Midtøsten

Gog-magog

Frihetskjemperne får hjelp av israel

Dette var godt nytt, PKK kan nå få hjelp a israel for å kjempe for sin uavhengighet og mot Tyrkias klamme grusomme grep om kurdere.

Tyrkia kuttet i forrige uken alt militært og industrielt samarbeid med Israel og utviste landets ambassadør.

Det er jo bra av israel dette, man skal vel ikke støtte regimer som står for en slik undertrykking av sitt eget folk som tyrkia gjør.

1
154 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette var godt nytt, PKK kan nå få hjelp a israel for å kjempe for sin uavhengighet og mot Tyrkias klamme grusomme grep om kurdere.

Vil USA like det..?

The PKK is listed as a terrorist organization internationally by

1
Gog-magog [sitat…] HAMAS er religiøse fanatikere, slike støtter jeg ikke. jeg er motstander av inkvisisjonen og islam som jo er en menneskeforraktende ideologi. USA burde støttet om de stakk...

Da mener du kanskje at Israel gjør dette her i overensstemmelse med USA?

Tyrkiet reagerer skarpt på rygter om israelsk våbenhjælp til kurdere

Truslen om israelsk våbenstøtte til PKK-oprørere får sindene i kog i de tyrkiske regeringskontorer.

Den diplomatiske strid mellem Israel og Tyrkiet fortsætter.

Nu forlyder det, at israelerne overvejer at yde våbenstøtte til den terrorstemplede PKK-guerilla, som ligger i blodig konflikt med den tyrkiske stat.

Historien, som cirkulerer i israelsk presse, afstedkommer kraftige reaktioner i Tyrkiet, der allerede i forrige uge afbrød alt militært og industrielt samarbejde med Israel og udviste landets ambassadør, rapporterer nyhedsbureauet NTB.

Det skete som reaktion på, at israelerne har nægtet at beklage drabene på ni tyrkiske statsborgere, som i maj i fjor mistede livet under den dramatiske og stærkt omtalte opbringning af et civilt skib på vej til Gaza.

http://politiken.dk/udland/ECE1389146/tyrkiet-reagerer-skarpt-paa-rygter-om-israelsk-vaabenhjaelp-til-kurdere/

1

Dette var godt nytt, PKK kan nå få hjelp a israel for å kjempe for sin uavhengighet og mot Tyrkias klamme grusomme grep om kurdere.

Regner med at partiet Rødt feirer med bløtkake nå, opptatt som de er av kurderne..

1
Earthquakejente

Det vil være tåpelig av Israel å hjelkpe kurderne. Jeg er en stor tilhenger av kurdernes sak, men ikke deres virkemidler. Tross alt driver PKK med regelrett terror, og Israel av alle burde vite hvordan dette er å leve med

2
Earthquakejente Det vil være tåpelig av Israel å hjelkpe kurderne. Jeg er en stor tilhenger av kurdernes sak, men ikke deres virkemidler. Tross alt driver PKK med regelrett terror, og Israel av al...
Knut_Oscar_Stålisen

Det er ikke tåpelig å støtte kurderne i deres kamp mot Tyrkia. Men spørsmålet er heller om støtten bør gå via PKK. Personlig ser jeg helst at den følger andre kanaler.

Mange land har støttet kurdernes frigjøringskamp gjennom årene. Ved å gi sterke bidrag til et selvstyrt, kurdisk område i Nord-Irak, har også USA gjort det. Det selvstyrte Nord-Irak er da også et godt eksempel på at kurderne kan styre seg selv. Deres styresett gir et mye mer trygghet for befolkningen enn i de arabiskstyrte områdene lenger sør i Irak.

Og den farligste fienden for disse kurderne er selvfølgelig Tyrkia. Den tyrkiske staten er ansvarlig for gjentatte grensekrenkelser, angrep og drap på sivile i Nord-Irak. De er livende redd for at frihetslengselen skal bli for sterk blant de millioner av kurdere som bor i Tyrkia.

1
Fico Da mener du kanskje at Israel gjør dette her i overensstemmelse med USA? Tyrkiet reagerer skarpt på rygter om israelsk våbenhjælp til kurdere Truslen om israelsk våbenstøtte til PK...

Truslen om israelsk våbenstøtte til PKK-oprørere får sindene i kog i de tyrkiske regeringskontorer.

Tyrkia undertrykker 30 millioner kurdere. Kurderne vil ha menneskeretthigheter som alle andre nasjoner i verden, men det slår tyrkia ned på.

Vi må huske at Tyrkia er undertrykkere her. Det tyrkiske regimets krigføring mot kurdiske frihetskjempere tegner et bilde av en brutal militærmakt som endog tar i bruk kjemiske våpen mot sine fiender. Siden Tyrkia ennå er medlem av Nato har Europa og Vesten bevist valgt å se bort fra de forbrytelser som blir begått av Tyrkia.

1

Dette var godt nytt, PKK kan nå få hjelp a israel

Det ante meg at pro-israelere synes samarbeid med terrorister er ok

1
Gog-magog Jeg betviler du aner noe som helst. At du ikke støtter de undertrykte lyser det ut av dine innlegg.
Knut_Oscar_Stålisen

At du ikke støtter de undertrykte lyser det ut av dine innlegg.

Denne reportasjen viser at anti-israelerne i Norge fått et nytt idol: Tyrkia.

Det er ikke måte på hvor viktig landet plutselig er blitt og hvor storartet politikken deres er akkurat nå. Send Israels ambassadør på dør og et besøk arabiske hovedsteder - vips så blir selv den største despoten dyrket som en helt av norske anti-israelere. Tenk at det gjøres et stort poeng av at Tyrkias stormaktsambisjoner er verdt å støtte siden landet avvikler valg til nasjonalforsamlingen!

Er det noen som tidligere har hørt om de angivelig så innsiktsfulle forskerne, Tank og Wigen? Nei, det er nok ikke forskningen deres som vekker oppsikt, men heller det faktum de konkluderer akkurat slik at det passer perfekt for anti-israelerne i og utenfor NRK. Beundringen som forskerne og journalistene uttrykker for den upopulære muslimske lederen Erdogan er patetisk. Så omstridt er han i Tyrkia at de militære lederne flere ganger har vurdert behovet for å avsette han ved et kupp.

Legg merke til det avskyelige bildet som følger reportasjen. Det sier alt om NRK-journalistens beundring for og støtte til en despot. Tyrkias systematiske brudd på menneskerettighetene, samt landets forfølgelse og drap på kurdiske borgere skal tydeligvis holdes skjult. Når landet slutter rekkene mot Israel, er slike forbrytelser ikke tema lenger.

4
Knut_Oscar_Stålisen [sitat…] Denne reportasjen viser at anti-israelerne i Norge fått et nytt idol: Tyrkia. Det er ikke måte på hvor viktig landet plutselig er blitt og hvor storartet politikken deres...

Denne reportasjen viser at anti-israelerne i Norge fått et nytt idol: Tyrkia.

Noen ganger er det vel mer riktig å si jødehatere, Tyrkia er gjennomsyret av jødehatere.

Tyrkia er nok ute etter å bli den muslimske verdens "supermakt" og for å oppnå det må man vel hate Israel.....

Hitler slår godt an i mange muslimske land også.

Ikke bare jøder blir forfulgt i Tyrkia da, det er et undertrykkende regime dette i Ankara.

1

flått at Israel støtter Kurdernes frihetskamp mot Tyrkerne og iran , på tide at noen frie land støtter kampen for et fritt kurdistan med 40 miljoner kurdere. på tide at noen tenker på andre en Araberne fra palstina . det er ikke bare Arabere som bor i mitøsten, israel er ikke taperne i dagens mitøsten ,se på Egypt som er blitt kuppet av Islamister, de er det som er kommet ut av den såkalte Arabiske Våren, Nåer det på tide å ta et nyt skritt, det nye må bli for støre og co og støtte kurdernes frihetskamp sammen med Israel.

2

Dette var godt nytt, PKK kan nå få hjelp a israel for å kjempe for sin uavhengighet og mot Tyrkias klamme grusomme grep om kurdere.

Dette er fremdeles på forslagsstadiet, og vil etter all sannsynlighet aldri bli vedtatt. Visste du forresten at PKK deltok i den første Libanon-krigen i 1982 på PLO og Syrias side?

1
Gog-magog [sitat…] Noen ganger er det vel mer riktig å si jødehatere, Tyrkia er gjennomsyret av jødehatere. Tyrkia er nok ute etter å bli den muslimske verdens "supermakt" og for å oppnå det...
Knut_Oscar_Stålisen

Noen ganger er det vel mer riktig å si jødehatere, Tyrkia er gjennomsyret av jødehatere.

Du har helt rett. Og det er helt forferdelig at dette søppelet av en bok - Adolf Hitlers Mein Kampf - er blitt en bestselger blant tyrkisk ungdom. Det er et usedvanlig dårlig varsel for fremtiden til en demokratisk, tyrkisk stat.

Men fortsatt er det motkrefter i samfunnet som tar til motmæle mot det voksende hatet mot Israel og de vestlige land. Den tyrkiske statsviteren Dorgu Ergil beskriver Mein Kampf som en bok uten et gram med menneskelig anstendighet. Han uttrykker stor bekymring over at dette nazistiske tankegodset som forlengst er havnet på europeernes søppeldynge, nå gjenoppstår blant tyrkiske høyreorienterte, som støtter den anti-vestlige statsministeren Erdogan.

De norske pro-palestinerne deler tydeligvis ikke bekymringene til den tyrkiske statsviteren. Tvert i mot, mange nordmenn uttrykker sterk støtte til Erdogans aggressive utenrikspolitikk. Også denne støtten er uten et eneste gram med menneskelig anstendighet.

2

Dette var godt nytt, PKK kan nå få hjelp a israel for å kjempe for sin uavhengighet og mot Tyrkias klamme grusomme grep om kurdere.

Turkey & Israel; both fighting oppression externally, while oppressing internally. #Clusterfuck

1

Har du begynt å støtte terror også nå?

Det fårn si.

1
Pershing Har du begynt å støtte terror også nå? Det fårn si.

Ja hvis du mener det å hjelpe 30 milloner undertrykte er terror er jeg for det.

Men hva bryr vel en undertrykker som deg seg om det?

Du skal starte med å forflølge meg i alle tråder nå, det er bra. Da blir det lettere å avkle deg. Jeg fordømmer oppblomstringen av nasister i Tyrkia også, der Hitler sin ideologi har en solid forankring.

1
Gog-magog Ja hvis du mener det å hjelpe 30 milloner undertrykte er terror er jeg for det. Men hva bryr vel en undertrykker som deg seg om det? Du skal starte med å forflølge meg i alle tråde...

Ja hvis du mener det å hjelpe 30 milloner undertrykte er terror er jeg for det. Men hva bryr vel undertrykker som deg seg om det? Duskal starte forflgelser i alle tråder nå, det er bra. Da blir det lettere å avkle deg.

Jeg er en undertrykker. Hvem er det jeg undertrykker da? :D

Jeg er bare forbauset over at moralens vokter)Som FRP'ere prøver å være) plutselig har begynt å synes at terror er ok.

1

Dette var godt nytt, PKK kan nå få hjelp a israel for å kjempe for sin uavhengighet og mot Tyrkias klamme grusomme grep om kurdere.

Så i din verden er PKK frihetskjempere, mens Hamas er terrorister? Hykleriet dit når nye grenser. :)

1
Gog-magog Jeg betviler du aner noe som helst. At du ikke støtter de undertrykte lyser det ut av dine innlegg.

Nå krever lederen for terrorgruppa PKK at Israel offentlig beklager til det kurdiske folk og PKK for at de fengslet PKKs leder Abdullah Öcalan....først etter en slik beklagelse er de interesserte i støtte og våpen fra Israel - slik Lieberman og hans team foreslo for å sparke Tyrkia på skinnleggen :D

http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/pkk-leader-says-israel-must-apologize-for-capture-of-imprisoned-leader-1.384197

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
16 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
21 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
9 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
1 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Laster...