Media esc

Innlegg

Media

VG Nett

VG Nett spør: Relevant nok?

Bladet Blikk presenterer skattelisten over landets «homorelevante» kjendiser. En av de presenterte, skuespilleren Terje Strømdahl, raser.

Les artikkel her!

Hva mener du om bladets "outing" av såkalte homorelaterte kjendisers skattetall?

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Blikk gjør vel bare som VG... Kliner til med litt sosialporno for å øke opplaget...

Only users lose drugs......

1

Vel, dersom bare Blikk hadde skrevet om dette er det vel bare de homofile som hadde fått visst om dette. Bra at VG er sitt ansvar bevisst og passer på at outinga blir skikkelig offentliggjort slik at også heterofile som ikke leser Blikk får det med seg. Jeg visste ikke at Bjarte Hjelmeland var skjev. Jaja, takk til VG.

1

Ingen av de som VG har intervjuet er i skapet tydeligvis, så for dem kan det neppe være så farlig.

1

Vil bare få påpeke at Blikk ikke er et homseblad. Det er eventuelt et homoblad, hvis man skal bruke en sånn betegnelse (og det må man for så vidt gjerne gjøre). Hilsen fra ei jente som riktig nok er homo, men altså ikke homse.

1

Vel. Outing eller ikke. Jeg er heldigvis så PR kåt at jeg ikke føler meg plaga, siden jeg er på samme liste. Selv om morra mi ikke er helt fornøyd, pga. fullt navn og greier. Dog, hun har sjeldent vært fornøyd med noe som helst....

"Bøtta Pedersen"

1

He, he kan ikke si jeg bryr meg, men kan ikke dy meg. Terje Strømdal er vel rasende forde det nå en gang for alle er bevist at ikke bare sex livet hans er dritt, med også lønna!

Såre skinker svir mest!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...