Media esc

Innlegg

Media

fargerik

NRK har skumle planer

Jeg lyttet som vanlig til Lydverket mens jeg syklet til jobb i kveld, og snappet opp rykter om at NRK vil komme med nok en nisjekanal på DAB+ neste år.

NRK Heavy Metal.

Dette vil sikkert mange nisjefolk like godt. Metal er egentlig ganske stort i Norge, og faktisk er en del norsk Metal ganske mye mer berømt i andre land enn i lille Norge.

Good Vibes fra programmer som Ambolt og Tinnitus skal visstnok gjenopptas, og det kan tyde på at metalfreaksen har ganske mye å se frem til.

NRK sitt arkiv er en Zareptas Krukke.

Artig.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg liker metal, men denne type musikk på min vesle dab-radio vil sikkert ødelegge for stemninga. Bare støy over hele linja. Men via nettet går det sikkert greit.

1
vadefugl Jeg liker metal, men denne type musikk på min vesle dab-radio vil sikkert ødelegge for stemninga. Bare støy over hele linja. Men via nettet går det sikkert greit.

Vel...jeg kan høre metal, litt, i ny og ne, men må med hånda på hjertet si at jeg ikke liker dette spesielt.

Uansett type radio, vil nok ikke jeg ha radioen fast innstilt på NRK Alltid Metal...det vil nok bli for sterkt.

Men rent rettferdighetsmessig, syns jeg denne litt tilsidesatte sjangeren trenger en egen kanal. Både for å skåne folk flest, og for å gi noe til den store skaren av elskere.

Det er jo blitt en drøss med kanaler på DAB etterhvert, vi har RadioRock, som bare spiller rock light....men også dundrer på med reklame.

Jeg er villig til å doble lisensen jeg betaler for å få beholde de reklamefrie radiokanalene.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
9 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...