Nye VGD er lansert! Mer informasjon

10-12 hardkokte egg kuttes i små biter og blandes med en pakke majones. Deretter tilsetter jeg en krem pisket av den minste forpakningen kremfløte 2,5 dl? Så finkutter jeg en passe stor løk og tilsetter salt og om ønskelig litt hvit pepper. Den er bankers på bordet og har til gode at folk ikke elsker den.

Oppskriften er rikelig for da er målene lette å beskrive. Passer til kjøtt eller bare på godt brød. Slår som sagt ikke feil. Smaker egentlig best etter et døgn i kjøleskapet.

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Referee799

10-12 hardkokte egg kuttes i små biter

Tips: "Rotmoser" egner seg til den jobben....

1

nadajan

Jo takk, men skal ikke mose eggene. Bruker en vanlig eggedeler og deler på tvers for vanlige skiver, og deretter på langs.

1

DrSchwei

En klassiker dette - men husker den mest bare med majones og egg blandet. Sikkert bedre med fløte og løk til. Ble av og til laget i heimen når det skulle være litt mer fantasi på en hverdag - ble bruk til pålegg oppå fårepølse.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...