Det er ikke bare frustrende, men det er svært kortsiktigt. Nå dreier de sig ikke bare sykehusene, men også den mat der blir levert i hjemmene.
Jeg har selv vært i den situasjon, å hvert alvorlig syk, og stået med en lege der ikke ville utskrive mig før min ernæringstilstand var bedre, men jeg var ute av stand til at spise den mat der ble servert. Den var kald udelikat og smaks løs.
Jeg ble i tilleg sat på en liste for patienter der skulle kunne velge hva de ville spise, men det var den samme mølje. Det eneste jeg hadde lyst på og som klarte å få ned det var kokte grøntsaker, vel å merke ikke overkokte grøntsaker, og det fantes ikke.
Men det der er mig fullstendig ubegribelig, det er at helse personel ser på dette, og ikke går ut med det i offentligheten.
De ser faktisk på folk de ikke får mat, det handler ikke bare om å pumpe penge i helsevesenet, men også om hvordan de blir brukt, man skulle tro det var billigere å ødelegge råvaren enn å lage den ordentlig.