Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Der finnes riktig mange helt utrolig gode kokke på You tube. Tenkte at denne tråd kunne brukes til at vise til noen av disse.

Kokken på denne kanal, er ut over at være en fremragende kok, et menneske i alle falle jeg nyter at hører på.

Denne oppskrift er valgt, i det den er enkel ,og enkel mat r ikke det verste man har. OG fordi det er en oppskrift der er enkel at rette til for spise vaner av alle slag. Den kan enda serveres med bacon, om man vil .

https://www.youtube.com/watch?v=WCUBhS42eTg

2
23 svar

23 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Andropov

Der finnes riktig mange helt utrolig gode kokke

Selvsakt

2

sanila

like selvsagt , ufattelig mange dårlige.

1

Andropov

Sant nok.

Visste du forresten at jeg har lavet "koldskål" med kammerjunkere til gjestene mine? Det ble en enorm suksess, og enkelte av de inviterte måpte da jeg avslørte at dette var en tradisjonell dansk dessert.

Jeg har ennå to poser igjen, og kan nesten ikke vente til neste anledning til å servere denne lekre retten!

1

sanila

Disse to har jeg sansen for.-

Denne video er spesielt dedikert til Malacay, der har et besværlig forhold til tofu, ikke minst den med andesmak.

https://www.youtube.com/watch?v=eFiv6mCXg2E

2

sanila

Men der er som du sier godt.

1

quentez

Synes kanalen til Donal Skehan er ganske bra. Lettbeint og enkle retter.

Utover det holder jeg meg som regel til de kjente kokkene. Gordon Ramsay's scrambled eggs er bl.a. en klassiker jeg har høstet meget mye skryt for.

1

KingKongHalvor

Quentez

Tror jeg så metoden til Ramsay for 5-6 år siden , og har aldri laget det på noen annen måte etter det. Har fått veldig mye skryt jeg også. Helt suverent resultat.

1

DrSchwei

Gordon Ramsay's scrambled eggs er bl.a. en klassiker jeg har høstet meget mye skryt for.

Hm, tja, har prøvd den og synes den er god, men for meg blir den for langt unna det jeg forbinder med eggerøre. Når det er sagt så er vel den eggerøren jeg er vant til en slags mellomting mellom røre og omelett. Den man serverer til røkt laks, spekemat etc - da synes det er greit at den ikke er full av smør og fløte. For meg blir Ramsay-varianten litt for mye fløte- og smørsaus med egg :-)

Artig, ser ut til at jeg er vant med den amerikanske utgaven, om man skal tro denne jyplingen:

https://www.youtube.com/watch?v=s9r-CxnCXkg

Den franske varianten er vel den Ramsay-lager, bare å en litt mer effektiv måte og med ekstra fløte og smør.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...