Media esc

Innlegg

Media

tidsklemmeren

Hvorfor navngis ikke dømt SVer?

En SVer er skyldig i hallikvirksomhet, og skyldig i å forsøke å kjøpe sex. Han er skyldig i tre tilfeller av hallikvirksomhet.

SVeren ble dømt i Sør-Trøndelag tingrett i 2011.

Hvorfor navngis ikke denne politikeren?

1
26 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvorfor navngis ikke denne politikeren?

Sikkert fordi han bare ville være snill og hjelpe de stakkart prostituerte...

Lurer på om han fremdeles er aktiv i SV?

1

Hvorfor navngis ikke denne politikeren?

hvorfor skulle han det? han er ingen profilert politiker.

1

Hvorfor navngis ikke denne politikeren?

Fordi han tilhører samme fløy som de fleste journalister selvfølgelig.

Åndsbrødre.

2

Fordi han er en lokalpolitiker fra S-T som sikkert ikke kan kobles mot partiledelsen, som en viss ordfører fra Vågå kunne.

Når man ikke klarer å koble en R/G politiker mot partiledelsen er det ikke interessant med navn.

Jeg vet ikke selv hvem det er, og det vil jeg tro at de fleste som ikke følger godt med på lokalpolitikken i S-T eller følger godt med på SV vet heller.

Dessuten er valgkampen ferdig...

1

Og hvorfor i alle dager skygget NRK hodet på den "norske" terroristen som ble vist på TV, mens han var i gang med å skyte folk i Kenya?

Hvem skal skjermes? Han selv, familien eller folk med samme etniske bakgrunn?

2

Når en sosialist er involvert er navnet fullstendig irrelevant. Gjelder saken en borgerlig er de samme trollene på vgd ute og roper etter navn.

Sosialister i et nøtteskall.

2

SVeren ble dømt i Sør-Trøndelag tingrett i 2011.

Hvorfor navngis ikke denne politikeren?

Han er jo fra SV, et av mediefolks favorittpartier. Hadde han vært fra Frp derimot, full forside med navn og bilde og 8 sider inne i Dagbladet.

2
jeolno Og hvorfor i alle dager skygget NRK hodet på den "norske" terroristen som ble vist på TV, mens han var i gang med å skyte folk i Kenya? Hvem skal skjermes? Han selv, familien eller...

Nå er det vel ikke noe som helst forskjell på ham og den terroristen, hvem det nå var, som ble holdt skjult av norske medier 22/7 2011 og i de få artiklene som kom i månedene etterpå. Det er bra man har redaktørplakaten slik at journalistene utdannet av Allern er seg sitt samfunnsansvar bevisst!

2

Hvorfor navngis ikke denne politikeren?

Svensk nettverden har sider som exponerat og avpixlat som stadig kommer ikke bare med navn men også med bilder av folk som både voldtar og dreper. Det må da gå an å få det samme her i landet? Lovene kan vel ikke være så forskjellige blant broderfolkene?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...