Media esc

Innlegg

Media

rilke

Dagsrevyen - kampanje mot regjeringen.

Skremmende og skammelig å se NRK Dagsrevyens innslag om det nye budsjettet.

Det vektlegges kun det som kan tolkes negativt i forhold til de rødgrønnes forslag, men toner ned det positive.

Siv jensen får knapt si en setning uten å bli avbrutt med en aggressiv tone.

Vi får håpe på ytterligere kutt hos NRK til neste budsjett.

1
34 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det vektlegges kun det som kan tolkes negativt i forhold til de rødgrønnes forslag, men toner ned det positive.

Første gang du får et statsbudsjett presentert og vurdert i media? Gratulerer med popped cherry.

2

Siv jensen får knapt si en setning uten å bli avbrutt med en aggressiv tone.

Vi får håpe på ytterligere kutt hos NRK til neste budsjett.

Ja, nå skal ARK tynes for hver statskrone helt til de blir et mikrofonstativ for FrP!

1

Skremmende og skammelig å se NRK Dagsrevyens innslag om det nye budsjettet.

Det merket jeg meg også - statskanalen driver sin borgerlige mobbing i beste sendetid.

1

Siv Jensen kunne ha spist små kattunger til frokost og menigheten her inne ville ha anklaget media for å ha en agenda mot dem og FrP hvis de skrev om det.

1
rilke Langt i fra første gang og har aldri sett denne formen for ensidig negativt fokus med brysk og aggressiv utspørring. Ikke en eneste av de positive endringene ble vektlagt: psykiatr...

Slik har det ALLTID vært. Det positive blir sjelden fremhevet, man vil få frem det negative, fordi det rent instinktivt skal være pressens oppgave å sette fingeren på slikt. Jeg som Ap-velger har mang en gang irritert meg over det media fokuserer på. Det er mer engasjerende for publikum å høre fra dem som er skuffet, f.eks. miljøorganisasjonene, som tidlig i dag fikk si sitt.

Nå fikk Siv grundig anledning til å fortelle om budsjettet i alle medier, og min mening er at vi har fått en til dels balansert presentasjon i løpet av dagen. Skattelette(3000 kr i året i snitt eller noe), et bom mindre, mer til helse og eldre. Altså litt Frp-politikk. Dette har det blitt fokusert på i media.

Frp'ere må nok bare vende seg til å være i posisjon.

1
gjespe [sitat…] Javel - hva er dårlig? Etter hva jeg hørte var ikke journalisten særlig interessert i budsjettet men mer om valgløfter?

-Siv kutter i arbeidslediges tiltak. Nå skal de fattige sitte hjemme.

- Siv vil ikke at barneforeldre skal få barna i barnehagen, og kutter planen om to opptak i året. Til tross for at hun i valgampen lovde "løpende opptak"

- Grunderne får mindre hjelp ettersom utviklingsfondet ødelegges. Siv vil ikke satse på industri

- Eldre skal ikke få hjelp med tennene sine, mener Siv. Siv kutter her..

- Fagforeningsfradraget kuttes selvsagt slik at Siv ikke får noen protester.

Dette er resultatet av Sivs foreløpige planer. I tillegg vet vi jo at de har lovet

- Svenske skoler

- nedleggelse av lokaldemokratiet

- avvikling av landbruket

- tvangskristning av Norge

- kutte ytterligere i velferden for å gi penger til Thon og Røkke.

Alt i alt kan vi si at regjeringen er på god vei med sine planer om å amerikanisere Norge.

1
jeangabin Dere på høyresiden er altså skrekkelige. Først kommer regjeringen med et dårlig budsjett, men så skal ikke journalistene få lov til å kritisere dette?

Budsjettet er dårlig for de som er bitre for at de rødgrønne tapte valget.

At NRK synes at det er dårlig, til tross for at det er økning på de aller fleste poster i forhold til i fjor, er nok et tydelig tegn på deres fastlåste politiske agenda.

En almenfinansiert kringkaster kan ikke ha politisk slagside uten å miste tillit, og dermed støtte.

Så da har NRK selv valget.

1
jeangabin -Siv kutter i arbeidslediges tiltak. Nå skal de fattige sitte hjemme. - Siv vil ikke at barneforeldre skal få barna i barnehagen, og kutter planen om to opptak i året. Til tross fo...

- nedleggelse av lokaldemokratiet

Her er jeg enig og uenig, og for å poengtere ambivalensen i den nye regjerings retorikk så vil jeg si følgene:

I flere muntlige kommentarer har ledende skikkelser fra Frp sagt at man vil flytte makten fra staten og tilbake til folket. I form av mindre skatter og gjøre folk i stand til å bestemme selv hva pengene skal gå til, men også politisk, ved å fokusere på kommunene og lokalpolitikerne. ¨

Men når det kommer til f.eks. utbygging av infrastruktur, herunder veiprosjekter, vil man korte ned planleggingstiden ved å benytte statlige reguleringsplaner og reduserer antallet instanser -> lokaldemokratiet, fylkesmann, sivilombudsmann. Jeg aner ikke hva de konkret ønsker å gjøre, men alle disse ivaretar lokale interesser og representerer således lokaldemokratiet.

Her er jeg spent på hva som kommer :-)

1
jeangabin Dere på høyresiden er altså skrekkelige. Først kommer regjeringen med et dårlig budsjett, men så skal ikke journalistene få lov til å kritisere dette?

men så skal ikke journalistene få lov til å kritisere dette?

Flott å være kritisk på en saklig måte, men det er ikke akkurat seriøs journalistikk når NRK har som premiss i spørsmålet de stiller at svenskene har et større hjerte enn regjeringen når de slipper inn mange flere syrere.

Det er kanskje vanskelig for noen å forstå, men det er ikke hjerteløshet som ligger bak å ta hensyn til konsekvensene innvandringspolitikken får for egen befolkning.

1
All-Equal Slik har det ALLTID vært. Det positive blir sjelden fremhevet, man vil få frem det negative, fordi det rent instinktivt skal være pressens oppgave å sette fingeren på slikt. Jeg so...

Slik har det ALLTID vært

Man har alltid latt opposisjonen og kritikerne slippe til, men vi har aldri sett denne typen ensidig negativ kampanje, hvor hele budsjettet fremstilles som en katastrofe, til tross for at de har flyttet på 8 av 1000 milliarder.

Det er et latterlig og patetisk skue.

1
rilke [sitat…] Man har alltid latt opposisjonen og kritikerne slippe til, men vi har aldri sett denne typen ensidig negativ kampanje, hvor hele budsjettet fremstilles som en katastrofe,...

Hvis du er overrasket over dette, når vi har fått et populist-parti i regjering, så frykter jeg for din mentale helse fremover. Ut i fra ditt perspektiv, ligger det an til mange grusomme og dypt urettferdige konfrontasjoner med media når regjeringen kommer med sine forslag til Stortinget.

Og som antydet i siste setning, husk at det er Stortinget som skal vedta budsjettet til en mindretallsregjering. Da kan man jo argumentere med regjeringen ikke har full statsøkonomisk råderett, slik de rødgrønne hadde.

1
jeangabin -Siv kutter i arbeidslediges tiltak. Nå skal de fattige sitte hjemme. - Siv vil ikke at barneforeldre skal få barna i barnehagen, og kutter planen om to opptak i året. Til tross fo...

Det er riktignok fredags kveld og det er mulig det er et glass vin eller fem inne i bildet her, men du diskvalifiserer deg selv med dette tøvet.

Det er flyttet på åtte milliarder.

ALLE får skattelettelser, og de store pengene brukes på de som har vanlige inntekter.

De fattigste får det altså bedre.

Studentfinansieringen i 11 måneder var noe de rødgrønne fant på sor å stikke kjepper i hjulene for den nye regjeringen. Dette hadde de aldri gjort om de vant valget. Da hadde de selvfølgelig brukt det i valgkampen, noen uker før.

De rødgrønnes siste budsjett er et PLAN B-budsjett, med det formål å skape probemer og score billige poenger mot den nye regjeringen.

Først ved neste budsjett vil den nye regjeringen ha full råderett, og dette vet NRK meget godt, men likevel velger NRK å komme med lyskespark og andre slag under beltestedet.

Jeg tror ikke det vil tale til NRKs fordel, for å si det slik.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
9 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...