Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå er jeg tradisjonell og velger vanligvis Mills Ekte. Men Hellmanns er god til diverse kjøttpålegg. Til reker synes jeg den blir litt salt og kraftig.

Ellers greit at de testerne er enig i at den svindyre majonesen fra Røros smaker dårlig. Kjøpte den og den ligger fortsatt nesten urørt i skapet. Får vel bruke den til en salat eller noe...

http://www.klikk.no/mat/majones-smakstest-2016-1678464.ece

Så kan man spørre om man ikke lager majones selv, og svaret er nei, har ikke fått til å lage god majones. Dette til orientering.

1
15 svar

15 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TomPadang

Jeg bruker lake fra sylteagurk i majones, samt forskjellige typer pepper. Man må bare teste ut og vært tålmodig - til man finner en smak på majonesen som man liker.

Det er som med syltede rødbeter - når man treffer blink, så vet/smaker man det.

1

sanila

Så kan man spørre om man ikke lager majones selv, og svaret er nei, har ikke fått til å lage god majones. Dette til orientering.

Takk så vet vi denne utrolige viktige opplysning.

1

FrannyLee

Prøvde den xtra ekte majones selv idag faktisk og den var bedre enn eg hadde forventet på noe pålegg på brødskiva.

Synest smaksvariasjonene når det gjelder kaviar er mye større og prøvde noe billig der engang som eg ikke husker navnet på og det var mildt sagt grusomt.

1

sanila

Jeg kan ikke fatte og begripe at man synes det er vanskelig at lage Mayo men jeg hadde så heller ikke hørt at det var det for jeg lage det første gang.

Men angående den økologiske i testen er den ikke god,, på smak.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...