Midtøsten

4evergood

9/11 og palestinerne

Aftenposten - Etter terrorangrepet mot USA den 11. september 2001 dro palestinernes leder Yasir Arafat på sykehus for å gi blod til overlevende ofre. Han ga uttrykk for sjokk, mens det ble meldt at mange andre palestinere sa seg fornøyd med angrepet.Nå viser en stor spørreundersøkelse fra den norske forskningsinstitusjonen Fafo at svært mange palestinere antagelig vil feire et nytt Al-Qaida-angrep mot USA eller Europa. 65 prosent av de spurte palestinere har nemlig svart at de støtter Al-Qaida-angrep i USA og Europa, og at 38 prosent til og med svarer at de er sterke tilhengere av slike terrorangrep.Særlig i Gaza er støtten til Al-Qaida overveldende. Der svarer 79 prosent at de støtter angrep i USA og i Europa.- Det er ikke noen hyggelige tall akkurat det der, sier forsker Gro Hasselknippe ved Fafo.

Er det noen som vet i hvilken grad synet på slikt har endret seg blant Palestinerne siden den gang? Vil like mange palestinere glede seg nå i dag dag om du og jeg blir rammet av islamistisk terror?

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

kaptklok [sitat…] http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=379637

- In Gaza, 57.3 percent of those surveyed expressed some level of support for suicide bombings targeting Israeli civilians, while 42.6 percent said they were strongly or somewhat opposed to such operations.

Jaja, da har det jo vært en viss utvikling de siste 10 årene. Bare 57,3 % på Gazastripen utrykker nå direkte støtte til selvmordsbombinger rettet mot israelske sivile. Da er vel tallet noe mindre når det gjelder å drepe deg og meg da?

1

De fleste arabere jeg kjenner mener fortsatt de fikk som fortjent. Uansett om det var insidejobb eller om det var Al-qaida.

1
Lamenthe Ønsker du at jeg skal gi deg tallene på israelere borgeres støtte til myndighetenes terror og andre forbrytelser mot palestinere, eller går demoniseringen bare en vei?

Ja føl deg fri til å liste opp det israelske folkets støtte til terror mot deg og meg og andre sivile i alle verdensdeler. Lykke til.

Pass bare på at du ikke forveksle dette med den israelske befolkningens støtte til den ene siden i en gjensidig væpnet konflikt. Der er jeg ganske sikker på at også palestinerne støtter sin egen side.

2
4evergood - In Gaza, 57.3 percent of those surveyed expressed some level of support for suicide bombings targeting Israeli civilians, while 42.6 percent said they were strongly or somewhat o...
Knut_Oscar_Stålisen

Jaja, da har det jo vært en viss utvikling de siste 10 årene. Bare 57,3 % på Gazastripen utrykker nå direkte støtte til selvmordsbombinger rettet mot israelske sivile. Da er vel tallet noe mindre når det gjelder å drepe deg og meg da

Det er akkurat dette behovet for å lemleste og drepe - hjemme og ute - som gjør at omdømmet til araberne er i fritt fall. Deres sterke støtte til bombing, dreping, halshugging og skyting av deg og meg blir nå mer og mer kjent, selv om norske medier fortsatt prøver å holde det skjult for offentligheten. På dette området er redaktører og journalister ikke opptatt av å gi faktainformasjon til folket, men heller det motsatte. Her driver de fleste med bevisst tåkelegging og tilsløring.

For ti år siden gikk store folkemasser ut i gatene i de arabiske byene og feiret terroren og massemordene i New York og Washington. Det viste ikke norsk TV. Men NRK viste jublende folkemasser i Amman da Saddam sendte raketter mot israelske sivile i den første Irak-krigen. Det tok de selvkritikk på, og lovte at de aldri skulle gjøre noe slikt mer. Det løftet har de holdt.

Nå vises skrikende og hylende arabere på norsk TV bare når det er politisk korrekt etter norsk målestokk. Dvs når barbarene brøler ut Allahs forbannelse over Israel, eller går i rette med en eller annen autoritær diktator som «fortjener» det.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
2 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Laster...