Media esc

Innlegg

Media

Chucky

Ondskapens Yppersteprest, satans budbringer? Ha,h

Leser med stort smil om munnen, innlegg på innlegg om hvor fæl Jespersen er, ond, syk, ustabil osv.osv. Hvem er det som er syk? Det er iallefall ikke Otto. Hva det er som får statsministeren til å rykke ut på denne måten begriper jeg ikke. Ikke særlig smart i alle fall med tanke på alle kristne her i landet som er i psykisk ubalanse. Kristne har jo til alle tider vært kjent for at hvis de ikke får det som de vil tyr de til vold i Guds navn? Hadde ikke vært mange kristne her i landet hadde det ikke vært for sylskarpe sverd, pil og bue og økseegger innsmurte med blod og kjøttslintrer fra NORSKE hedninger. Slik er det vel fremdeles? Når kirken mister oppslutning må man vel ty til makt på ny? Det er nok en desperat kirketjener fra sunnmøre som har sendt skarpe skudd til vår kjære Otto, med håp om å sette igang "nykristning" av Norge. Er jeg helt på jordet? Kanskje det. Det virker faktisk som mange virkelig tror på at Otto er Ondskapens Yppersteprest og at han har sin egen religion. Hvor plombert går det egentlig an å bli? Otto har bare sin til tider litt bizzarre humor, som slett ikke bare Otto står bak. Kan ikke tenke meg at han skriver alle sine tekster helt på egenhånd. Jeg kunne gått så fordømt mye lengre med alt! Du tror meg ikke? Vent å se! Otto Jespersen holder seg milevis innenfor grensene. Nå bør også andre prøve å holde seg litt i det skinnhellige skinnet! Nå skal jeg bare dra forhuden tilbake, gå ut på trappa og PISSE I MOTVIND FRA NORD! ;)

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

OTTO !!!!!

PAIN IS TEMPORARY,GLORY IS FOREVER

1

Jespersen er en sutrete taper, det har han bevisst den siste uken.

Leve Bondevik!

1
240turbo Jespersen er en sutrete taper, det har han bevisst den siste uken. Leve Bondevik!

Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!Otto er kongen!!! Leve Otto!!!

Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

1

Personlig har jeg ikke så mye til overs for O.J.`s ironi i Torsdagsklubben. Har mer sans for den type humor han serverer på NRK.

Derimot lo jeg godt, da en, biskop tror jeg det var, kalte Otto for ondskapens yppersteprest. Går utifra at utsagnet var seriøst ment, ettersom det kom ifra kirkelig hold. Ufrivillig humor er ofte det beste.

Apropos Bondevik, så burde det være viktigere ting å konsentrere seg om enn Otto`s harselering av han.

1
Bmouth "240turbo skrev: Jespersen er en sutrete taper, det har han bevisst den siste uken. Leve Bondevik!" På hvilken måte? Er det noen som har bevist at man er en sutrete taper, så er ve...

Sukk... Stadig strømmer det til nye lekekamerater her på VGD, som i sitt første innlegg roser den ruuulende konge-Ottooooo!!! "Du er tydeligvis en av de som ikke skjønner ironi, det er jespersen holder på med skjønner du", sier Svenna, stolt av å ha lært seg hva ironi er for noe rart. Nei, Svenna og andre barn: Det er ikke bare å si at det er "ironi". Når man går så langt som Otto gjør nå, må han ta konsekvensene av det. For det han driver med er ikke klar ironi, det er en form for humor som ikke har klare nok grenser og ironiske trekk. Man kan begynne å lure på om Otto mener det for alvor.

Dette er i korte trekk det jeg mener, er lei av å diskutere Otto nå, så gidder ikke forklare akkurat hva jeg prøver å si. Litt må dere tenke selv også, dere fjortiser som digger Otto så sinnsykt.

1
Eyyo Sukk... Stadig strømmer det til nye lekekamerater her på VGD, som i sitt første innlegg roser den ruuulende konge-Ottooooo!!! "Du er tydeligvis en av de som ikke skjønner ironi, de...

"Eyyo skrev: Sukk... Stadig strømmer det til nye lekekamerater her på VGD, som i sitt første innlegg roser den ruuulende konge-Ottooooo!!! "Du er tydeligvis en av de som ikke skjønner ironi, det er jespersen holder på med skjønner du", sier Svenna, stolt av å ha lært seg hva ironi er for noe rart. Nei, Svenna og andre barn: Det er ikke bare å si at det er "ironi". Når man går så langt som Otto gjør nå, må han ta konsekvensene av det. For det han driver med er ikke klar ironi, det er en form for humor som ikke har klare nok grenser og ironiske trekk. Man kan begynne å lure på om Otto mener det for alvor.

Dette er i korte trekk det jeg mener, er lei av å diskutere Otto nå, så gidder ikke forklare akkurat hva jeg prøver å si. Litt må dere tenke selv også, dere fjortiser som digger Otto så sinnsykt." ' Jeg regner med at svaret over også er beregnet på meg siden det står under mitt innlegg. Så derfor kjære lille Eyyo-gutt: Jeg er hverken ny her på VGD eller fjortis. Så spar meg (hvis ikke det var ironisk ment da. I så fall var den ikke klar nok). OJ har mange fans blant godt voksne folk. Det er merkelig at de er nødt å være fjortiser i dine øyne fordi de ikke mener det samme som deg.

Også jeg gidder ikke diskutere dette noe særlig. Bare konstaterer at du harselerte her meg på samme måte som OJ harselerte Bondevik i sin monolog, og som du tydeligvis synest var fryktelig galt (men jeg tar meg ikke nær av det. Bare ler litt). Akkurat som han fyren som kalte OJ for ondskapens yppersteprest, og som derfor brukte akkurat samme virkemiddel som OJ bruker, mot OJ, og som han synest var fryktelig galt. Patetisk dobbeltmoral og liten evne til å se litt bredere enn folk flest.

Bmouth

1
Bmouth "Eyyo skrev: Sukk... Stadig strømmer det til nye lekekamerater her på VGD, som i sitt første innlegg roser den ruuulende konge-Ottooooo!!! "Du er tydeligvis en av de som ikke skjøn...

Hehe... ; ) Først må jeg bare gjøre deg oppmerksom på at innlegget ikke var ment på deg, Bournemouth... Innlegget var egentlig et lite utbrudd mot alle på VGD som skriver "Otto ruuuuler" og slikt, uten å komme med noen gode argumenter for hvorfor Otto er så sjef. Jeg synes egentlig det har blitt litt mye oppstyr rundt dette med Otto nå, men jeg må jo si at jeg synes han går litt for langt enkelte ganger. Problemet ligger, etter min mening, i at han ikke klarer å gi godt nok uttrykk for at det er ironi han driver med... Mer orker jeg ikke å si.

"(men jeg tar meg ikke nær av det. Bare ler litt)."

Det er bra, det var ikke så alvorlig ment heller. Som regel er jeg ikke ute etter å provosere, synes ikke det er så innamri tøft å få andre provosert, slik som enkelte andre... Men denne gangen må jeg innrømme at jeg var ute etter provokasjon... : )

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...