Mat og Drikke

Firepires

Salgsvogn/Candyvogn

Hei dere,

Jeg har tenkt veldig masse og hatt denne tanken en god del. Jeg bor i stavanger/sandnes og har lenge hatt lyst til og starte min egen liten, pannekake og sukkerspinn kiosk og kansje popcorn bod. I byen da, og har funne billige og proffe pannekake panner: http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Andrew-James-Electric-Pancake-Maker-Machine-/280633596187

Pannekake maskin og sukkerspinn koster tilsammen KUN 500KR. Skal klare og få en billig salgsvogn eller leie og sjekke markedet. men tror dere at dette vil lønne seg og jeg tjener en god penge, med at en pannekake koster 2-4 kr og lage og sukker spinn koster ca. 5kr.

Så er det leieplass og moms og alt det der. Jeg bryr meg ikke SÅ veldig masse om hvor mye jeg hadde tjent jeg ville og tatt dette som en koselig hobby, elsker slike ting. Har også kasse så har nesten alt untatt bod/vogn.

Har også tenkt en del og selge ferske gårdsegg, jeg får noen til og sitte og de får litt for og selge mens jeg og en annen venn skal da starte dette opp og bli store. Etterhvert om noen år starte egen resturang/cafe. Jeg jobber idag på Rema 1000 og har god lønn men vil helst ha noe eget, men penger er ikke et problem!

Håper på positive svar. Har en god foretningsplan i hodet og er en god selger. Men noen som vet om dette vil bli lønnsomt og jeg vil få kunder på en god dag?

Mvh

Firepires

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Håper på positive svar. Har en god foretningsplan i hodet og er en god selger. Men noen som vet om dette vil bli lønnsomt og jeg vil få kunder på en god dag?

Jeg vet i hvertfall positivt at du vil selge mye dersom du får parkert brakka di nær en stor byggeplass hvor det er mange sultne bygningsarbeidere.

Liker du fulle folk og nattarbeid, kan du sikkert også selge mye dersom du finner et hotspot for å selge til alle de dritings folka som blir kasta ut samtidig når de stenger på by`n.

De kjøper nok ikke så mye egg, men bakt potet og kebab er en sikker vinner.

På dagtid er vel "byens beste pølse i lompe eller brød med rekesalat" eller noe slikt en sikker suksess dersom du har fast lavpris og pølser med knepp og god sennep.

Pannekake? Er det egentlig noe du selv vil tråle byen for å finne?

1
fargerik [sitat…] Jeg vet i hvertfall positivt at du vil selge mye dersom du får parkert brakka di nær en stor byggeplass hvor det er mange sultne bygningsarbeidere. Liker du fulle folk og...

Å sette brakka nær en stor byggeplass så vet jeg ikke. Jeg går på skole til 2 i ukedager og tenkte og selge, pannekaker, belgiske vafler toppet med krem og sjokolade saus, slush og sukkerspinn.

Planen er jo og selge i helgene og stå i langata i sandnes der det er utroligt med folk så går.

Pannekake tror jeg at kan selge masse av når de kan velge, sukker, syltetøy, sjokolade saus og sånn for en billig penge!

1

Jeg ser du får råd om pølse i lompe , kebab og lign. Der finnes masser av det derute.

Synes det hørers helt supert ut med pannekaker og sukkerspinn.

Hvis du tenker litt utover boksen når du tenker pannekaker, så kan du også lage litt grove ikke søte pannekaker med div fyll.

Jeg tror markedet er mere enn klar for noget annet fast Food enn pølse i lompe.

1

Det høres jo ut som et hobbyprosjekt med lave investeringskostnader, så her bør det vel være gode muligheter for å prøve og feile litt.

Ser ikke så mye av dette i Oslo, men har registrert at noen selger maiskolber, noe som er virker å være populært.

Pannekaker/belgiske vafler høres bra ut. Tror det er viktig med noe som har stor fordel av å være helt ferskt og ikke minst noe som lukter så godt ved tilberedning at folk ikke kan la være. Der vil jo du ha et fortrinn fremfor kiosker etc.

2
DrSchwei Det høres jo ut som et hobbyprosjekt med lave investeringskostnader, så her bør det vel være gode muligheter for å prøve og feile litt. Ser ikke så mye av dette i Oslo, men har reg...

Sånn som DrSchwei sa så tror jeg at jeg vil gå for pannekaker, belgiske vafler, slush og popkorn og gjerne brus. Tanken er nå istedenfor og stå i landgata på torget så tror jeg det er bedre og stå langs veien før du kommer til byen, iog med at det er billigere og stå der. Når folk passerer forbi Vognen min på søndager og lørdager så må jeg bare ha skilt oppforbi vogna slik at bilene kan stoppe.

Når du tenker hvor masse regn det er i norge så går flere på shopping center en i gågatene og ser på kler. Men når folk er ute og kjører bil så har de ofte me noen få kronestykker.

1

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...