Midtøsten

4evergood

Tyrkia truer Kypros med militærmakt

Okkupasjonsmakten Tyrkia har signert en gass-avtale med den ulovlige Tyrkiske Republikken Nord-Kypros som ikke er anerkjent av noe annet land i verden enn Tyrkia, samtidig som de truer Kypros' gassvirksomhet med bruk av militærmakt.

Reuters - "We had previously brought to the international community's attention in a clear manner ... that if the Greek Cypriots started drilling, we would take a number of concrete steps together with the Turkish Republic of Northern Cyprus," Erdogan was quoted as saying by state news agency Anatolian.

- "To reflect this commitment, Turkey and the Turkish Republic of Northern Cyprus today in New York signed a continental shelf agreement."

- Erdogan again referred to Turkey's military muscle on Wednesday: "Our assault boats and frigates are already in the region," Anatolian quoted him as saying.

Hvor lenge skal bølla Tyrkia få drive på med sin agressjon og sine trusler mot Kypros, Armenia, Irak og nå også Israel? Har Tyrkia blitt en tikkende bombe vi helst ikke vil pirke borti?

2
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Our assault boats and frigates are already in the region,

Vel miniputstaten kyprus kan ikke bare lette etter gas og olje uten og få en avtale med nord kyprus fordi til syvende og sist so er nord kyprus en del av kyprus øya.

1

- Erdogan again referred to Turkey's military muscle on Wednesday: "Our assault boats and frigates are already in the region," Anatolian quoted him as saying. Hvor lenge skal bølla Tyrkia få drive på med sin agressjon og sine trusler mot Kypros, Armenia, Irak og nå også Israel? Har Tyrkia blitt en tikkende bombe vi helst ikke vil pirke borti?

http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=238981

http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=238871

Her er to linker fra JP som dreier seg om dette....

1

Kypros burde vite bedre enn å samarbeide med en stat som israel

Enkelte burde vite bedre, enn å drite seg ut med ubrukelige uttalelser.

1

Da får vel de sionistiske rottene smake sin egen medisin. Prisverdig om Tyrkia får stikket kjepper i kjeltringenes gasseventyr med kypros.

Imperialisme er OK, så lenge det er andre stater en Israel som bedriver det

Den er grei.

1

Med andre ord så driter du lang mars i allt og alle andre så lenge det på en eller annen måte kan skape problemer for Israel.

Jeg synes det er greit at du er så ærlig og blottlegger dine meninger her. Det som ikke er greit, er hvis man begynner å vurdere hva som kan være årsaken til slike holdninger. Det er ikke et vakkert skue.

1
phonics Nei tyrkia har ikke okkupert Kyprus dem er der får fred så at grekerne på kyprus slakter ikke ned den turkiske minoriteten. Derfor mener jeg at kyprus skal vare førsiktig med å skr...

Nei tyrkia har ikke okkupert Kyprus dem er der får fred så at grekerne på kyprus slakter ikke ned den turkiske minoriteten.

Det er bare Tyrkia av alle verdens land som anerkjenner Tyrkias okkupasjon av Nord-Kypros. Det er en ulovlig okkupasjon, og derfor kan du blant annet ikke sende post til Nord-Kypros. De har postadresse i Tyrkia hele gjengen.

60 000 tyrkere flyttet seg til den nordlige delen da Tyrkia okkuperte i 1974, og 160 000 kyprioter av gresk herkomst ble fortrengt andre veien.

UN fordømmer okkupasjonen.

1
4evergood [sitat…] Det er bare Tyrkia av alle verdens land som anerkjenner Tyrkias okkupasjon av Nord-Kypros. Det er en ulovlig okkupasjon, og derfor kan du blant annet ikke sende post til N...
Earthquakejente

Paralellene mellom Tyrkia og Israel er slående (selv om Israel faktisk forsvarte seg i utgangspunktet), okkupasjon, flytting av egne innbyggere, angrep uten hensyn til sivile (Gaza, Kurdistan). Likevel dømmes den ene parten nord og ned (Israel), mens Tyrkia (som ikke er noe bedre selv) skrytes opp i skyene. Det minner om anti-semittisme, man ser ikke likheten grunnet et sterkt hat mot den ene parten (Israel)

1
Earthquakejente Paralellene mellom Tyrkia og Israel er slående (selv om Israel faktisk forsvarte seg i utgangspunktet), okkupasjon, flytting av egne innbyggere, angrep uten hensyn til sivile (Gaza...

Paralellene mellom Tyrkia og Israel er slående (selv om Israel faktisk forsvarte seg i utgangspunktet)

En av de store hindrene for en fredsløsning på Kypros har vært at kypriotene ikke aksepterer at de tyrkiske bosetterne som har strømmet til øya etter 1975 skal være en del av et gjenforent Kypros. Det vil endre demomografien kraftig i forhold til 1975.

Men jeg tviler på at Tyrkia vil evakuere bosettere slik Israel gjorde fra Gaza.

1
Earthquakejente Paralellene mellom Tyrkia og Israel er slående (selv om Israel faktisk forsvarte seg i utgangspunktet), okkupasjon, flytting av egne innbyggere, angrep uten hensyn til sivile (Gaza...

mens Tyrkia (som ikke er noe bedre selv) skrytes opp i skyene. Det minner om anti-semittisme, man ser ikke likheten grunnet et sterkt hat mot den ene parten (Israel)

Er ikke så farlig når muslimer gjør det som når jøder og vesten gjør det vet du.

Muslimene kjemper jo for sin frihet fra sionistene og amerikanerne.Det som folk i vesten kaller terrorister er egentlig frihetskjempere.

1
metalwarrior [sitat…] Er ikke så farlig når muslimer gjør det som når jøder og vesten gjør det vet du. Muslimene kjemper jo for sin frihet fra sionistene og amerikanerne.Det som folk i vesten k...

Muslimene kjemper jo for sin frihet fra sionistene og amerikanerne.Det som folk i vesten kaller terrorister er egentlig frihetskjempere.

Hvilken "frihet" har muslimene i verden da:-) Har folk i Hamastan "frihet"? Har folk i Ramallah som styres av PA frihet?

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...