Knut_Oscar_Stålisen [sitat…] Min stemme vil komme, men først en liten kommentar til dagsorden. De fleste av oss er vel enige om at vi bare skal kunne avgi en stemme, men jeg ser at et par debattanter...

Min stemme vil komme, men først en liten kommentar til dagsorden.

En kommentar til dagsorden herfra også:

Ved tidligere avstemninger - jeg tror fjorårets er hittil eneste unntak - har man avgitt stemmer til tre debattanter, ved å gi 3 - 2 - 1 poeng. Personlig synes jeg dette er en bedre måte, da man kan gi stemmer til flere og gradere. VG-Mett og Stella S har et godt poeng i at det kan være vanskelig å velge når man bare kan avgi én stemme. Deres innlegg er derfor veldig relevante!

Joda, stemmen min kommer også, selv om jeg bare må avgi én, men det blir et vanskelig valg mellom flere gode debattanter, både folk jeg er enig og uenig med. (Og mine stemmer har like ofte gått til Israel-støttespillere som til palestinavenner - jeg tror Pekka er den som oftest har fått min stemme.)

Men TS: Kan vi vurdere å gjøre det på den "gamle" måten?

Keva

2

Jeg er relativt ny her på vgd og har med delt glede deltatt i debattene her på MØ. Seriøsiteten og kunnskapsnivået er utrolig sprikende, men det er visse debattanter som det er artigere og meningsfyllt en andre og "krangle" litt med.

Min stemme går til en jeg ikke ofte er enig med, men som overfor meg har både vært saklig og kunnskapsrik.

Joplina

1

Hvem har bemerket seg positivt dette året?

Vanskelig..... Både lusekoftan, Joplina og Keva har utmerka seg med tunge saksinnlegg. Trenger litt mer tid for å bestemme meg.

1

Det er mange fornuftige debattanter her. Noen har kunskap andre ikke, men skal en trekke fram noen blir det Joplina, Keva, Flæksnes, Hercule.. m.f.

Generelt stemmer jeg på Joplina, men min stemme går til....

Aicat i år.

1
Knut_Oscar_Stålisen

Det nærmer seg nyttår, og vi bør ha en ny kåring tilsvarende den vi hadde i fjor. Hvem har bemerket seg positivt dette året? Jeg vil at du skal gi fra deg én - og bare en - stemme på den brukeren du mener fortjener å bli kåret til årets Midtøstendebattant 2011. Den som mottar flest stemmer vinner prisen, samt den ære og status dette medfører.

Min stemme vil komme, men først en liten kommentar til dagsorden. De fleste av oss er vel enige om at vi bare skal kunne avgi en stemme, men jeg ser at et par debattanter allerede er i ferd med å opptre illojalt i forhold til denne regelen. Deres strategi er åpenbar: Ved nevne en hel rekke av sine meningsfeller, vil de legge opp til at flest mulig stemmer på en av deres kandidater. Dette er både en uhederlig og uredelig omgåelse av et fornuftig regelverk.

1
Laster...