Media esc

Innlegg

Media

ben_nevis

Amerikansk dobbeltmoral angripes

Mens vi overøses med amerikansk vold er det ikke å ok å vise pupp.

Nå har en gruppe aktivister gått til angrep på denne tåpelige amerikanske dobbeltmoralen.

http://www.dbtv.no/?vid=2837077237001

Støtter de 100%!

2
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Helt enig. Jeg også selv om jeg misliker det meste i for eksempel pornoindustrien. Litt pupp her og der har aldri skadet noen og ei heller litt kos under dyna om kveldene på tv.

Men volden er vel der på tv og i film fordi selv barn kan slåss mot andre barn. Men barn er ikke seksuelle vesener som har samleie med hverandre. Ergo så tipper jeg at det er derfor det er derfor de har denne moralen.

1

Det er noe jeg ikke helt forstår i dagens samfunn. Ser at Lørdagsrevyen i morgen skal ha et innslag om hvordan barn reagerer på "nakenhet" i musikkvideoer.

I prinsippet er jo det ikke nakenhet det er snakk om, men spekulativ halvnakenhet. Det vises hele tiden mye hud, men aldri en naken pupp eller rumpe, bare hele tiden "nesten".

Det er en hysterisk og unaturlig grense. Det er vel steng tatt en grunnleggende prippenhet til nakenhet som gjør at man hele tiden utfordrer dette helt opp til grensen?

Toppløse damer var jo det normale på 80-tallet i Norge, men etter hvert har man laget, også i norske medier, en stor sensasjon hvis noen viser en naken pupp.

Er det amerikansk påvirkning? Eller er det mote?

Det er noen sammenhenger her jeg tror er der, men det er vanskelig å sette ord på.

Grunnleggende tror jeg det handler om "god gammeldags" dobbeltmoral.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...