Mat og Drikke

Lfkepet

Begrensede muligheter

Har flyttet ut og blitt student, og på hybelen er det kun to kokeplater og ingen ovn. Derfor litt begrenset hva jeg kan lage.

Jeg lurer derfor på om det er noen som har noen gode oppskrifter der du kun trenger kokeplater. Hadde satt veldig pris på det.

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-U75CDW

Mange frossenpizzaer kan steikes i panna. Best om en har lokk til panna, men i et knipetak går det uten.

Steikeovn kan en fint klare seg uten. Jeg levde uten i minst ti år, og savnet det aldri. Bakere skal også leve! Fisk og kjøtt, det koker en eller steiker; det holder i massevis til å få fylt vomma.

1

Jeg lurer derfor på om det er noen som har noen gode oppskrifter

Om du ønsker oppskrifter på enkle retter for en uprøvd kokk.

Kunne det være lurt at skrive litt om hva du liker av mat.

1

Nå er TS i full fart...skolestart og full rulle! Kan se det for meg hvor mye det er å årne opp i nå i skolestart-tid!

Strålende at TS ikke som oss gamlinger bruker tiden på VGD, det mener jeg og det er ikke tull, asså!

Det kan nok bli lemfeldig med matlaging, men det er smart å spare penger ved å lage mat selv i stedet for å sløse bort ølbudsjettet på junkfood. Det er ihvertfall fryktelig uøkonomisk å bruke ølpengene på ferdigmat!!!

Kanskje TS kommer tilbake og utdyper?

1
sanila [sitat…] Jeg gjør for en, oppmerksomhets skyld, oppmerksom på , at TS overhodet spør etter at lage pizza. Det var mer en utslag av humor fra min side.
Slettet-U75CDW

TS overhodet spør etter at lage pizza. Det var mer en utslag av humor fra min side.

Humor? Pizza er en av de aller vanligste matrettene her i landet, kanskje den. Selvsagt er det et savn om studenten tror at han ikke kan steike pizza for noen tiere, men må kjøpe ferdigstekte til 200.

1

Hva er du glad i, og hva ønsker du oppskrifter på?

Har du fryser, og har den god kapasitet? Med en hel kylling kan du lett ha middag til tre dager, i variasjon på supper, gryter og pannestekte retter.

Avhenger også av hvordan forbruket ditt er. Min bror kan stikke innom meny og kjøpe en hel kylling for noe lett snacks før trening. Vi er alle forskjellige.

1

Jeg lurer derfor på om det er noen som har noen gode oppskrifter der du kun trenger kokeplater. Hadde satt veldig pris på det.

Du burde skaffe deg en mikrobølgeovn. Den kan kanskje stå i hverdagsrommet om det ikke er plass på minikjøkken ?

I den kan du koke ting som grønnsaker mens du steker kjøtt/fisk i pannen. Restene kan du varme opp senere i microen på ett minutt. Ingenting trenger å kastes.

1

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...