Nye VGD er lansert! Mer informasjon

60-minutes = rottegift

For noen år siden syntes jeg 60-minutes var et meget bra program, det hadde gode og interessante reportasjer. Men disse to filmsnurtene har fått meg til å tro noe helt annet. 60minutes minner meg mer om rottegift enn ett tvers igjennom skikkelig program. Grunnen til at jeg sier det minner meg om rottegift er at rottegifta består av 98% mat og 2% gift. Og denne to-prosenten er nok til å ta livet av rotta. For meg så virker det som om det samme gjelder for 60-minutes, de har 98% godt stoff og 2% med løgner(korriger meg gjerne på %en).Og dette får meg til å bli veldig skeptisk til det media presenterer. Se igjennom og døm selv !

http://video.google.com/videoplay?docid=-1435617072266443882&q=microchip&pl=true I den første videoen ser vi at vi at 60minutes oppfordrer oss til å implantere en microchip for at vi skal føle oss trygge !!! latterlig skummelt spør du meg!

http://video.google.com/videoplay?docid=-8778596729611178809&q=pallywood&pl=true I den andre videoen ser vi tydelig falske opptak hvor palestinere skyter og blir såret av israelere, og dette blir tatt for god fisk av tv-kanalen og sendt ut. igjen, latterlig skummelt!!! Hva er grunnen til dette??? ønsker kommentarer!

1
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

BeatPoet

Ja da burde du være veldig skeptisk til Fox News.. For de er jo så tilta at selv Pravda nesten blir troverdig..

http://www.blogging.no/blog.php/satyrkid

1

Pjekkkert

60 Minutes er et særdelse godt program. Produksjonen er enestående.

1

gdarius

Den første videoen der virket rimelig useriøs, og det tror jeg du også ser. Og det lille innslaget fra Sixty Minutes var jo av Andy Rooney, som alltid er spydig, humoristisk og satirisk.

1

Zeplin

Er jo bare å ta en titt på hva Ceeker promoterer ellers på forumet, av konspirasjonsteorier, David Icke, illuminati, 911 osv... så er det ikke så overraskende at han tror 60 minutes har stygge baktanker også...

Jeg synes 60 minutes ofte er veldig interessant, men som alle andre journalistiske programmer bommer de iblant. Helsestoffet og utenriksstoffet deres er som regel veldig bra. Kjendisintervjuer har jeg lite til overs for, og Rooney er ikke like morsom lenger.

1

Ceeker

Zeplin, for meg så virker det som om 60-minutes produserer og retter fokus på mye bra, men av og til som du sier 'bommer' de. Jeg velger å tro at et program som 60minutes som har et så godt omdømme ikke 'bommer' sånn uten videre, programmene blir jo sikkert sett igjennom før det sendes. Så jeg velger å tro at når de på 'humoristisk' vis sier vi bør få microchips implantert så tror jeg nok de gjør det bevisst.

Fox News virker jo som en propagandakanal! Ref. dokumentaren 'Outfoxed' (nesten nederst på siden) http://www.question911.com/links.php

1

inspiron

Jeg synes det er interessant, jeg.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...