Media esc

Innlegg

Media

barnimagen

Nettavisfri dag

Egentlig føles det litt befriende, men abstinensene melder seg likevel. Jeg har valgt å la dagen i dag være en nettavisfri dag. Tar jeg ikke helt feil så er det vel unge, snodige Bieber som stjeler de fleste spaltekilometre i dag? Etter hysteriet man måtte pine seg gjennom sist den fyren satte sine dollarbein på norsk jord, bestemte jeg meg for å unngå nettaviser hver gang Bieber skal komme til Norge.

Og selvsagt: jeg unngår å befinne meg i samme fylke som Bieber. Så slipper jeg kronisk øresus av hylende fjortisjenter.

3
4 svar

Er det ikke litt juks om du tilbringer tid på VGD og slikt? Da får man jo uansett med seg overskriftene

1

Det var en god ide. Problemet mitt er at jeg ikke visste at Bieber skulle fylle nettavisene i dag, de ødela nettavisdagen min med å skrive masse om han. Er han i Norge siden de smører så mye vås utover avisene? Her bor han! Her sitter han i en bil! Herregud, hvor patetisk er det mulig å bli.

1
sirjoss888 Er det ikke litt juks om du tilbringer tid på VGD og slikt? Da får man jo uansett med seg overskriftene

Siden belieberne ikke er voksne nok (mentalt) til å skjønne hva VGD er, anser jeg dette som en frisone.

Men for å oppsummere gårsdagen: ingen nettaviser lest. Men tabben var at jeg ikke holdt meg unna facebook. Når jeg sjekket min facebook på senkvelden i går, var det vel snaut halvparten av oppdateringene som gikk på denne Bieber'n.

Og neste gang han kommer, skal jeg ha nettavis- og facebookfri dagen før, selve dagen, og minst en dag etter han har vært i landet.

1

Joda. Nyhetene om Jostein Bever går ut på at han oppførte seg som en drittsekk. Jaja. Alt vi må lese om.

1
Laster...