Mat og Drikke

DrSchwei

Eplerose er tilbake !

Sogneprester og andre kan glede seg. Lørdag fra kl 11 er Eplerose, den fantastiske Mozell-kopien fra Brænne i Volda tilbake i butikkene. I første omgang er det Coop på Møre som vil selge disse.

Sognepresten gleder seg stort, allerede:

http://www.vikebladet.no/nyhende/2016/08/18/Soknepresten-jublar-for-favorittbrusen-13203667.ece#.V7coHyHQAA4.facebook

Artig at han også hadde observert opptrinnet på Lidl-butikken på Grønland, der jeg kjøpte min siste Eplerose for mange år siden.

1
6 svar

Da ble denne testet i jula. Den manglet den siste snerten av smak - de har tidligere brukt en liten andel gjæret eplejuice, noe som ikke står på listen over innhold nå. Mulig det som har gjort at den ikke lenger er så veldig forskjellig fra andre lignende produkter.

1
DrSchwei Da ble denne testet i jula. Den manglet den siste snerten av smak - de har tidligere brukt en liten andel gjæret eplejuice, noe som ikke står på listen over innhold nå. Mulig det s...

Da ble denne testet i jula. Den manglet den siste snerten av smak - de har tidligere brukt en liten andel gjæret eplejuice, noe som ikke står på listen over innhold nå.

Ja, den er de-naturalisert. Jeg åpnet nettopp en kald 1,5-liters plastflaske. Man syns jo sitt om disse plastflaskene, men det var ganske så godt med kald Eplerose.

Før i tiden stod der 0,7% alkohol på etiketten.

Så det er ikke en originalversjon av Eplerose dette, heller en modifisert retroutgave.

1
rosmebraad [sitat…] Ja, den er de-naturalisert. Jeg åpnet nettopp en kald 1,5-liters plastflaske. Man syns jo sitt om disse plastflaskene, men det var ganske så godt med kald Eplerose. Før i...

Før i tiden stod der 0,7% alkohol på etiketten.

Så det er ikke en originalversjon av Eplerose dette, heller en modifisert retroutgave.

Å, sikker, når?

Synes det var rart. Men mulig det var det helt originalt. Det eneste jeg vet er at de brukte også gjæret eple tidligere, og den spesielle smaken der er nå borte.

1

Lignende innlegg

Laster...