Enig i alle de tre avsnittene. Vi får vente å se om det er sportsfolkene som gleder seg mest til det nye.

Ellers er det matgeekede på fb blitt veldig hysterisk, skroller bare nå. Trodde veganere hadde egne grupper på fb, men misjonering står jo sterkt i Norge fra gammelt av.

1

VGD Mat synes jeg er en mellomting. Det blir ellers en funksjon der man kan legge ut bilder. Jeg frykter nok at den nye versjonen blir en slags lettutgave av Facebook, men vi får se. Kommer nok til å savne det enkle og gamle formatet. I hvert fall en stund.

Jeg er litt betenkt, jeg logget meg ikke inn på FB av to årsaker, den ene var formatet som jeg absolutt ikke likte. Den andre grunnen var alt tullet folk poster der.

Så jeg blir betenkt nå når vgd skal gå over til dette formatet. Vi fikk jo se ei forhåndsvisning og den syntes jeg var voldsomt rotete og uoversiktlig. Men får vel gi det en sjanse.

2

Dette lover ikke bra for oss gamlinger! Men jeg skal sjekke på PC og ikke bare på telefon før jeg feller endelig dom.

2
GARDSDATTRA [sitat…] Jeg er litt betenkt, jeg logget meg ikke inn på FB av to årsaker, den ene var formatet som jeg absolutt ikke likte. Den andre grunnen var alt tullet folk poster der. Så je...

Det er uvant fordi de opprinnelige foraene nå er blitt et «Tema». Men nå kan hvem som helst opprette et tema så det kommer til å bli veldig mange. Vi bør derfor opprette de mest populære trådene på gamle mat og drikke som egne temaer.

Malacay

2
Laster...