Media esc

Innlegg

Media

juppi

Reklamefilmer ingen ser

Hva synes dere om reklamefilmene som går foran og bak alle innslag i nettaviser?

Er det virkelig noen som SER denne reklamen?

Jeg sitter bare og venter på at man kan trykke bort reklame snuten for og komme videre til det innslaget man ville se. Reklamen er veldig irriterende og jeg ser den ikke.

Tenk dere en nettavis og ellers på tv uten all denne irriterende reklamen.

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er det virkelig noen som SER denne reklamen?

Målinger viser at folk får med seg disse reklamene mye bedre enn de som går på tv. Skal sjekke hvordan tallene er (har de ikke her).

Øyvind

1
VG Nett [sitat…] Målinger viser at folk får med seg disse reklamene mye bedre enn de som går på tv. Skal sjekke hvordan tallene er (har de ikke her). Øyvind

Målinger viser at folk får med seg disse reklamene

Alvorlig talt. Jeg forstår at avisene må skaffe seg inntekter på reklame. Men det blir i meste laget. Noe merr ensformig reklame har man ikke sett.

Jeg håper dette kan bli en sak i Norge. Hva gjelder meningsmålinger så stoler jeg faktisk ikke på dem.

Men takk for svar VG. (Vet dere trenger reklamen)

1
VG Nett [sitat…] Målinger viser at folk får med seg disse reklamene mye bedre enn de som går på tv. Skal sjekke hvordan tallene er (har de ikke her). Øyvind

Målinger viser at folk får med seg disse reklamene mye bedre enn de som går på tv. Skal sjekke hvordan tallene er (har de ikke her).

Jeg tror nok folk flest ser reklame, enten de liker det eller ei.

Det sier seg selv at aviser vil ha store vanskeligheter uten ekstrainntekter.

Det jeg ikke liker er når filmverdenen driver med produktplasseringer, hvor helten kjører rundt i en spesiell biltype og fotograferer med et avansert kamera merke X- som man skal identifisere med vårt tapre idol. Alle tøffe typer i Hollywoodfilmer har selvsagt god smak...og kvinner er sikkert kledd opp i dyre merkevarer.

Hvis du ser en vanlig tv-reklame for grønnsåpe, vil selvsagt produktet selge dårlig, uten snedige knep.

En smilende mann eller kvinne vasker gulvet, og samtidig ser vi glade unger, søte pusekatter eller hundevalper.

Jeg garanterer at salget vil øke kraftig, fordi den trøtte grønnsåpen nå smelter våre hjerter pga disse hjerteknuserne.

1

Ser gjerne reklame for diverse saker og ting når jeg skal se på en nettvideo. Men enkelte reklamer er altfor lange og de hopper jeg over når jeg kan.

1

Dette er ikke majoriteten av svar og meninger blant folk flest. Inne på Facebook diskuteres dette tema og alle er enige. En dag forsvinner reklamen håper vi. Vi gleder oss. Reklame er støyende og de tigger penger. De kan ringe deg hjemme, de maser på at du skal kjøpe. Sender deg masse unødvendig reklame i posten som forsøpler miljøet og der ingen leser reklamen men kaster den. Det kan bli et problem. Hvor går grensen for reklame triksingen?

Se da også på tallene over de som har skilt på sin postkasse. Nei takk til reklame. Se på nett på inn-boksen din i mail hvor mye virus programmet ditt fjerne av unødvendig reklame.

Dette er ikke bare et problem som er innskrenket til at nettaviser skal tjene penger.

1
juppi Dette er ikke majoriteten av svar og meninger blant folk flest. Inne på Facebook diskuteres dette tema og alle er enige. En dag forsvinner reklamen håper vi. Vi gleder oss. Reklame...

En dag forsvinner reklamen håper vi.

Hva skal vi egentlig med reklame nå i dag?

I hvert fall bør alle de prangende reklameskiltene som ødelegger et harmonisk bymiljø vekk, og langs landeveien. Da heller på nett for den som vil ha informasjon om de produkter som ønskes.

Reklame er en kapitalistisk uting slik jeg ser det. Juks og fanteri også. Se bare på alt tullet med slankemidler og kosmetikk som viser seg ikke å ha noen effekt i det hele tatt. Verst av alt er retusjering av modeller som får mange unge jenter til å sulte seg til døde.

Det er helt utrolig at forbudslandet ikke kan sette foten ned for opplagt juks.

1
Hyrro [sitat…] Hva skal vi egentlig med reklame nå i dag? I hvert fall bør alle de prangende reklameskiltene som ødelegger et harmonisk bymiljø vekk, og langs landeveien. Da heller på ne...

Verst av alt er retusjering av modeller som får mange unge jenter til å sulte seg til døde.

Jeg driver litt med bildebandling, og som mann leser jeg selvsagt ikke såkalte jente/kvinneblader.

Men når jeg står i kassakøen i en butikk, ser jeg med skrekk og gru disse manipulerte og retusjerte forsidene- som skal vise moderne kvinneidealer.

Etter min menig burde man forby slike grove forfalskninger, som først og fremst rammer unge, sårbare jenter.

1
orbixx [sitat…] Jeg driver litt med bildebandling, og som mann leser jeg selvsagt ikke såkalte jente/kvinneblader. Men når jeg står i kassakøen i en butikk, ser jeg med skrekk og gru diss...

Etter min menig burde man forby slike grove forfalskninger, som først og fremst rammer unge, sårbare jenter.

Jeg kan huske at Lysbakkens kvinnepanel kom fram til et forslag om at det skulle stå skrevet under slike at bildet var retusjert.

Totalt knefall for storkapitalens kyniske lureri, under dekke av kvinnesak.

1
Slettet-FQGC8G [sitat…] Akkurat her er vel Norge ganske heldige i forhold til mange land som er fullstendig ødelagt av dette.

Vi ser fare i Norge også, For Norge er et land som gjerne vil amerikanisere seg mest mulig. Reklamen florerte mest for 10 år tilbake i Usa. Det har blitt bedre der en det var. Norge starter nå. Når de går ut og sier at de skal finansiere med reklame som de gjør i nettaviser og i tv da er vi i gang. De klager masse fordi? Ingen gidder lese reklamen og plastikk innslagene deres. Slik har det vært i Amerika i mange år. De går konkurs som bare det. Men de snakker fortsatt som bilselgere gjør om at dette er lønnsomt.

1

De nye reklamene på sosial medier har som mål å engasjere, overraske og bli en snakkis. Dvs reklamen har som mål og "fange din oppmerksomhet" Gjesp... Klikker meg unna. De kan med andre ord lage reklame politisk for å vekke deg til et tema. De grubler virkelig i sin jobb reklamebransjen. Jeg synes de burde finne seg en jobb.

1

I et ideal samfunn kunne vi greid oss uten reklame, men slik samfunnet er i dag så er vi avheng av reklame,

Mange reklame snutter er underholdene og jeg koser meg med mange, men andre kan bare irritere, det bli plagsomt når alle "roper" se på meg , jeg er best.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...