Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hjemmelaget remulade - oppskrift?

Jeg skulle så gjerne ha oppskrift på hjemmelaget remulade som holder seg et par dager i kjøleskapet. (Majones fikk jeg oppskrift på av Gardsdattra i kokk til bords-tråden min).

Jeg vet jeg kan finne oppskrifter via googling, men det skrives så mye forskjellig, og jeg vet ikke om jeg kan stole på dem.

(Her inne har jeg vært lenge nok til å vite at det er folk med peiling som jeg ikke har noe problem med å stole på).

1
11 svar

11 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

susilu

Hjemme ble majonesen blandet med pisket kremfløte og småhakket sylteagurk. Og karse.

2

vanlig_fyr

Kapers må i, synes nå jeg.

2

annmag

Ja, jeg trodde det var kapers som gjorde hele remuladen.

1

vanlig_fyr

For lite syre i mixen?

Frisker alltid opp med sitrus

1

annmag

Mulig det er noe av årsaken. Jeg tok i noe sitron (fra flaske), men kanskje det ikke var nok.

Smaken ble forsåvidt helt ok, men konsistensen ble så kompakt. Vil ha den litt mer smørbar. Kanskje jeg kunne justert litt med rømme?

1

sanila

Smaken ble forsåvidt helt ok, men konsistensen ble så kompakt

Evt for lite egg i forhold til olje. Hvilken olje du brukte har også noe at si. Der skal noe til at Mayo ikke blir smørbar-

1

annmag

Ja, sanila og susilu....skal nok ha i pisket fløte neste gang. :o)

Takk for tipset. Synes nok at både majones og remulade ble litt "tung".

1

GARDSDATTRA

Jeg skulle så gjerne ha oppskrift på hjemmelaget remulade som holder seg et par dager i kjøleskapet. (Majones fikk jeg oppskrift på av Gardsdattra i kokk til bords-tråden min).

Du kan få oppskrift på remulade også.

Selv hakker jeg bare litt sylteagurk og har i majonesen, det holder synes jeg. Smaker til med sitronsaft.

1

annmag

Du kan få oppskrift på remulade også.

Og da ble jeg forvirra igjen....for jeg har jo googla oppskrifter før jeg lagde innlegget...og da leste jeg at man skal piske følte å ha i også.

Håper noen kan si hva jeg burde gjøre...for jeg kan ikke smake på masse majones, remulade og pannacotta. :D

1

sanila

Og da ble jeg forvirra igjen....for jeg har jo googla oppskrifter før jeg lagde innlegget...og da leste jeg at man skal piske følte å ha i også.

Det gjør den mindre tung, om der er litt pisket fløte i .

Kapers er et must.

Derutover der det bra med litt veldig fint snittet rødkål/blomkål.

2

GARDSDATTRA

Og da ble jeg forvirra igjen....for jeg har jo googla oppskrifter før jeg lagde innlegget...og da leste jeg at man skal piske følte å ha i også.

Du kan egentlig tilsette majonesen det du måtte ønske, slik du leste i de oppskriftene du fant.

Lek deg og smak deg fram.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...