Media esc

Innlegg

Media

gjespe

Statskanalen melder

Statskanalen ARK - melder knapt 2 måneder etter valget at et flertall mener Jens er mer egnet til å være statsminister enn Erna. Hele 44,7 mener Jens er mer skikket en Erna med 40%? Helga Pedersen er frempå og gleder seg.

Jeg synes det er flaut å ha en statskanal som kommer med sånn vås to måneder etter valget - i tillegg intervjuer de Erna om hva hun synes om målingen - lavmål?

Nå vil flere ha Jens

Sånn journalistikk burde også være legitim grunn til å ikke betale lisensen?

1
47 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes det er flaut å ha en statskanal som kommer med sånn vås to måneder etter valget

Hva består våset i? Har Norstat gjort noe feil i målingen?

1

Klart en person med 10(?) års efaring er mere egnet til å være statsminister, det betyr dog at ikke at partiet er mere egnet til å drive sin politikk.

Erna trenger tid til å bli kjent med statsminister posisjonen.

NRK kan egentlig gå å ta seg en bolle.

1

melder knapt 2 måneder etter valget at et flertall mener Jens er mer egnet til å være statsminister enn Erna.

Lumpent av Nrk å publisere slike undersøkelser når det går ut over Erna og Siv!!!!

1
puma1 [sitat…] Hva består våset i? Har Norstat gjort noe feil i målingen?

Kvifor i all verda sette NRK i gang ei slik måling, og kvifor må dei insistera på dette våset i kvar nyhendesending mellom klokka seks og 9? Kunne dei ikkje heller ha gjevi Norsat i oppdrag å finna ut kva nordmenn meiner om lukka mottak, bompengar, bruk av krosssmykke på fjernsyn ol? Det er slikt lisenspengar kan brukast til, ikkje berre til å driva reklame for dei RG. Kor mange gonger har ikkje Solhjell, Holmås og Lysbakken frå minipartiet SV no fått breia seg i NRK? Og kvifor får ein så einsidig informasjon om klima og miljø. Ein vert trøytt av å få gjenteki ord som klimatrugsmålet, vår tids største ufordring og annan svada frå våre dagars rettruande ...

2
Langveg Kvifor i all verda sette NRK i gang ei slik måling, og kvifor må dei insistera på dette våset i kvar nyhendesending mellom klokka seks og 9? Kunne dei ikkje heller ha gjevi Norsat...

Kvifor i all verda sette NRK i gang ei slik måling, og kvifor må dei insistera på dette våset i kvar nyhendesending mellom klokka seks og 9? Kunne dei ikkje heller ha gjevi Norsat i oppdrag å finna ut kva nordmenn meiner om lukka mottak, bompengar, bruk av krosssmykke på fjernsyn ol? det er nok lisenspengane kan brukast til, ikkje berre til å driva reklame for dei RG. Kor mange gonger har ikkje Solhjell, Holmås og Lysbakken frå minipartiet SV no fått breia seg i NRK?

Tommel gitt

1

Merkelig at NRK fortsatt er kanal for Jens, for i øyeblikket styres staten av Erna & Co. Og da er det vel Erna & Co. som også har styringen med "Statskanalen".

Kanskje NRK ikke er en "Statskanal" allikevel? Det er jo heller ikke meningen at sittende regjering skal kunne styre hva NRK sender.

Jeg tror den som "gjesper" må ta seg en blund, og sove litt på det.

1

Statskanalen ARK - melder knapt 2 måneder etter valget at et flertall mener Jens er mer egnet til å være statsminister enn Erna. Hele 44,7 mener Jens er mer skikket en Erna med 40%? Helga Pedersen er frempå og gleder seg.

Klart de skal ha disse målingene, og presentere dem. Det gir jo noe å måle seg mot framover.

Akkurat nå i skiftet er det vel ganske naturlig at de "går tilbake". Men jeg hørte Erna på spørretimen i går. Meget positivt, og meget klare svar. Lite arroganse å spore der enda.

1
Sponvika Hvorfor skulle de ikke gått ut med Norstats månedlige måling denne gangen?

Ja, du kan spørre. Tror ikke du får noe fornuftig svar. NRK/Norstat har vel hatt denne målingen i lang tid. Det man kan kritisere dem på, er at de ser ut til å ha endret svaralternativene fra det som gjaldt før valget, det ser ikke ut som om Siv Jensen lenger er et alternativ. Det burde vært opplyst om i artikkelen, og kan være muligheten til at "Usikre"-andelen har økt.

1
Jallaskar Ja, du kan spørre. Tror ikke du får noe fornuftig svar. NRK/Norstat har vel hatt denne målingen i lang tid. Det man kan kritisere dem på, er at de ser ut til å ha endret svaraltern...

Kommer vel ikke noe svar i det hele. At de har forandret på alternativene har vel de fått pepper for før om jeg ikke husker helt feil, ble vel kommentert på poll of polls også, så det er jo snodig at de holde på slik. Og ja jeg tror det kan være en grunn til at usikre har økt.

1

Slike målinger blir presentert hver eneste måned og jeg ser derfor ingen gode grunner til at de ikke skal fortsette å vise disse målingene. Et bedre spørsmål er hvorfor målingene endrer seg så mye fra måned til måned.

1
Sponvika Hvorfor skulle de ikke gått ut med Norstats månedlige måling denne gangen?

De har jo tidligere fått sterk kritikk for dårlig journalistarbeid når de har representert disse målingene før. (satt det opp som Erna mot Jens, men i virkeligheten var Siv også et svaralternativ)

Ser at de ikke nevner noe av dette lengre - hvor er informasjonen om hvordan de har gjort det denne gangen?

Så kan man spørre seg selv om dette er et viktig nok tema til å bruke nyhetssendingene til - det er tross alt ganske banale spørsmål til en statsminister som har sittet i en måned og ikke må tenke på valg før om 4 år..

De har en nettside de kan eventuelt legge informasjonen ut på om de allerede har betalt for målingen.

1

Dette er en månedlig måling NRK har hatt siden november 2011, og som de sikker planlegger å opprettholde en god del år.

At NrK ikke skulle kommentere en måling de har betalt for er bare tull....

1
Seavard Slike målinger blir presentert hver eneste måned og jeg ser derfor ingen gode grunner til at de ikke skal fortsette å vise disse målingene. Et bedre spørsmål er hvorfor målingene e...

Klart slike målinger skal presenteres, men spørsmålet er om denne nyheten, i hver nyhetsmelding på tre minutter i en "primeperiode" på formiddagen, fortjener slik oppmerksomhet. Stoltenberg har vært en utmerket minister, og for dem som er opptatt av "eksterøret", så konkurrerer han med en litt gråere utgave av arten. Nå får vi etter hvert bedømme vår statsminister på resultatene, hun er både flink, smart og ansvarsfull!

1
Arrcab Klart slike målinger skal presenteres, men spørsmålet er om denne nyheten, i hver nyhetsmelding på tre minutter i en "primeperiode" på formiddagen, fortjener slik oppmerksomhet. St...

Klart slike målinger skal presenteres, men spørsmålet er om denne nyheten, i hver nyhetsmelding på tre minutter i en "primeperiode" på formiddagen, fortjener slik oppmerksomhet.

At den avgåtte statsministeren er mer populær enn den nye er interessant nok til at det kan være et av oppslagene dagen målingen kommer etter min mening.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Media Script Siste svar

Eurovision

Vi ser naturligvis Eurovision på svensk tv, mye smartere kommentatorer, hun i NRK er mest en svær tanngard.
1
3 svar
Laster...