Media esc

Innlegg

Media

LFC_2

Facebook erfarer for tiden tekniske... på vg

*"Facebook erfarer for tiden tekniske problemer med sitt kommentarsystem. Det er derfor ikke mulig å legge inn en kommentar for øyeblikket." på VG sine kommentarfelt, eller er det VG som har problemer men smeller feilen over på FB?

"http://www.nettavisen.no/nyheter/article3701609.ece" "*http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article3701576.ece" funker fint der..

fant ikke noen flere nettaviser med fb kommentarer, Dagbladet kjører en anna kommentar felt ting og nei jeg søkte ikke lenge. Real feil eller vg's it folk som ligger på latsiden?

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

WernerVonBraun [sitat…] Så lenge de ikke kan garantere for sikkerheten til mennesker som ytrer seg så er dette et urimelig krav.

Ja, NETTOPP!!

Det er dette jeg også mener, for det er neppe smart å basunere ut kritiske innlegg om Hells Angels, innvandring osv.med fullt navn.Du kan risikere å bli truet pga meningene dine.

Det er bare TULL og et middel for å kneble de som mener noe annet en venstrevridde redaktører og journalister.

1
Skaumannen Ja, NETTOPP!! Det er dette jeg også mener, for det er neppe smart å basunere ut kritiske innlegg om Hells Angels, innvandring osv.med fullt navn.Du kan risikere å bli truet pga men...

Det er dette jeg også mener, for det er neppe smart å basunere ut kritiske innlegg om Hells Angels, innvandring osv.med fullt navn.Du kan risikere å bli truet pga meningene dine.

Ja og derfor holder jeg meg langt unna steder hvor jeg ikke kan ytre meninger med full visshet om at ikke hvem som helst kan ringe på døra mi.

1

Facebook erfarer for tiden tekniske problemer med sitt kommentarsystem. D

Ja, nå for tida styrer "fjesboka" alt.. T.o.m. media..

1
Skaumannen Ja, NETTOPP!! Det er dette jeg også mener, for det er neppe smart å basunere ut kritiske innlegg om Hells Angels, innvandring osv.med fullt navn.Du kan risikere å bli truet pga men...

Hells Angels, innvandring osv.med fullt navn.

Det går vel an å gjøre det hvis man er smart nok og ikke bare er ensidig opptatt av å bare komme med negative ting som omhandler visse motorsykkelklubber og islam. Jeg synes at begge de omtalte har negative trekk med seg uten at jeg skal si at alle som er medlemmer er kriminelle eller er potensielle selvmordsbombere.

1

Det er en feil hos Facebook. Feilen oppsto på en rekke nettsider rundt om i verden på torsdag kveld, og ble verre i løpet av natten. Så ble feilen "friskmeldt" fredag, men det stemte ikke. Vi hadde da slått av kommentarfeltet noen timer på hele VG, men slo det på igjen da Facebook sa det var rettet.

At det IKKE var feil på Nettavisen viser ingenting. Såvidt vi kan se fra feilmeldingene hos Facebook var det temmelig tilfeldig hvilke nettsteder som ble rammet. Det kan være flere årsaker: forskjellige versjoner av programvaren som brukes for å gjøre dette (Facebook ruller ut fikser på forskjellige steder på forskjellig tid), måten det er satt opp, IDnr på appen osv.

Det var det altså ikke. En ny feilmelding ble sendt inn blant annet av flere svenske nettsteder. Feilen var der fortsatt da vi sjekket sent i går nått, men i morgentimene i dag virker det som ting har kommet på plass. Vi venter dog noen timer for å være sikker på at alt er i orden for det er en aldri så liten jobb og slå av kommentarfelt på de forskjellige plattformene.

Skal komme tilbake til hvorfor VG bruker Facebook fremfor Disqus (som f eks Dagbladet bruker) senere.

Øyvind

1
vadefugl [sitat…] Det går vel an å gjøre det hvis man er smart nok og ikke bare er ensidig opptatt av å bare komme med negative ting som omhandler visse motorsykkelklubber og islam. Jeg syn...

Det får du gjerne gjøre om du ønsker det, men jeg vil ikke risikere det.

Hele poenget med tvungen facebookinnlogging er å kneble debattene, det skjønner selv et barn at er agendaen.

De erkerøde redaktørene rundtomkring liker ikke andre meninger en de som er korrekte vet du.Da er det bedre å gjemme vekk de som mener noe annet.

Eller kanskje IKKE.Meningen er der uansett.

1

Vel. Tenkte å skrive noen ord innom VG sine sider på nettet, men det fungerte ikke da tjenesten og Facebook ikke snakket sammen. (Sikkert det som skjedde.) Greit nok det siden det ikke blir like kult debattnivå som det er på Fjesboka egentlig.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...