Mat og Drikke

BodyLotion

Seidel Pils!

Er det noe godt? Det er jo så billig :) 17 kr for en halv liter!

1
22 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Seidel sliter sammen med Grans og Musepils i bånn av 7. divisjon..

1

Seidel er en helt grei pils.

Dersom du er usikker, kan du bare arrangere en blindtest av seidel mot f.eks carlsberg, ringnes, hansa, lysholmer osv.

Jeg gjorde det selv sammen med en kompis, og vi klarte overhode ikke smake hva som var hva. Vi ga imidlertid også "poeng" og seidel havna midt på treet, litt bak lysholmer spesial (som scora best) og Hansa Premium.

Altså; Om du ikke er veldig snobbete og bare MÅÅÅ drikke carlsberg eller noe annet relativt dyrt øl, kan du trygt drikke Seidel.

(Jeg er imidlertid litt mer lunken til Grans Bare nå. Kanskje det kommer av at jeg rett og slett er møkklei det...)

1

Seidel er helt kurant drikkevare, men langt fra det helt store.

1

Seidel < Piss.

--------------------------------------------------------------------------------------- I år skal Raymond Kvisvik lese en bok på flere hundre sider.

1

kjøp en og smak :p er ikke så veldig gale, går ned ihvertfall.. grans derimot takler ikke jeg, men noen liker tydeligvis den også..

forøvrig blir den jo ikke billigere enn tuborg da.. hvis den koster rundt en tier for flasken..

1

BodyLotion skrev: Er det noe godt? Det er jo så billig :) 17 kr for en halv liter!

---------

Sitter her og sliter med en six-pack nå, og kan ikke fri meg for å si annet en at dette må nok være omtrent noe av det dårligste jeg noen gang har smakt av øl. Kan knappes kalles for øl. Har en lei ettersmak som kommer etter et sekund etter at jeg har puttet dette inn i munnen. Dessverre er det det eneste jeg har å drikke på i kveld, og må slite meg igjennom minst en til. Grøss!

1

Her er jeg, i motsetning til sist ("Indrefilettråden", der Shimon kom med et usedvanlig tåpelig innlegg), helt på linje med ham: Sedel er et elendig øl. For sikkerhets skyd kjøpte jeg en halvflaske på lørdag, og den prøvde jeg nå i kveld. Hukommelsen sviktet meg ikke,, dessverre Bittert, ufriskt, nesten litt surt, vil jeg si. Styr unna!

"Dette er reisen til Kina, gutt, det er klart du skal til Kina, bare synd at det vil ta adskillige måneder å komme dit"

1
monsanto2 Her er jeg, i motsetning til sist ("Indrefilettråden", der Shimon kom med et usedvanlig tåpelig innlegg), helt på linje med ham: Sedel er et elendig øl. For sikkerhets skyd kjøpte...

monsanto2 skrev: Her er jeg, i motsetning til sist ("Indrefilettråden", der Shimon kom med et usedvanlig tåpelig innlegg), helt på linje med ham: Sedel er et elendig øl. ---------------

Jeg skulle ønske jeg kunne arrangert en blindtest der bl.a seidel var en av pilstypene med deg.

Jeg tipper du ville blitt overrasket av resultatet.

1
Blurb monsanto2 skrev: Her er jeg, i motsetning til sist ("Indrefilettråden", der Shimon kom med et usedvanlig tåpelig innlegg), helt på linje med ham: Sedel er et elendig øl. ----------...

Blurb skrev: "Jeg skulle ønske jeg kunne arrangert en blindtest der bl.a seidel var en av pilstypene med deg.

Jeg tipper du ville blitt overrasket av resultatet."

Med fare for å virke arrogant: Det tviler jeg sterkt på. Det kan selvsagt tenkes at det finnes øl som smaker omtrent som Seidel., men jeg ville aldri bomme i en blindtest mot f.eks.Ringnes eller Aass.

"Dette er reisen til Kina, gutt, det er klart du skal til Kina, bare synd at det vil ta adskillige måneder å komme dit"

1
monsanto2 Blurb skrev: "Jeg skulle ønske jeg kunne arrangert en blindtest der bl.a seidel var en av pilstypene med deg. Jeg tipper du ville blitt overrasket av resultatet." Med fare for å vi...

monsanto2 skrev: Med fare for å virke arrogant: Det tviler jeg sterkt på. Det kan selvsagt tenkes at det finnes øl som smaker omtrent som Seidel., men jeg ville aldri bomme i en blindtest mot f.eks.Ringnes eller Aass. ----------------------

Interessant...jeg synes nemlig nettopp Ringnes eller Aas som er nærmest Seidel i smak. De som kommer lengst unna er slik jeg opplever det nå, er Lysholmer, Hansa Premium og Grans Bare (som kommer lengre og lengre unna alle andre).

Prøv en blindtest (la kona di utføre den....ingen juksing :) med 4 sorter f.eks ringnes, aas, seidel og carlsberg. Kom tilbake med resultatet.

1
Shimon BodyLotion skrev: Er det noe godt? Det er jo så billig :) 17 kr for en halv liter! --------- Sitter her og sliter med en six-pack nå, og kan ikke fri meg for å si annet en at dette...

Shimon skrev: Sitter her og sliter med en six-pack nå, og kan ikke fri meg for å si annet en at dette må nok være omtrent noe av det dårligste jeg noen gang har smakt av øl. Kan knappes kalles for øl. Dessverre er det det eneste jeg har å drikke på i kveld, og må slite meg igjennom minst en til. Grøss!

Shimon -

Hvis du ikke liker det, hvorfor i all verden drikker du det da??? Det kunne da aldri falle meg inn å drikke noe jeg ikke syntes smakte godt!

1
sentry2 Shimon skrev: Sitter her og sliter med en six-pack nå, og kan ikke fri meg for å si annet en at dette må nok være omtrent noe av det dårligste jeg noen gang har smakt av øl. Kan kn...

Han drekker nok for å bli brisen, tenker jeg.

Og til Blurb: Det er helt unødvendig å utføre en slik blindtest. Jeg smaker forskjell her med en hånd på ryggen. Det måtte bli for å glede deg, i så fall.

Hun jeg elsker smakte også nå sist, uten å ha noe forhold til øl i det hele tatt. Hennes spontane reaksjon: "Dette var neimen ikke mye å skrive hjem om!", en reaksjon jeg aldri har hørt fra henne før i denne sammenheng.

"Dette er reisen til Kina, gutt, det er klart du skal til Kina, bare synd at det vil ta adskillige måneder å komme dit"

1
sentry2 Shimon skrev: Sitter her og sliter med en six-pack nå, og kan ikke fri meg for å si annet en at dette må nok være omtrent noe av det dårligste jeg noen gang har smakt av øl. Kan kn...

sentry2 skrev:

Hvis du ikke liker det, hvorfor i all verden drikker du det da??? Det kunne da aldri falle meg inn å drikke noe jeg ikke syntes smakte godt!

-------------

Det var den eneste pilsen jeg hadde. OG det å drikke opp den var en passende straff for å kjøpe noe så dårlig.

1

Lignende innlegg

Laster...