Mat og Drikke

billebass

Noen smakt polets Abzint?

Så at de hadde fått en abzint på polet her forleden. Er nok en ganske mild en, men er det noen som har smakt den? Er ganske dyr rundt 500kr tenker jeg. Holder meg til Tjekkisk abzint jeg, men kunne hvært artig å prøve den på polet også!

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Når man ser på alle skrivefeilene dine, så tror jeg du har fått nok! ☻ Norsk absinth inneholder ikke Malurt (tror jeg det var) for det ødela folk.

Kashyyk - I am back

1

Kjøpte en Zebor absinth i utlandet i sommer og det var noen HELT annet enn den varianten jeg har smakt her i Norge.

Selv om utenlandske varianter har malurt i seg er vel andelen av dette ganske så mye lavere enn den var før, men en litt annen følelse enn annen alkohol ble det faktisk (eller kanskje det bare var pga forventningen til at det skulle være annerledes)... :)

1
billebass kjørte abzint og tequila i helgen og. Funka bra det. Du får abzint rusen hvis du bare drikker abzint. !

"billebass skrev: kjørte abzint og tequila i helgen og. Funka bra det. Du får abzint rusen hvis du bare drikker abzint. !"

Jepp, men ifølge de som skal ha greie på det (lest dette på flere nettsider) så ødelegger du selve absinth-effekten hvis du drikker for mye(!) absinth fordi alkoholen i absinthen da 'overdøver' Malurt-effekten. Mer enn 2-3 glass med absinth (4 cl) og alkoholen tar over og du kan like gjerne drikke noe annet som vodka eller gin.

1

Har hørt at Tjekkisk absint ikke inneholder tujon.

The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

1

OK, dette er jeg flau over å måtte innrømme. Til tross for at jeg er en hobbyalkoholiker, så aner jeg ikke hva abzint er for noe. Noen som kan gi en forklaring?

------------------------------------------------------------ Vet du hvorfor menn ikke har hemoroider? Det er fordi vi er noen perfekte rasshøl.

1

"billebass skrev: Så at de hadde fått en abzint på polet her forleden. Er nok en ganske mild en, men er det noen som har smakt den? Er ganske dyr rundt 500kr tenker jeg. Holder meg til Tjekkisk abzint jeg, men kunne hvært artig å prøve den på polet også!"

Mye bedre med hjemmelaget absint. Jeg lager den med 60% hjemmebrent lagres i fryseren og bruker den som snaps. Og mye billigere. Spriten bør helst luftes i noen dager for å fjerne duften av husflid.

Sex is not the answer. Sex is the question. Yes is the answer.................................

1

Lignende innlegg

Tennis drazyc Siste svar

US Open 2021

Ser at dette forumet omtrent er blitt et forlatt sted, men her er mine tanker etter gårsdagens finale: Jeg har ventet i ganske mange år nå på at den yngre garde skal slå toppgutta i en Grand Slam-fina...
3
1 svar
Mat og Drikke Hansaguden Siste svar

Fra Joikakaker til Vilti

Det nye pappboks utgaven fra Nortura endrer design. Og der den gamle metallboksen har en holdbarhet på minst 5 år, så blir det ca.2 år på den nye. Dette blir fint dersom vi får verdensomspennende kris...
1
4 svar
Sykkel All-Equal Siste svar

Fremtiden

Hei, sykkelelskere, er dette slutten på diskusjonene? Den lille time outen de tok for å fikse litt har ikke gjort særlig utslag på brukervennligheten her på vgd. -hjerte-
6
9 svar
Laster...