Media esc

Innlegg

Media

eagle54

Patetisk opptreden av mediene

Norske medier løper alltid etter hverandre. Nå er det jakten på "brodne kar" i den blå-blå regjeringen som er antatt "toppstoff".

Dette kunne ikke interessert meg mindre.

Om en av statsrådene har kjørt en snøscooter ulovlig, har sagt noe dumt om homofile eller synes norsk landbrukspolitikk ligner kommunistopplegg, hva så?

Hvor mange av de som troppet ut av regjering var feilfrie?

Forskjellen er at de ikke i samme grad ble konfrontert med feilene sine.

Mediene beskyldes ofte for å løpe venstresidens ærend. Her har de tydeligvis fått hvisket mange ord i øret fra "rett hold".

Rett og slett en parodi på journalistikk. Beskyldningene om venstrevridd presse får ny næring. De lar andre styre pennen sin.

Og det er medienes egen skyld denne gangen.

7
176 svar
Surfandturf Enda en sutretråd hvor FRP ikke har skyld i noenting og media har skyld i alt. Jeg lurer på om de samme frp-sympatisørene ga media skylda når rødgrønne statsråder ble dumpet også e...

Jeg synes det er litt merkelig at FRP sympatisørene nå sitter å skriver om hvor fæl pressen er, og at saker om FRP statsråder er usaklige. Og nå skal den venstrevridde pressen ta de osv. Saken er at pressen går etter statsråder uansett, og etter 8 år med rødgrønn regjering så har massevis av statsråder vært i hardt vær i pressen (fortjent eller ufortjent). Vi kan nevne Osmundsen, Giske, Haga, Berg-Hansen, osv osv..

At pressen nå stiller spørsmål hva statsråder egentlig mener om saker der de tidligere har uttalt seg meget kritisk eller uheldig er da selvsagt. Og for ett parti som aldri har hatt reell makt på riksplan, men har drevet en meget kritisk opposisjonspolitikk i 40 år så vil mange kontroversielle uttalelser bli ettergått i sømmene.

Horne og Listhaug er nevnt. Angående justisministeren, så har vi nå en minister som på landsmøtet i FRP i 2012 har uttalt at han anser fartsgrenser i beste fall veiledende. Kan alle bruke dette som en begynnelse? At han har kjørt snøscooter ulovlig er en fillesak, men uttalelser som det om fartsgrensene er uheldige for en justisminister.

Så en litt annen vri: FRP har fremstått som ett lov og orden parti, strengere straffer osv. Da kan man ikke tolke lover og regler som man selv vil, selv om man er uenige i dem. Og spesielt når du er blitt justisminister, så kan man ikke fremstå som en som synes at det er greit å bryte lover så lenge du ikke er enige i de.

At han også boikotter lokalavisen av en eller annen grunn er også noe han som minister ikke kan gjøre uten at det blir støy rundt det. En minister som på FB oppfordrer til boikott av aviser fordi de bommet med en annonse og han er uenige i det de skriver er å be om trøbbel.

De første ukene nå er ett voksenopplæringskurs for FRP politikerne i regjeringen, på samme måte som SV statsråder ble konfrontert for diverse uttalelser i 2005 når de for først gang gikk inn i regjering.

En ting er at mange saker som avisene skriver om er fillesaker, men det mest patetiske er alle FRP sympatisørene som nå er kritisk til pressen fordi de nå går etter statsråder fra FRP. Pipa hadde en helt annen lyd når det stormet som verst rundt f.eks. Giske

2

VG og Dagbladet har vært totalt søppel i alle år. Det er ikke slik at dette er noe nytt eller overraskende. #Søppel.

Men hva kan man forvente når avisene nok styres av typer ala "Krigogsånt"...

2

Interessant nok så vi ikke denne kritikken da mediene tok opp f.eks. Åslaug Hagas stabbur, eller bilbulkinga til Stoltenberg, for den saks skyld. Mediene blåser alltid opp småting når det handler om ministere, det vet vi fra før.

Det eneste som man egentlig kan si er: Velkommen i regjeringsposisjon, FrP. Dette er en forsmak på deres hverdag de neste fire årene.

2

eller synes norsk landbrukspolitikk ligner kommunistopplegg, hva så?

Når vedkommende skal settes som landbruksminister, er vel i grunnen visse spørsmål på sin rimelige plass.

2
StevenPatrick Min lille fordomsfulle venn. Har det noengang slått deg at man kan mene at mennesker har krav på beskyttelse, at man kan støtte retten til fri religionsutøvelse, uten dermed å være...

Sørgelig hersketeknikker fungerer ikke.

Ja, ca 2% av dem som får oppholdstillatelse i Norge har krav på midlertidig beskyttelse. Mens de resterende ikke har det, og de har med seg holdninger i bagasjen som er totalt forkastelige, slik jeg skrev.

Allikevel angriper du FrP, Horne, meg - istedet for mennesker med disse holdningene. Du og multikulturalistene ser store problemer med FrP - men ikke med muslimer, afrikanere og andre som kommer fra primitive kulturer - og lever i Norge som de gjorde i sine hjemland! Det er det som er saken, og det sier litt hvilke reelle holdninger du har når det gjelder demokrati, likestilling, toleranse for homofile osv. Og det er ikke noe vakkert syn.

1
Ultima [sitat…] Med tanke på at SP tilhører dem som er overstrømmende positiv til den kulturen der de undertrykker kvinner, steiner voldtatte kvinner, praktiserer dødsstraff for homofile,...

Min lille fordomsfulle venn. Har det noengang slått deg at man kan mene at mennesker har krav på beskyttelse, at man kan støtte retten til fri religionsutøvelse, uten dermed å være enig i alt de står for? Det er en situasjon som lett oppstår i noe man kaller et demokrati.

Prøv å lese litt om det styresettet, så kanskje du lærer noe.

1
StevenPatrick [sitat…] Det skal du ha, strutsen med hodet i jorda er like passende som avatar som din hyllest til det ariske idealet i din forrige. Det som ihvertfall er helt klart, det er at nå...

Det som ihvertfall er helt klart, det er at når vi kommer til holdninger om likestilling mellom kjønn, raser, legninger, politisk grunnsyn etc, så har du like stor troverdighet som Horne og hennes fordomsfulle likesinnede.

Med tanke på at SP tilhører dem som er overstrømmende positiv til den kulturen der de undertrykker kvinner, steiner voldtatte kvinner, praktiserer dødsstraff for homofile, trakasserer ikke-muslimer og vil utslette staten Israel - så er innholdet i det jeg siterer tragisk.

1

Mens resten av verden i dag , som BBC og CNN er opptatt av en Norsk Somalier fra Larvik som har drevet med massemord i Kenya , så skriver media isteden om ulovlig snøscooter kjøring av en FrPer.

Dette er tabloidene i Norge , ikke opptatt av de viktige sakene , bedre å skade en ny regjering , det er jo alle tjent med...

Vi har en ABB i fengsel , han er hvit. Nå har vi en Somalier i Norge som har drept et dusin mennesker i Kenya.

Ikke interessant ?

1
Ultima Imponerende ordforråd som alltid, fra gatefolket... Jeg merker meg at sosialistene har gjort facebook, twitter og hva de nå heter disse slarvplassene på nett til hovedarena for nor...

Imponerende ordforråd som alltid, fra gatefolket...

Det skal du ha, strutsen med hodet i jorda er like passende som avatar som din hyllest til det ariske idealet i din forrige. Det som ihvertfall er helt klart, det er at når vi kommer til holdninger om likestilling mellom kjønn, raser, legninger, politisk grunnsyn etc, så har du like stor troverdighet som Horne og hennes fordomsfulle likesinnede.

1

Heksejakt på FRP, det er det dette er. Let godt nokk så skal du nokk fine rare uttalelser til de fleste som har sittet i regjering.

1
stikkpillen [sitat…] Gøyalt, er det slik du måler det? Trenger ikke forsvare noe som helst, din moral forandrer seg ikke utifra hva jeg mener og hvilken moral jeg har.

Jeg vet at min moral er uendret uansett hva du mener. Det sa jeg tidligere i tråden også der jeg poengterte at hva du mente om meg var helt uinteressant.

Men det var visst min moral du hadde lyst til å debattere og da er valget mitt enten å overse ditt behov for persondebatt eller la deg smake din egen medisin. Jeg sørger imidlertid først for at du avslører deg selv før jeg konkluderer.

Min moral blir ikke berørt overhode av hva vår tidligere statsminister har gjort eller om jeg interesser meg for hva vår tidligere statsminister har gjort eller ikke.

1
stikkpillen [sitat…] Jeg har aldri skrytt av min egen moral, jeg er heller ikke statsminister kanidat. At jeg mener du har en slakk moral må du bare finne deg i.

Jeg er heller ikke det men du synes likevel det var betimelig å uttale deg om min moral.

Problemet er ikke at du mener jeg har lav moral. Problemet er grunnlaget du mener det ut i fra. Og det grunnlaget er først og fremst ren tipping om hva jeg mener om en hendelse for mange år siden. Det eneste jeg sa om denne hendelse før du dømte min moral var at jeg ikke finner den særlig interessant. Det var visst nok nok til å fastslå min moral.

I tillegg diktet du opp andre meninger som jeg visst nok skulle ha.

For å si det slik så singler det fortsatt i glass etter ditt stunt.

1
BornOnThe4thOfJuly Du var du som begynte med å komme med dine tippinger om hvordan det sto til med min moral. Jeg har aldri gitt deg lov til slik tipping om meg bare så det er klarlagt. Bare for å fo...

Var det ikke gøyalt lenger når du ikke kunne slenge ut av deg påstander om din motdebattant men heller måtte forsvare deg selv?

Gøyalt, er det slik du måler det? Trenger ikke forsvare noe som helst, din moral forandrer seg ikke utifra hva jeg mener og hvilken moral jeg har.

1
stikkpillen Du synes du er flink nå, ta meg i løgn og bedrag, ja det er jo viktig. Men at vår statsminister gjennom 10 år gjør seg til kjelltring for en bulk i en annens bil er ikke viktig. So...

Du var du som begynte med å komme med dine tippinger om hvordan det sto til med min moral. Jeg har aldri gitt deg lov til slik tipping om meg bare så det er klarlagt.

Bare for å forklare deg så er ikke dobbeltmoral dobbelt så god moral.

Og det singler noe voldsom i glass når du langer ut mot andres moral.

Var det ikke gøyalt lenger når du ikke kunne slenge ut av deg påstander om din motdebattant men heller måtte forsvare deg selv?

1
BornOnThe4thOfJuly Overhode ikke. Du har bevist at du ikke er til å stole på. Spørsmålene er bare for å grave dypere. Slik som dette: Meg 21:07: "Vil du gi en stemme til et parti med en partileder so...

Du synes du er flink nå, ta meg i løgn og bedrag, ja det er jo viktig. Men at vår statsminister gjennom 10 år gjør seg til kjelltring for en bulk i en annens bil er ikke viktig.

Som sagt før og gjentas nå, moral bryr du deg tydligvis ikke mye om?

Nå skal jeg nyte Torsdag kveld, mye greiere det enn å sitte her å diskutere med en kverulant.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
4
2 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
2
26 svar
Aktuelt silas Siste svar

238 Euro per MWh nå!

Gassprisen i Europa har vært stabil og rimelig takket være stabil produksjon fra Norge og Russland. Prisen har vært et sted mellom 18-20 Euro per MWh og bunnet ut i 2020 på 4-5 Euro per MWh. Akkurat n...

EU Natural Gas - 2022 Data - 2010-2021 Historical - 2023 Forecast - Price - Quote

Natural gas futures linked to TTF, Europe's wholesale gas price, were trading around the €230-per-megawatt-hour mark, not far from an all-time high of €300 hit in March in the aftermath of Russia's in...


Bilde tradingeconomics.com
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
6 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Laster...