mulig eg har feil med hukommelsen, eller at alt var bedre før. hehe.
jeg vokste opp på 60 og 70 tallet i nordnorge, og på butikken hjemme var det kun 3 og 5 kilos bokser med hermetiske gilde middagspølser. det var himmelen få med et par sånne pølser på fjelltur/fisketur som man svartsvidde på pinne i et bål.
drar på tur fremdeles men dagens pølser smaker ikke helt det samme, og jeg lurer på om det er innpakkinga i plast som forandrer smaken, eller det faktum at det knapt er lov å tenne bål her på sørlandet. haha.
men nå skal det også sies at jeg har blitt bedre til å huske å ta med tilbehør til pølsene: feks løk'er/bacon/ost osv + evntuet potet eller potetstappe og krydder osv.
har også investert i en sånn gassdrevet brenner til stormkjøkkenet, fordi jeg ble lei av den livsfarlige spritkoppen, så det blir som oftest en fullt brukbar pytt i panne, som jeg kan variere med fisk istedet for pølser dersom eg er på fisketur og får fisk :-)).