Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Regjeringens reklamekanaler?

I dag avholder regjeringen to pressetreff som blir overført direkte i NRK og TV2-Nyhetskanalen. Tema er tiltak regjeringen setter inn vedr. økonomiske konsekvenser av pandemien. Pressetreffene ble behørig annonsert av disse kanalene i går, og er selvsagt imøtesett med stor interesse i befolkningen også, gitt situasjonen. Omgitt av fortløpende kommentarer av div. eksperter i studio, blir hele dagen dominert av regjeringens gjøren og laden inn i de tusen hjem, hvor nærmest hele befolkningen ikke har annet å gjøre enn å se på TV.

Ikke misforstå, jeg er tilhenger av at folk får vite, faktisk er det slik at folk får vite alt for lite om hva regjering og storting bedriver, senest gjeldende prosessen rundt fullmaktsloven.

Jeg synes det blir litt for voldsomt/intenst når Sanner åpnet seansen kl. 08.00 med biskopstemme/alvorlighet gå gjennom det grunnleggende rundt situasjonen, som folk fra før er meget vel kjent med. Vanligvis kontrolleres regjeringens arbeide i all stillhet av stortinget, hvor prosessene involverer berørte organisasjoner og høringsinstanser. Befolkningen får kunnskaper gjennom avisartikler og innslag/reportasjer på TV.

Det er måten TV-kanalene blir brukt på jeg reagerer på, her får regjeringen bruke disse som gratis reklamekanaler. Hvorfor var det ikke kontinuerlige pressetreff om regjeringens planlegging av fullmaktsloven, samt prosessen mellom regjeringen og stortinget?

1
39 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

farout05

Kommunetopper lei av å få corona-nyheter på pressekonferanser.

kommunetopper-lei-av-a-fa-coronanyheter-pa-pressekonferanser

Ikke noe å si på, disse "pressekonferansene" er til å bli syk av.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...