Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sild på glass finnes i alle mulige varianter. Med tomat, sennep, rømme, alle mulige krydder, sherry, madeira etc etc..

Selv sverger jeg mest til det som bare kalles sursild, altså sild med eddik og løk, og har prøvd alt på markedet på både norsk, svensk og dansk side av kjølene med stort hell gjennom mange år, og få brødmåltider har vært uten.

Så i dag etter å ha prøvekjøpt et glass fra noen som kaller seg Norrøna sild opplevde jeg noe i nærheten av en gourmetisk orgasme..fy faen hvor god! og det garanteres at jeg ikke har noe som helst med firmaet som sådan å gjøre. Dette er skrevet kun som en anbefaling til likesinnende.

1
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

DrSchwei

Fra denne produsenten finnes også "Fjellsild" - altså litt av et paradoks. Men den er veldig god. Med tyttebær.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...