Media esc

Innlegg

Media

Langveg

VG-graving

Vg-journalistane har tydeleg nok fått ordre om å grava fram mest mogleg om medlemene av den nye regjeringa; kor mykje dei og ektefellene tjener, kva dei har sagt og skrivi tidlegare, at dei har køyrt ulovleg på snøskutar ol. "brotsverk". Kva er hensikta?

Ein har hug til å reagare som ein av lesrarane dei har lokka til å kommentera dillet: gjeeesp.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette er spørsmålene VG sendte Anundsen onsdag:

1)Har du noen gang brutt loven? 1a)Hvis ja, når og hva? 2)Har du kjørt snøscooter ulovlig? 3)Har du noen gang kjørt i rus- eller alkoholpåvirket tilstand? 4)Har du noen gang utøvd vold mot en annen person? 5)Har du noen gang produsert brennevin? 6)Har du noen gang kjøpt eller røkt/brukt narkotiske stoffer? 7)Har du noen gang kjøpt sex etter at sexkjøpsloven trådte i kraft? 8)Har du noen gang smuglet varer? 9)Har du noen gang kjøpt varer eller tjenester svart? 10)Har du noen gang unndratt skatt?

Av dette lager de saken: Nekter å svare på hvilke lovbrudd han har begått

Herregud. Denne journalisten bør få en pris.

1

No er regjeringa "overraskande næringslivlett" . Kor lenge skal media tura fram med denne "gravinga" si?

1

Side 2 og 3 i VG i dag er helt utmerket, Ødegaard og Kvistad, men lederen er matt. Aftenpostens beskrivelse av republikanernes skandaløse politikk er skjønnmaling, liksom NRK i går var det, ii motsetning til Ødegaards solide kommentar.

Det er svært viktig at norske velgere ikke gis et illusorisk bilde av USA og USAs samfunn og politikk, slik Snoen og Civita, de nasjonale republikanerne gir. Det er typisk NRK å gi ekspert taletid til ren ideiologisk,, urealistiske propaganda til de ideologiske høyrekreftene. Men det er virkelig forferdelig hva de moderate republikanerne i UsA nå sier om de ekstreme og deres taktikk, så det objektive i dette er annerledes enn hva NRK subjektivt gir inntrykk av.

Det gis avgjort et inntrykk av at Snoen,og i hans følge, NRK, bevisst skjønnmaler republikanernes avsindige fremferd med tanke på å manipulere den norske befolkningen. Liksom Aftenposten.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...