Media esc

Innlegg

Media

UVox

Aftenposten blir betalingstjeneste

Fædrelandsvennen lukket de åpne dørene for vel et år siden, Stavanger Aftenblad rett før sommeren i år, VG og Dagbladet tilbyr sine PLUSS-tjenester.

I november blir Aftenposten første riksdekkende avis som stenger alt sitt digitale tilbud for gratissurfere. Eller, ikke absolutt alt, da - men åtte gratis artikler i uka gir ingen stor leseglede for de av oss som måtte velge å ikke betale.

Som Oslo-menneske er det digitale Aftenposten fast inventar i min verden, så bare for lokalstoffet alene vil det være vanskelig å snu ryggen til / nekte å betale for tanta. Generelt, i konkurranse med f.eks. VG og Dagbladet, er dessuten Aftenposten den riksdekkende avis jeg først og fremst ville valgt å betale for også med tanke på det generelle nyhets- og debattstoffet. Gjenstår dog å se hvilke ulike typer abm.tilbud de vil tilby, dette blir vel presentert i nærmeste fremtid.

http://www.aftenposten.no/kultur/Full-digital-tilgang-for-Aftenposten-abonnenter-7315703.html#.Ujv5PFO275w

Suksess eller fallitt for Aftenposten?

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dumt for oss som er innom diverse nettsider og surfer etter nyheter om dagene. Men koster det omtrent som det VG sin abonnementstjeneste så er det ingen katastrofe. 35 kroner i måneden mener jeg å huske og det er tre papiravisen hver måned.

1

Suksess eller fallitt for Aftenposten?

Siden jeg abonnerer på papirutgaven, så er det vinn/vinn for meg.

Mulig jeg kutter papirutgaven, og går for elektronisk, får vurdere.

Får se hvordan Oslo-delen behandles på nett.

Det har jo vært nedtur med Aftenposten siden Aften Aften forsvant som ettermiddagsavis.

Tøffe tider :)

1
vadefugl Dumt for oss som er innom diverse nettsider og surfer etter nyheter om dagene. Men koster det omtrent som det VG sin abonnementstjeneste så er det ingen katastrofe. 35 kroner i mån...

Men koster det omtrent som det VG sin abonnementstjeneste så er det ingen katastrofe. 35 kroner i måneden mener jeg å huske

Korreksjon: 56 kroner i månaden. (35 kroner er for ei veke.)

Ikkje at det er spesielt dyrt, det heller. Eg har eit aktivt månadsabonnement på VG+ i skrivande stund.

1

Aftenposten har i det minste skjerpa kvaliteten før introduksjonen av betalingstjenesten. Spørsmålet er hvor lenge det vil holde.

Jeg er villig til å betale for jounalistisk kvalitet, men er litt skeptisk...

1

Går nok den veien, men heldigvis ikke for dyrt... De fleste av har vel skjønt at det måtte komme... Og ja må jeg velge så blir det Aftenposten .. Tror nok jeg skal unne meg to aviser og da blir det VG i tillegg:) men de er vist de eneste som går som det suser, så kanskje vi får beholde den som gratis nettavis? :)

Og jeg som elsker å sitte å surfe rundt i de ulike avisene til kaffen om morgenen, for så å gå tilbake å lese litt dypere når jeg har våkna litt mer:)

1
Amaliemontmartre Går nok den veien, men heldigvis ikke for dyrt... De fleste av har vel skjønt at det måtte komme... Og ja må jeg velge så blir det Aftenposten .. Tror nok jeg skal unne meg to avis...

Og jeg som elsker å sitte å surfe rundt i de ulike avisene til kaffen om morgenen, for så å gå tilbake å lese litt dypere når jeg har våkna litt mer:)

Jeg ønsker å vente, til den dagen kommer. Hvor en en selv kan velge blandt nyheter og kilder. Forstå meg nå her rett! Jeg vil heller ønske å vite mer om hva som skjer i Norge, enn f.eks. i Pakistan.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...