Media esc

Innlegg

Media

Astral

Radioresepsjonen

Har vært litt av og på, men hører en del på disse karene. Men nå i det siste synes jeg de har mistet helt flyten og de sjarmerende ordvekslingene som bare ble morsomme fordi de har god kjemi. Opplever dem som utrolig slitsomme, de snakker alle sammen på en gang, i munnen på hverandre, avbryter hverandre og virker tidvis arrogante og leie og også direkte sure. Synes programmene mangler strukturen og de klare skillelinjene de hadde før, med løst prat _av og til_ og så innslag og sketsjer og et rikt persongalleri av karakterer de fant opp og andre underholdende ting.

Har de egentlig noe mer å komme med, eller er konseptet oppbrukt og passert best før-datoen? Hva synes dere? :)

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Synes programmene mangler strukturen og de klare skillelinjene de hadde før, med løst prat _av og til_ og så innslag og sketsjer og et rikt persongalleri av karakterer de fant opp og andre underholdende ting.

Det er praten som er gøy. Innslagene og sketsjene er ræva.

Altså fremgang.

1
Astral De programmene jeg hørte da jeg skrev dette innlegget var utrolig slitsomme. Null styring og alle snakket i munnen på hverandre HELE tida. Utrolig irriterende.

Var et program i forrige uke, hvor Kyrre Holm Johannessen var programleder i stedet for Steinar, det ble bare rot.

Greit med stand-in, men ikke for Steinar, det funker dårlig, Bjarte og Tore får lov til å ta seg friheter, og de snakker i munnen på hverandre hele tiden.

1

Opplever dem som utrolig slitsomme, de snakker alle sammen på en gang, i munnen på hverandre, avbryter hverandre og virker tidvis arrogante og leie og også direkte sure.

At de er tidvis arrogante og direkte sure er jo noe de velger å fremstå som - som en del av humoren. Tore Sagen har jo denne rollen spesielt, noe han har hatt siden de startet opp.

Jeg synes fremdeles dette programmet er underholdende. Jeg liker den politisk ukorrekte og frie formen de har.

1

Jeg er lytter av programmet siden 2009 eller 2010.

Fortsatt ganske morsomt program, men føler at de avbryter hverandre. Men heldigvis ble jo vitsespalten borte - hvor de konstant avbrøt hverandre med "Den vitsen hadde vi for noen uker siden". Det gikk til det kjedsommelige.

Nå er det bare at siste 24-spalten alltid blir avbrøtet i Bjartes oppsummering av dagen. Steinar sutrer fordi han ikke får taletid.

Ellers vil jeg ha bort spalten "Radioen er din". Den er ganske døv, siden vi vet at Bjarte taper. Så må de gi f*** i å si at alle telefonsamtalene bare er noe random drit DE har laget.

Sånn ellers er det veldig greit program å laste ned på podcast.

1

Også fast lytter. Nå er vel problemet med alt at det etter en tid blir kjedelig. Kanskje ikke like morsomt med RR i 2013 som det var i 2010 er sånn sett bare naturlig.

1

Jeg syns at av alle P3s radioprogram er vel RR de siste som fortjener en kritisk tråd. Mye annet ræl som burde få tyn før disse gutta. Men samtidig er det kanskje det eneste programmet på kanalen som engasjerer nok til at noen gidder mene noe om det

1
Astral Mulig, mulig. Kommer ikke på noe som direkte plager meg for tida, synes Miksteip er hyggelig pga avveksling i musikken og litt annet fokus. :)

synes Miksteip er hyggelig

Nei huff. Konseptet er bra men programlederne har brukt opp musikksmaken sin for leeeenge siden, nå er det dørgende forutsigbart hva de vil spille. Og programlederne, spesielt Ken-typen, er ufattelig irriterende å høre på. Utrolig hvor mye banalt pisspreik og teite påstander de kommer med.

Men som sagt, jeg liker konseptet med miksteiper. Skulle ønske de anstrengte seg mer for å lage interessante tema og fiffige sangvalg. Nå for tida er det jo direkte barnslig hvor enkelt de gjør det. "Nå er det høst og på høsten regner det, derfor spiller vi sanger med ordet rain i tittelen".

1

Er det noen som har et ssendeskjema som sier hvilke dager de forskjellige spaltene er?

1

Som en svoren RR-fantast er jeg kanskje til en viss grad enig i det TS sier. De prater litt for mye i munnen på hverandre iblant. Irriterer meg faktisk litt at Steinar misliker (virker som han oppriktig gjør det) at post og postkasse blir gjentatt, samt det å si FORUM FORUM FORUM i stigende volum i kor. Ellers har de en helt unik evne til å få hva som helst til å bli hysterisk morsomt for de innvidde. (feks. Spikkeskolen) Subtil humor er det de er best på etter min mening. Å ikke prøve for hardt å være morsom.

Det jeg lo høyest av fra de siste ukene tror jeg må være da de fikk spørsmålet om hvilken grøt de likte best hvorpå Tore svarte:

Selv har jeg alltid vært en stor semulegutt. Lenge leve RR sier nå jeg!

1
Oppholdsnes Som en svoren RR-fantast er jeg kanskje til en viss grad enig i det TS sier. De prater litt for mye i munnen på hverandre iblant. Irriterer meg faktisk litt at Steinar misliker (vi...

Hørte på i dag og reagerte litt på at flyten var litt dårligere enn hva jeg husker fra tidligere. Virket litt mer påtatt og fikk litt asosiasjoner til RR på TV. For al del fortsatt veldig bra, men reagerte såpass at jeg var nødt til å søke her om noen andre hadde reagert på det samme. Noe det tydeligvis var.

1
KingKongHalvor Var et program i forrige uke, hvor Kyrre Holm Johannessen var programleder i stedet for Steinar, det ble bare rot. Greit med stand-in, men ikke for Steinar, det funker dårlig, Bjar...

Var et program i forrige uke, hvor Kyrre Holm Johannessen var programleder i stedet for Steinar, det ble bare rot.

Det er litt rot med Kyrre, men samtidig synes jeg noen av de morsomste episodene har vært med han som vikar. Absolutt min favorittvikar. Tørnquist i går var ikke spesielt bra. Ble for anmasende.

Synes RR holder mål og vel så det. Er bare sjeleglad for at de har droppet alle de bråkete sketsjene sine. Praten funker fortsatt helt topp, selv om Tore kanskje ikke er like bra som han var for et par-tre år siden.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...