Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Går det bra å dampkoke ferskt kjøtt, i dette tilfellet lammekjøtt? Når jeg koker det i vann på trinn 3 (av 6) på en plate på komfyren, blir det ikke ordentlig kokt, men blir rødt inne vei beinet. Koker jeg det på trinn 4, blir det for hardt kokt, og tørt. Jeg koker det selvsagt opp først, på sterk varme. Fungerer dampkoking?

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Stenia

Fungerer dampkoking?

Man bør sjekke at lokket sitter tett nok på kjelen. Det er pinnekjøtt som skal ligge på rist. Dampen skal koke kjøttet. Hvis man han har en dårlig gryte/lokk, så kan man bruke folie å pakke rundt lokket. Men det beste er å bruke en stor og god gryte med et tungt lokk som passer.

1

Perbu

Det er pinnekjøtt som skal ligge på rist. Dampen skal koke kjøtte

Det vet jeg, men går det greit med andre typer kjøtt også?

1

Stenia

Det går sikkert bra det. Bare å prøve. Ellers er wienerpølser noe jeg ofte lar dampkoke på rist. Men har opplevd at de sprekker i dampen også.

1

KingKongHalvor

Er det ikke bare å koke det mer?

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...