Mat og Drikke

arkles

Nå er det snart Jul - og i skapet hjemme er det øl

At nille dekker opp til julefeiring i august skjærer i øynene, men man er da ikke mer prinsipiell enn at det smattes litt når bryggeriene ruller ut sine velsmakende bjørnunger allerede i slutten av oktober..

Usikker på om polet er fylt opp ennå, men i butikkene er det på plass..

Vært innom noen varianter og det tegner ok..

* Borg Juleøl : Det lokale og her har man truffet godt i år syns nå undertegnede. En god patriot roser når det er på plass, men må komme med kritikk når det er på plass.. "Juleøl-smak, fin farge og blir nok basisbayer for undertegnede i tiden fremover.

* Frydenlund; rød boksen i 0,33 --- her vil nok panelene dele seg; ganske markant (krydder) smak som medfører litt smatting.. Godkjent

* Hansa Juleøl : Testens skuffelse for eget vedkommende. Tamt og kom aldri over kulen..

* Hansa vel-lagret (lilla boksen). Hvis basisvarianten ikke kom over kulen, så svevde denne langt ned i bakken.. Farge, duft og ettersmak til mer enn godkjent.. Best i test..

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hansa vel-lagret (lilla boksen). Hvis basisvarianten ikke kom over kulen, så svevde denne langt ned i bakken.. Farge, duft og ettersmak til mer enn godkjent.. Best i test..

Sammen med Frydenlund en av de svært få butikk-juleøl som er verdt å bruke penger på.

Virker som juleølet kommer litt senere på polet i år en tidligere. Har vel vært vanlig med slutten av oktober, men hørt rykter om at 1 november er datoen i år...

1

Lignende innlegg

Laster...