Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Debatt på NRK blitt for hipt/trendy ?

Er NRK i ferd med å tippe over på hip-og-trendy-skalaen ? Sitter og ser på debatten om det amerikanske valget i kveld (nachspiel kaller de det) og ser at de har trukket ut av det klassiske deattstudioet og har installert seg på et utested hvor en av programlederne står i baren og sjenker solo/mineralvann til gjestene. Joar Hoel Larsen, en mann i midten av 60-åra står i baren med røde bukser og briller med kraftig rød innfatning. Inngunn Solheim, dama som overtok for den ikke fult så hippe/unge/kule Erik Wold.. Er det virkelig mulig å kapre flere unge seere på denne måten ? Eller bør NRK heller tenke på å tilfredstille de seerne de allerede har på slik programmer. Klarer ikke helt å se for meg at unge seere skal tiltrekkes av noe slikt som i nrk sender i kveld. Ender bare opp med masse "forstyrrende" elementer i bildet rundt debatantene.

2
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DrSchwei

Isolert sett synes jeg Debatten/Urix i over 1,5 time etter det Trump-valget faktisk var bra. De fikk belyst det fra veldig mange sider og med ulike perspektiver.

Amerikansk valg er jo litt fest også, så synes det var greit med bartenderen. Jeg er absolutt ingen fan av Ingunn Solheim - at hun framstår med pipete stemme og er masete er en ting, en annen ting er at hun stadig drar på med litt usikre kommentarer som er ment å være småmorsomme/ironiske, og så ler hun av dem selv. Dette skjer stadig vekk.

Men generelt mener jeg du har rett - jeg så SVTs debatt om det samme dagen derpå og der satt det kloke folk rolig rundt et bord og debatterte dette. Nesten som Dagsnytt 18 på NRK2.

Ellers merker jeg meg en tåpelig "dyrking" av Ole Torp som en original fyr, på linje med Arne Scheie. Synes det er upassende, fordi jeg mener det sakene som bør komme fram, ikke personen. .

Til onsdagens program er det også å bemerke at jeg gjerne skulle sett mer av Christian Borch.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...