Media esc

Innlegg

Media

JanHaug

NRK er AP's reklamekanal

70 % av journalistene stemmer enten AP eller SV, men bare ca 1/3 av befolkningen stemmer disse partiene. Knapt noen av journalister stemmer FRP, men 1/6 stemmer FRP. Dette er et stort demokratisk problem.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Media skal være "samfunnet`s vaktbikkje". Det vil sei at dei skal ta dei svakaste parti. Og når personar har tatt hundre dårlege val i løpet av livet sitt vil dei hamne på gata eller ei anna klemme. Då blir det lett for media å vinkle saka til "at slik skal vi ikkje ha det i landet våra" der velferd er eit nøkkelord.

Og velferdstaten er noko først og fremst SV og AP representerar.

I Noreg har vi ikke tradisjon for å kritisere slike personar uansett kor dårlege val dei har teke, men heller kritisere staten og gi dei ansvaret. I ein svart/kvitt verden vil AP og SV være det sikraste valet for auka velferd.

Derfor blir ofte høgresida sine forslag vinkla negativt i media.

1

Dette forumet er okkupert av FRP-ere som hyler om at NRK er venstrevridd. FRP mener tydelig vis ikke at det holder å være nøytral, de mener at den som ikke er enig med dem er imot dem.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...