Media esc

Innlegg

Media

nordfrost

Nasjonal strikkenatt på nrk,

Nrk har nettopp hatt et merkelig program som het nasjonal strikkenatt,der et gjeng med etniske norske kvinner fikk klippet en sau på direkten,karret den,og monterte ulltråden på sine flotte rokker-og begynte å strikke mens de lot rokken gå.

Tilbakemeldingene fra seerne på direkten var bare positive,og mange sa at de ikke kunne gå å legge seg-hele natten var ødelagt med null søvn, for det var så spennende å sitte å se på at damene strikket,og at dette var god norsk kultur formidling.

Strikking der norske mønster og tradisjoner fra de tidligste tider fikk altså folk til å holde seg våken en helt natt,og det var tydelig at folk tørstet etter å få kose seg med sin egen kultur,noe som er mangelvare nå for tiden i alle fora,da alt det urnorske er blitt uglesett, og det multikulturelle er blitt fremhevet i høysetet,som det som skal gjelde nå og for fremtiden.

Hadde de multikulturelle forkjemperne fått bestemme over nasjonal strikkenatt programmet-så hadde dette mønstret,og dette plagget,vært tvunget inn som det som de skulle strikke i løpet av natta.

http://www.nrk.no/sorlandet/burka-a-la-setesdal-1.5288111

Heldigvis så het dette programmet nasjonal strikkenatt,for nå fikk man se og høre på fortellinger om gamle norske strikke tradisjoner,og sett på blide damer som virkelig kunne formidle sine ferdigheter om rokken,og norske strikke tradisjoner.

Jeg ønsker flere slike programmer velkommen fra nrk,for det er slikt folk vil se på-slik at vi ikke glemmer vår gamle norske kulturarv,i flommen av alt det nye som nå blir presset på oss fra alle kanter.

Terningkast 6 ! Tommel ?

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Synes det er fint jeg. Men har ikke sett på, for jeg kan tenke meg at det var innmari kjedelig :)

1
Astral Synes det er fint jeg. Men har ikke sett på, for jeg kan tenke meg at det var innmari kjedelig :)

Det var ikke kjedelig,men en flott kulturkveld med norsk strikkekultur,og blide strikkeglade damer som underholdning.

Det var en kveld uten skrikende reklame hvert 20 min,som det er på de kommersielle kanalene hele tiden-så dette programmet var godt for hjertet og for blodtrykket- som sikkert senket seg betraktelig i løpet av natten.

1

Tviler på noen har særlig problemer med slike programmer.

Selv ser jeg frem til det kommer program om nasjonal Grandiosa-aften :-)

1
Mysil-Bergsprekken [sitat…] Og da går det nok ikke så lang tid før en eller annen svensk professor - med langt framskredet Creutzfeldt-Jakobs syndrom konkluderer med at dette er rasisme og ødeleggend...

Jeg venter i spenning på at ropene fra multikultur raddisene om rasisme,og at de vil tromme sammen til fakkeltog,og holde flammende taler på byens torg -og spørre i fistel:hvor ble det av det multikulturelle i strikke programmet fra nrk,fy,og fy !

Hva blir det neste: at strikking etter norske mønster er rasisme ?

2

Ble TV-opplevelsen svekket av en konstant frykt for at det plutselig ville dukke opp et etnisk innslag i nasjonalromantikken? Må være slitsomt å hele tiden tenke i slike lettere paranoide baner.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Media Script Siste svar

Eurovision

Vi ser naturligvis Eurovision på svensk tv, mye smartere kommentatorer, hun i NRK er mest en svær tanngard.
1
3 svar
Laster...