Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I anledning Yom Hashoah (Holocaust-dagen)

Nyttig info fra Norsk Israelsenter med masse linker:

27 Nissan (tirsdag 25. april) markerte jødene Yom Hashoah (Holocaust-dagen). http://tinyurl.com/g43bg . Onsdag kom verdens fremste Holocaust-fornekter, PLOs og Fatahs formann Mahmoud Abbas, på Norgesbesøk for å hente penger for å finansiere kampen mot jødene www.nrk.no/nyheter/innenriks/5638222.html. Den 15. mai kommer Hamas i samme ærend. Begge får norsk hjelp www.norskisraelsenter.no/nor/ter/abumazen.php .

Som en hilsen på Holocaust-dagen talte Irans president nok en gang om å utslette jødenes stat. Dette erklærer han ofte www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1278147.ece . PLO og Hamas har i lang tid støttet Iran og Irak, som støtter disse terroristorganisasjoner.

Nylig valgte flertallet av araberne i Det palestinske selvstyreområdet Hamas til regjering en terroristorganisasjon som viser til Sions Vises Protokoller og jødeutryddelse i sine vedtekter, og også ellers følger i nazistenes fotspor. Mens nazismen fikk massiv støtte før krigen og før forferdelsene ble kjent har nazismen blitt populær blant muslimer særlig etter at det ble kjent at nazistene klarte å utrydde ca. seks millioner jøder i Holocaust i Europa. I dag støtter europeerne, inkludert nordmenn, denne ideologi ved å finansiere jødehaterne, presse Israel til å konsentrere jødene det som Aba Ebban (Arbeiderpartiet) kalte for "Auschwitz grenser", og ved å kritisere jødenes tiltak for selvforsvar (”Riv muren” mm).

I den muslimske verden blomstrer en antijødisk propaganda som er langt mer grotesk enn nazistenes. Følgende er et eksempel til fra en høyt utdannet representant for det akademiske miljøet i Iran, professor Hasan Bolkhari. Den lærde professoren forteller at tegneserien Tom og Jerry er en del av en hemmelig jødisk plan til å skape et godt inntrykk av jødene i Europa.

Dette er ikke unntak. Jeg og flere personer som snakker med muslimer fra hele verden får høre igjen og igjen bevis på at antijudaisme er en del av virkeligheten, og i større grad enn det var før Holocaust.

Her er filmen: http://tinyurl.com/kj5e6

Nazister som Boot Boys, Vigrid og flere muslimske ledere forteller ofte fantastiske historier om hvordan jødene planlegger å kontrollere verden. Mens dette er ren fantasi finner vi flere muslimske ledere som vitner på at de selv har slike planer og vil islamisere verden.

Her snakker lederen for terroristfolket som valgte ham, Hamasleder Khaled Mash'al i en moske i Damaskus. I talen forteller han hvordan islam vil kontrollere verden: Film og tekst: http://www.memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=1024 Kilde: Al-Jazeera TV (Qatar) - 2/3/2005

Teksten: www.memritv.org/Transcript.asp?P1=1024

Vestlige ledere sov og fornektet virkeligheten før Den annen verdenskrig. Resultatet kjenner vi: ca. 6 millioner jøder og ca. 50 millioner andre europeere døde. Skal vi denne gang våkne opp i tide?

Med vennlig hilsen og håp om at grasrota (det er du og jeg) og modige ledere vil dukke opp likevel og sikre verdens fred.

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Bouvet

Nazister og muslimer går hånd i hånd. Det har de gjort siden hitler kom til makten. Dette er folk som det er ytterst viktig og kontrollere og evnt slå hard ned på, hvis ikke vil det bryte ut et helvete på jord innen noen tiår.

1

Perrin33

De er allerede under nesten full kontroll, dette går bra, dette går fint ta det helt med ro, de kommer ikke å tar deg ennå ;)

Det blir bank på lørdag ;)

1

Bouvet

:-) er ikke så redd for det. Er vel heller mer urolig for våre kommende generasjoner, når vårt flotte demokrati i fremtiden har ordnet det til slik at ekstreme muslimske partier entrer stortingent, og den dagen et av disse partiene vinner valger. Da er mye gjort tror jeg. ingenting er umulig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...