Media esc

Innlegg

Media

Resource

OJ

Mobbing er og blir en forferdelig uting. Lyte-komikk er kanskje mobbing i sin værste form. Problemet er jo at vi tilskuere synes det er morsomt.

Det kan man jo se allerede i barnehagen. Ordet "brilleslange" "tjukken"osv har fått tusenvis av barn til å le oppigjennom. Kan denne form for humor forsvares,selv om noen synes det er morsomt?

Hvis man trekker dette enda lenger. Torturister har nok også en tendens til å le og godte seg når offeret blir påført umenneskelige smerter.

At voksne folk kan leve av å mobbe andre er et sykdommstegn i sammfunnet. Når det er sagt, er det selfølgelig forbrytelser som kan nevnes som er langt værre enn mobbing. Uten at dette kan brukes som et argument for denne mobbingen.

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Resource skrev: Hvis man trekker dette enda lenger. Torturister har nok også en tendens til å le og godte seg når offeret blir påført umenneskelige smerter."

Ummm......det var kanskje å trekke det LITT for langt...??? kanskje...?

1

Du er på bærtur. Tror du at det var Kjell Magnes psyke man skulle le av? Skjønner du ikke at det er satire, og at det ligger et underforliggende budskap her?

Det er dessuten IKKE mobbing. Bondevik har gjort sin psyke til en del av det politiske liv gjennom å fronte den i media for å høste velgere/sympati, og da må han også finne seg i at det blir en del av den politiske satire (som dessverre er over hodet på mange, kan det virke som.).

Det er Bondevik som har gjort dette til en mobbe-debatt. Selvfølgelig for å sanke ENDA mer sympati. Han er ikke snau, Bondevik... Og du kjøper det rått, i likhet med alle gamle Se&Hør-lesende gamlinger som også syns at Jespersens humor er "stygg"... Dere skjønner jo ikke hvor poenget ligger i det hele tatt, og dermed ikke humoren i det heller.

Mvh. DjRedo

1

Ennå værre er det jo at nå er det bekreftet at det han sa forrige torsdag, det mente han virkelig. Det må han jo, når han på tv2 nyheten, i forbindelse med drapstrusselen mot seg selv, sier at det siste han vil her i livet, er å møte Bondevik.

1

Merkelig at Bondevik ikke reagerte litt tidligere på Torsdagsklubben da hvis han mener det er mobbing.Problemet var at noen omtalte han,tåler han ikke det har han i hvert fall ikke noe i statsministerstolen å gjøre Tommy m

1
skrubb Merkelig at Bondevik ikke reagerte litt tidligere på Torsdagsklubben da hvis han mener det er mobbing.Problemet var at noen omtalte han,tåler han ikke det har han i hvert fall ikke...

"skrubb skrev: Merkelig at Bondevik ikke reagerte litt tidligere på Torsdagsklubben da hvis han mener det er mobbing.Problemet var at noen omtalte han,tåler han ikke det har han i hvert fall ikke noe i statsministerstolen å gjøre Tommy m"

>>>>>>>>>>>Hvor mange spurte Bondevik hva han mente da Sven O ble trakassert? Bondevik svarte hva han mente om Jespersens form for humor på oppfordring.

Og dette blir for dumt: "Problemet var at noen omtalte han,tåler han ikke det har han i hvert fall ikke noe i statsministerstolen å gjøre"

Uansette, moro er det ihvertfall å se at Jespersen er blitt dugelig fornærmet og sutrete nå.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...