Media esc

Innlegg

Media

Curtis54

DEBATTEN på NRK!

Ikveld er det et nytt debatt-program på NRK. Og noe som irriterer meg er hvor lett gjennomskuelig det er at programlederen, Erik Vold, er SV-mann!!! I hvert eneste program i det siste har jo vært et propagandashow for Audun Lysbakken!!! Og ikveld er han plutselig landbrukets mann!!! Man kan jo ikke unngå å legge merke til hvor mye taletid Lysbakken får....

2
36 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg sliter dessverre generelt med NRK for tiden. Ikke p.g.a. programledere etc, jeg synes for eksempel at NRK hadde en glimrende dekning av regjeringstiltredelsen i går. Men jeg sliter med troverdigheten til nyhetsavdelingen etter den skandaløse romkvinnesaken og nå sist da Rune Øygard fikk en egen forsvarstale i beste sendetid samme dag han fikk dommen i Høyesterett.

Den siste hendelsen her har fått meg til å droppe Nrk Dagsrevyen i sin helhet fordi jeg ikke anser den som troverdig mer. To slike alvorlige saker i samme år illustrerer at nyhetsredaktørene ikke kan jobben sin.

3

Ja savner litt debatt-programmer som Holmgang og Lønning direkte.

Nå er det jo bare "ARK" som råder debattgrunnen på Tv.

1

Nrk har jeg sluttet å se på, og av blant annet nevnte grunner som du sier. Nrk er så ..ja er ikke engang skjult sosialisme og AP..de har det helt oppi dagen.. Antar etterhvert at det kun blir lisens å betale for dem som har partiboka til AP og SV up to date.

Kanalen er så utilslørt erkerød at det til tider er kvalmende å se på. Såhh... må betale lisens...men stort sett ikke sett på den kanalen på tre år. Annet enn innom av og til....men det samme er det samme....og den politiske vinklingen den samme.

Den dagen de kan få ut rødegardistene..og samle en gjeng av allle fløyer, og ikke minst..noen som kan og vil...lage politisk uavhengige program OG ikke minst debatter...kan det kanskje bli interessant......men inntil da burde jeg slippe å betale nrk avlatspenger!

1

kveld er det et nytt debatt-program på NRK. Og noe som irriterer meg er hvor lett gjennomskuelig det er at programlederen, Erik Vold, er SV-mann!

VEl jeg er FRP mann og synes Erik Vold gjør en veldig god jobb..

Han kan ikke være en robot heller, at han er SV betyr bare at han gjør en enda bedre jobb fordi jeg synes han er objektiv.

Maybe just me.

2
Seavard Jeg sliter dessverre generelt med NRK for tiden. Ikke p.g.a. programledere etc, jeg synes for eksempel at NRK hadde en glimrende dekning av regjeringstiltredelsen i går. Men jeg sl...

Den siste hendelsen her har fått meg til å droppe Nrk Dagsrevyen i sin helhet fordi jeg ikke anser den som troverdig mer.

NRK er ut her også. Dagsnytt 18 var det eneste, samt Nytt på Nytt, jeg så på NRK.

Men jeg merket en dramatisk endring ved den nye kringkastingssjefen.

Så, No more NRK.

1
Janeke [sitat…] VEl jeg er FRP mann og synes Erik Vold gjør en veldig god jobb.. Han kan ikke være en robot heller, at han er SV betyr bare at han gjør en enda bedre jobb fordi jeg synes...

VEl jeg er FRP mann og synes Erik Vold gjør en veldig god jobb..

Han kan ikke være en robot heller, at han er SV betyr bare at han gjør en enda bedre jobb fordi jeg synes han er objektiv.

Du sier han ikke kan være en robot heller!!!! Hallo!??? Det minste man må kunne forlange av en debattleder, er at vedkommende ihvertfall prøver å skjule sitt politiske ståsted....Og at Audun Lysbakken iblant får lengre taletid enn de andre deltagerne er etter min mening opplagt...

1

Nå er debatten over, og det som imponerte mest var hvor lite Audun Lysbakken sa, kan egentlig ikke huske at han åpnet kjeften en eneste gang.

2

Helt enig med deg, Wold er en elendig programleder, og det sa jeg til han etter programmet i form av en mail som han også svarte på. Jeg uttrykte meg svært så tydelig, kritiserte han for å avbryte hele tiden, kakle altfor mye selv hele tiden. Han skulle ta med min kritikk under evalueringen av sendingen sa han.

Jeg har for vane å spark programledere i ræva når de flipper ut. Om det hjelper, vet jeg ikke.

Lehmoinen

1
Seavard Jeg sliter dessverre generelt med NRK for tiden. Ikke p.g.a. programledere etc, jeg synes for eksempel at NRK hadde en glimrende dekning av regjeringstiltredelsen i går. Men jeg sl...

Men jeg sliter med troverdigheten til nyhetsavdelingen etter den skandaløse romkvinnesaken og nå sist da Rune Øygard fikk en egen forsvarstale i beste sendetid samme dag han fikk dommen i Høyesterett.

du er ikke den eneste, dette med rune øygard er jo håpløst håndtert av NRK, de fikk vel sterk kritikk før rettsaken begynte også, for å gi han et talerør uten at de snakket med offeret, selv om hun ble omtalt mye.

jeg syntes særlig enkelte programledere i NRK skjuler sin politiske overbevisning så dårlig at de rett og slett mister troverdigheten og objektiviteten de skal ha. og dette betaler vi i dyre dommer for

2
riksen77 [sitat…] du er ikke den eneste, dette med rune øygard er jo håpløst håndtert av NRK, de fikk vel sterk kritikk før rettsaken begynte også, for å gi han et talerør uten at de snakke...

du er ikke den eneste, dette med rune øygard er jo håpløst håndtert av NRK, de fikk vel sterk kritikk før rettsaken begynte også, for å gi han et talerør uten at de snakket med offeret, selv om hun ble omtalt mye.

øygard uttalte seg i de fleste riksmedia.

Problemet for NRK akkurat nå er sensuren av den sterke kritikken mot Høyre og Frp i skavlan. hvorfor i all verden er det bare svenskene som skal få høre den helt betimelige og legitime kritikken mot H/FRP.

1

Og noe som irriterer meg er hvor lett gjennomskuelig det er at programlederen, Erik Vold, er SV-mann!!!

Ja uavhengig av hva han måtte stemme på så er han en elendig debattstyrer! Avbrytelser av det han ikke vil høre snakk om og i grunnen lite helhetlig debatt.

Hvordan kan NRK bruke noe slikt?

1
Apropos Nrk har jeg sluttet å se på, og av blant annet nevnte grunner som du sier. Nrk er så ..ja er ikke engang skjult sosialisme og AP..de har det helt oppi dagen.. Antar etterhvert at d...

Den dagen de kan få ut rødegardistene..og samle en gjeng av allle fløyer, og ikke minst..noen som kan og vil...lage politisk uavhengige program OG ikke minst

..en ekte FrPer som vil fremføre en mørkeblå agenda!

(bare hjelper deg med å si det du egentlig ønsker)

1
valotunk [sitat…] Og dagen etter at du skrev dette sensurerte "ARK" hard FrP-kritikk på Skavlan ......... Tungt å svelge?

Den overordnede årsaken til at den biten ble sensurert - var Stoltenbergs forsvar av Frp generelt i det innslaget.

Man ville altså ikke la det framstå for det Norske folk - som at han dermed også forsvarte den biten som ble sensurert bort. Ettersom han jo ikke kommenterte eller reagerte på annen måte når det gjaldt det spesifikke utsagnet om deportering av romfolk.

1

Å kalle NRK for ARK som utgangspunkt , har man invitert seg selv vekk fra problemstillingen allerede.

Problemstillingen generelt er at politiske debatter på Tv idag har utviklet seg til å bli rene såpeoperaer.

Jeg ser sjelden på dem , men det er ikke NRK eller andre kanalers debattårpgrammer å gjøre.

Hvilke debattprogrammer , hvilke kanaler , er det FRP´ere ser på.

Jeg kan gjette : Ingen i det hele tatt ; Stort sett er de politisk uopplyste.

2
meco Den overordnede årsaken til at den biten ble sensurert - var Stoltenbergs forsvar av Frp generelt i det innslaget. Man ville altså ikke la det framstå for det Norske folk - som at...

Den overordnede årsaken til at den biten ble sensurert - var Stoltenbergs forsvar av Frp generelt i det innslaget.

Ro, ro til fiskeskjær. Konspirasjonsteorier og offerrolle hånd i hånd. Jeg blir bare oppgitt. Slike som deg nytter det ikke å diskutere med.

1
valotunk [sitat…] Ro, ro til fiskeskjær. Konspirasjonsteorier og offerrolle hånd i hånd. Jeg blir bare oppgitt. Slike som deg nytter det ikke å diskutere med.

Hva behager?

Gav bare en logisk sannsynlig forklaring på ditt spørsmål, basert på historikk og klare tendenser gjennom tidene. Det der med "Ark" burde man være i stand til å se litt humoristisk, og ikke legge allverden i.

Til din orientering, er jeg av de som gjennomgående fortrekker NRK og ser lite andre kanaler. Ei heller er Frp'er eller har noe fast politisk ståsted. Stemmer til tider også Rødt, så vet du det. Men det var jo greit når TV2 også hadde debattprogrammer, så vi fikk litt mer balanse.

At du velger å henfalle til mukkete usakligheter, sier mest om deg. Så for all del, takk for deg.

1
meco Hva behager? Gav bare en logisk sannsynlig forklaring på ditt spørsmål, basert på historikk og klare tendenser gjennom tidene. Det der med "Ark" burde man være i stand til å se lit...

Vel, den forklaringa du hadde på hvorfor NRK kutta ut den beske FrP-kritikken i Skavlan lukta alt for mye konspirasjonsteori for meg. I beste fall var den rimelig søkt.

I det hele tatt så er denne harseleringa med NRK noe jeg er rimelig lei av. De trampa i salaten i den romfolksaka og det intervjuet med Øygard, men de har da også tatt til seg kritikken og innsett at det var slett journalistikk.

Jeg har ikke sett samme holdning fra f. eks. TV2 i Gunnarssonsaken som de kjørte opp som en sak der det var fullt av svindel og bedrag, noe de også fikk flere såkalte eksperter til å lire av seg. Når så alle tiltalte blir blankt frifunnet i en nå rettskraftig dom er det ingen ydmykhet hos TV2 å spore. Intet, "beklager, her gjorde vi ikke en god nok jobb".

Bl. a. der har du forskjellen på NRK og TV2, slik jeg ser det.

1
min_elskede [sitat…] Men Stoltenbergs forsvar ble jo vist på NRK. De var det påfølgende svaret fra komikeren som ble sensurert.

Ja men ser du ikke sammenhengen? Stoltenberg sa ikke noe/gjorde ikke noe unntag ift det påfølgende utsagnet.

Så hvis de hadde tatt det med, ville det kunne bli tolket/oppfattet som at også det ble forsvart. Stoltenberg forsatte jo å forklare hvordan han forsvarte, med noen påfølgende setninger også etterpå. Uten å virke ta noe notis av det sensurerte utsagnet.

1
valotunk Vel, den forklaringa du hadde på hvorfor NRK kutta ut den beske FrP-kritikken i Skavlan lukta alt for mye konspirasjonsteori for meg. I beste fall var den rimelig søkt. I det hele...

Bl. a. der har du forskjellen på NRK og TV2, slik jeg ser det.

Det skal jeg være enig i. Synes vi trenger NRK, og håper de fortsetter som Statskanal på samme måte. Selv om jeg mener de har tapt seg noe etter de fikk konkurranse.

Ja, det vil være en naturlig forskjell på en Statskanal og en kommers kanal som sådan. En statskanal har nok større forpliktelse på seg til å framstå pålitelig, ydmyk og prektig.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...