Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Egen kraft er vel stort alltid best, men når man ikke har fryseren full eller tid; hvilke buljong- og fond-varianter foretrekker dere da?

Her i butikken er utvalget av buljong begrenset til Maggi og Knorr, men av fond har de noen fra Gustav Bong som jeg stort sett er fornøyd med.

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

DrSchwei

Bruker litt forskjellige - tror vel at pris og kvalitet henger sammen her. I lammesesongen bruker jeg gjerne Jacobs lammekraft som basis for sausen. Det står en fin oppskrift på pakken.

1

Gunstein12

Her i butikken er utvalget av buljong begrenset til Maggi og Knorr, men av fond har de noen fra Gustav Bong som jeg stort sett er fornøyd med.

Har du prøvd Jacobs Utvalgte redusert Oksekraft?

Et "must" når jeg lager min egen vri på Ungarsk gulasj.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...