Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lite om opprører-angrepene i media.

Nok en gang kan vi lese minimale notiser i avisene (f.eks. mandag) og høre i beste fall korte meldinger i radionyhetene om rakettangrep utført av opprørerne i Aleppo og rettet mot absolutt sivile områder i den regjeringskontrollerte delen av byen. Nå sist ble nok en skole rammet og ca. 10 barn drept og mange skadet, det samme skjedde for noen uker siden også. Merkelige greier at ikke fjernsynsnyhetene noen gang kan vise resultatet av disse angrepene gitt... Det er som regel noen små barn fra Øst-Aleppo som vises på skjermen der de graves fram fra et tykt støvlag som regel og med noe blodflekker i ansiktet. Virker litt påfallende likt dette som vises. Dessuten ser man "aldri" f.eks. eldre mennesker som graves fram fra ruinene etter bombingen...

Og var det noen "forståsegpåere" i media som ga uttrykk for at de stusset over at ikke sivilbefolkningen benyttet anledningen til å rømme ved hjelp av disse bussene som var satt opp av regjeringen for at de sivile kunne evakueres under den to uker lange våpenhvilen (som regjeringen og russerne innførte forleden) ? Ikke hva jeg har fått med meg iallfall.

Man gjør seg jo sine tanker om forskjellene i dekningen av det som foregår i denne utsatte byen iallfall. Påfallende liten oppmerksomhet fikk det faktum at for noen måneder siden ble jo faktisk en erklært høytstående IS-leder drept av bomberegnet der i Øst-Aleppo.

Virker dermed som det er litt av hvert som deltar i kampen mot Assad der i byen...

2
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Langveg

No ser det heldigvis ut som det går vegen for regjeringsstyrkane i Aleppo. Korridorane er opne, og i dag kom fleire tusen sivile seg ut av eit stendig mindre oppreistkontrollert Aust-Aleppo over i trygg regjeringskontrollert sone.

Elles kan ein ikkje anna enn undra seg over NRK. Føst heng dei ut populistar (partia Alliansen og Demokratane), og så får dei ein "ekspert" (frå Civita) utan opponent til å forklara kvifor "folket" har mistillit til eliten og det liberale samfunnet. Jamen, så eg liberalt, totalitært er det: Nåde dei som vågar ha avvikande synspunkt på fri abort, homoekteskap, utruleg strenge straffer for såkalla valdteksbrotsmenn som vert dømde til opptil 21 års fengsel utan å ha gjort bruk av vald i det heile, og til eit samfunn som har laga eit norsk Guantanamo på Trandum. Klarar politiet ikkje å senda fangane ut, kan dei bli sitjande over året - når dei ikkje har gjort anna brotsverk enn ikkje å oppgje rett nasjonalitet. "Eliten" har fullstendig mist kontakten med landet dei styrer. Dessutan har han lagt seg på ein "forsvarspolitikk" etter NATO-oppskrift som slettes ikkje gjev voner om ei fredeleg utvikling korkje her, i Midausten eller resten av verda.

1

Kigroena

jobben til media er ikke å komme med nyheter, om de ikke er nøye planlagt på forhånd.

Jobben til media er å selge historier dumme nordmenn svelger rått.

Ikke å formidle sannheten om noe som helst.

Våkne opp, boikott vg,dagbladet, slutt å se nrk og tv2.

hvorfor ser folk disse kanalene? er dere så dumme at dere ikke forstår det er bedre kilder til nyheter?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...