Mat og Drikke
Hvilket kebabkjøtt har minst flesk?
TL;DR på slutten.
Jeg er ganske tynn, forsøker å gå opp i vekt pga trening. Favoritt maten da jeg trente sist var å ta meg en kebab etter trening for å nå kalorimålene for dagen. Problemet er at der jeg har flyttet nå er det alltid flesk i kebaben fra tid til annen. Problemet er ikke flesk pga vekt, men fordi jeg syntes konsistensen på flesk er regelrett avskylig.
Kjenner jeg at to kjøttbiter jeg tygger er sveiset sammen av en diger disgusting fleskebit, må jeg spytte ut driten. Blir så kvalm i det tennene penetrerer en sånn fleskeklump at jeg nesten kaster opp.
TL;DR: Lurer på hvilket kebabkjøtt som har minst fleskeklumper i seg. Om det er noe jeg som forbruker kan gjøre for å få "reint kjøtt" i kebaben. Kan man spørre om det eller er det frekt? Er det en vesentlig forskjell i fleskeklumper på okse vs lam etc.?