Midtøsten

Baruk

MIFF anmelder PalestinaK.

Organisasjonen Med Israel for Fred har anmeldt Palestinakomiteen i Norge til politiet idag. Bakgrunnen er at Palestinakomiteen vil sette igang en aksjon å hindre lovlig salgsvirksomhet i Oslo. MIFF anmelder arrangørene og ber politet hindre provokatørene å ta seg inn i butikklokalene til Ahava i Oslo. Aksjonen fra PK skulle begynne klokken 17.00 idag.

Leder i MIFF Conrad Myrland sier bla.:

"Politiet må beskytte mot mafiametoder. Oslopolitiet er kjent med PKs planlagte utpressingsaksjon i ettermiddag"

http://www.miff.no/MedIsraelforfred/2012/05/15MIFFpolitianmelderPalestinakomiteenf%c3%b8rplanlagtaksjoniOslo.htm

2
156 svar

Jeje, den samme Palestinakomiteen som dreit en lang marsj i de palestinske flyktningene i Norge, er selektive på en rekke områder.

2
qpr1 [sitat…] Hvordan gikk det?

Fra miff.no "Palestinakomiteens aksjon ble “liten og mislykket” Kun et lite antall provokatører fra Palestinakomiteen deltok i en butikkaksjon mot israelske dødehavsprodukter i Oslo sentrum tirsdag kveld. Politiet var varslet på forhånd, og fikk dem raskt bort fra stedet."

2

Organisasjonen Med Israel for Fred

Artig navn på supporterne til verdens største barnedrapsmaskin.

2
tikk [sitat…] Artig navn på supporterne til verdens største barnedrapsmaskin.

Du er ikke opplyst i det hele tatt, eller du har ikke forstått. Drapsmaskinen som tar livet av sine egne barn er palestina araberen med terrororganisasjonen Hamas i spissen. Tenk på det, det er vel heller rett å si at araberene er barnedrapsmaskiner, du har vel fulgt med hva som skjer i Syria for tiden, den nasjonale hæren i Syria dreper syriske barn med krigsmaskinen til den nasjonale hæren, krigsmaskinen styres av soldater fra den syriske hæren.

Snakk om, den kan vel si at araberene fra de forskjelligige araberlandene i midtøsten er drapsmaskiner, de tar rett og slett livet av sine egne barn.

Palestina araberene bruker sine egen barn til levende skjold for sin terrorvirksomhet, palestina araberene får egen barn drept og viser dem etterpå frem i media for å opparbeide seg medlidenhet.

Det høres jo rett og slett makabert ut, men er ikke sikker på om det er oppfattelsen i arabereverdnen, det kan se ut som at menneskeliv ikke er mye verd i araberverdnen.

2
tikk [sitat…] Du må gjerne bortforlkare drapene og vrøvle om levende skjold. Som oftest har ikke barna noe sted å gjemme seg. Heldigvis praktiserer ingen andre enn Israel skyting av bar...

Å legge skylda på Israel med den vanvittige praksisen palestina araberene med terrororganisasjonen Hamas i spissen er vel en utvei for deg for å gjøre fremstillingen bedre, men det er jo bare løgn/propaganda, palestian araberene, eller det gjelder jo alle arabere tydeligvis er villige til å ta livet av egne barn, det høres jo helt vannvittig ut.

2
tikk [sitat…] Artig navn på supporterne til verdens største barnedrapsmaskin.

"Verdens største drapsmaskin" er du du navla:-) Utsagnet ditt sier vel mer om deg eller om den demokratiske staten Israel som du tydeligvis hater....er du en klassisk anti-semitt i ditt hjerte?

Det at Israel er " verdens største drapsmaskin" er det vel ingen av de største Israel haterne her som våger å si...fordi det er en blodløgn - egentlig er det en **jødeløgn**...du skulle skamme deg!

2

Jo du legger oppmerksomheten over på Israel for å få oppmerksomheten

Under siste angrep på Gaza greide jo en hel del unge jøder å skaffe seg oppmerksomhet der de benket seg med øl og grill på grensen for å nyte synet av drapsorgiene. Ikke en gang de tyske nazistene inviterte barn og unge til å underholde seg med sine uhyrlige "forestillinger."

2
tikk Dette gikk direkte på Tv under hele "aksjonen." Det var også intervuer med en del av disse ungdommene. Husker spesielt en ung dame som var ekstra opprømt og glad for denne drepinge...

At du sitter og beskriver din egen oppfatning er ikke nok, om det er et menneske så betyr ikke det at det er israel som stat som oppfører slik. At de syriske lederene forvarer hva som skjer i sitt eget land sier jo noe om holdningene dissse menneskene har til sin egen befolkning, soldater dreper egen befolkning rundt i Syria, det sier hvilke syn disse araber befolkningen har på et menneskeliv.

Så driver du og fremstiller et enste menneske og lar dette represenrtere en hel befolkning, om din fremstilling er riltig er vel også tvilsomt.

Denne frestillingen din ender opp med å bli latterlig.

2
tikk Norge har aldri blitt styrt av "Demokratene", "Kristent samlingsparti" eller "Vigrid".
Knut_Oscar_Stålisen

Det er faktisk få vestlige land hvor ytterste høyre samler så stor oppslutning ved valg og i meningsmålinger som i Norge. I perioder har Frp hatt over 30 % oppslutning. I Norge har altså det ekstreme høyre størrre innflytelse enn i mange andre vestlige land. Men det har ikke vært til hinder for at mindre grupper av høyreorienterte har samlet seg under navn som Demokratene og.......

.....Vigrid! De siste hadde vel omtrent samme syn på Israel og jødestaten som det du har.

Norges mest konservative statsminister etter 2. verdenskrig er uten tvil Kåre Willoch. Han har vel omtrent samme syn på Israel og den jødiske staten som det du har.

2

Jeg ser at du fortvilt prøver å distansere deg fra Vigrid. Det er godt mulig at du ikke har så mye annet til felles med dem enn synet på jøder.

Det er ikke forbausende - men svært trist - at debatten tilsvines av slik brunskvetting, og det fra velkjent hold. (Hvor er MOD?)

Som jeg tidligere har nevnt noen ganger: Hva skal Israel med fiender, når det har slikr "venner"?!

Keva

2
tikk [sitat…] Hitler var i utgangspunktet helt på linje med sine sionistiske brødre. Han ville også ha jødene ut av Europa og ned til Palestina. Da det ikke gikk prøvde han å få dem til...

De fleste av Israels sympatisører er åpenbart høyreekstremister.

For noe tull. Det går an prøve å se konflikten fra begge sider. DU ser den tydeligvis bare fra en. Hvis "sionistene" virkelig ville myrde palestinerne hadde de brukt toppen en uke.

2
Jøran_Ødegaard Hva er rasistisk med å forsøke å redde sitt eget folk? Tror ikke helt du har fått med deg hva rasisme er...

Hva er rasistisk med å forsøke å redde sitt eget folk?

Når man "redder sitt eget folk" gjennom en forbrytelse mot menneskeheten mot et annet folk som ikke hadde noe ansvar for at nazistene prøvde å tilintetgjøre jødene - slik fordivelsen av det palestiske folket ble gjennomført på - vil alle med et visst minimum av dømmekraft kalle denne forbrytelsen (Nakba) for rasisme.

2
Jøran_Ødegaard [sitat…] Sionisme har ingenting med forbryteler mot menneskeheten å gjøre. Sionisme handler om opprettelse og utvikling av en jødisk stat på Sion (Jerusalem/Israel) for verdens for...

Det er ikke sionismen i seg selv JEG her kritiserer for å være rasistisk - selv om mange mener den er det fordi den er ekskluderende. Men om du leste hva jeg skrev og forstod innholdet, så blir sionismens gjennomføring av opprettelsen av en egen stat for jøder en forbrytelse mot menneskeheten fordi sionistene måtte fordrive en stor del av landområdet Palestinas opprinnelige befolkning for å få til dette prosjektet - nemlig en jødisk stat med et klart jødisk flertall. Det er dette som gjør sionistenes kolonisering av Palestina også til et rasistisk prosjekt. Dette var tanker som bl.a. Ben Gurion lanserte allerede på 30-tallet - "Palestinerne måtte bort"! Kun max 18 % "arabere" innenfor Israel ville bli akseptabelt. Dette er en forbrytelse mot menneskeheten.

Sionismen er en nasjonalistisk ideologi delvis basert på gammel jødisk historie. Hadde sionistene holdt seg til sin grunnide om å etablere en stat hvor jøder kunne leve i fred sammen med andre religiøse grupper uten å fordrive en stor del av den ikke-jødiske befolkningen, uten frykt for diskriminering og forfølgelse hadde de sionistene som tenkte slik (og de var det flere av i sionistbevegelsen før krigen) vunnet fram med sitt syn - kunne jødene i dag levd i fred med sitt palestinske broderfolk. Det var også dette som var tanken i Balfourerklæringen.

2
Jøran_Ødegaard Hva er rasistisk med å forsøke å redde sitt eget folk? Tror ikke helt du har fått med deg hva rasisme er...

Vel.. Tyskland lå med brukket rygg etter første verdenskrig. Nøden var stor og Hitler greide å få dem opp og fram ganske raskt. Dersom vi setter opp status i 1939 er han utvilsomt den som redder sitt folk! Men han er like forbannet en rasist. Noe som viste seg da han innledet angrepene på nabolandene og forfølgelsene av det han anså som undermennesker tiltok.

2
Knut_Oscar_Stålisen

Godwins lov: Jo lengre en debattråd blir på Midtøsten-forumet, jo større er sjansen for at en bestemt debattant skal komme trekkende med en Hitler- eller nazi-parallell. Debatten taper fort sin verdi, og den som fremfører sammenligningen taper diskusjonen der dette skjer, ifølge loven.

2
Jøran_Ødegaard [sitat…] Hvis du mener det er spørsmål som ikek er besvart må du stille de på nytt. Jeg mener alle spørsmål du har stilt er besvart. PS: Jeg stikker ikke fra noen debatt.

Så hva er grunnen til at du da ikke svarer når spørsmålet står rett fremfor deg?

I en annen tråd påstod du at jeg kom med løgner om Israel. For å hjelpe deg litt på vei la jeg inn link til tråden (se ovenfor).

Sp 1. Hva var det som jeg skrev om Israel som var løgn?

Sp 2. Benekter du at 750 000 palestinere ble fordrevet fra sine hjem i tiden 1947 - 49 og at ca 500 landsbyer ble jevnet med jorden i samme periode?

PS: Skal du delta i en debatt bør du legge av deg slike barnslige forsøk på å avlede oppmerksomheten fra "ubehagelige"? spørsmål - som du velger å stikke av fra - slik som her f.eks. hvor spørsmålet blir stilt rett ovenfor og man må være blind for ikke å se det. Men det bekrefter vel bare mitt inntrykk av at du ikke er ute for å debattere seriøst.

2
aicat Da får du klage på at Benny Morris, Ilan Pappe, Avi Shlaim, Michael Palumbo...m.fl. som alle har kalt Nakba for en etnisk rensing. Tre av de er jødiske historie-professorer. Så jeg...

Men hva vil DU da som alternativ kalle fordrivelse av 750 000 palestinere og ødeleggelse av 4-500 landsbyer?

Dette er svart på utallige ganger i dette forumet. Jeg tipper du har fått svaret mange ganger, også fra meg.

For det første var det jødiske samfunnet svært opptatt av å ikke skille jøder og arabere når det ble etablert to nye stater i dette området. De ville ha to stater der det var jødiske innbyggere i den arabiske og arabiske innbyggere i den jødiske. Dette hindret ikke at det ble viktig å klargjøre områder, og slik jage fastboende fra sine hjem.

For det andre var dette et krigsområde som de arabiske islamistene hadde etablert allerede sent på høsten 1947. Folk flykter fra et krigsområdet helt uten annen oppfordring.

For det tredje oppfordret islamistene araberne om å dra fra de områder som araberne ville erobre fra jødene (området som FN hadde satt av til en jødisk stat i nov47). Dette ble fulgt i mange tilfeller.

For det fjerde var mange av de som reiste ikke fastboende eller innbyggere i den forstand, men nye innvandrere fra de omkringliggende områdene. Da krigen ble et faktum reiste de rett og slett hjem.

For det femte er det ikke mulig å dele opp hvor mange som reiste på grunn av oppfordringen fra islamistene og hvor mange som reiste fordi deres område ble klarert av jødiske grupperinger. Vi vet heller ikke hvor mange av de som reiste som gjorde det smo et resultat av at de ikke våget å være i området etter å ha tatt til våpen mot andre.

Med bakgrunn i blant annet dette kan du raskt resonnere deg fram til at tallet 750 000 palestinske flyktninger ikke stemmer.

Som jeg tidligere har nevnt er dette ikke nye opplysninger til deg, noe som betyr at du velger å benytte informsjon du vet ikke er sant.

Hvor mange områder som ble klarert i løpet av de nesten 3 år lenge krigen har jeg ikke oversikt over.

2

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Svikere i MDG og Venstre

Mens folk sliter med strømregningen så er Hansson MDG ute i Jyllandsposten og vil gi bort strømpenger til Ukraina. Venstre er i samme båt. Dette er partier som ville ha avviklet olje og gass virksomh...
3
5 svar
Politikk - Norsk skuterud Siste svar

Norsk strøm.

Fra og være selvforsynt, ser det ut som våre politikere har satt oss i denne situasjonen. Vi vil i vinter kanskje være avhengig av import fra Europa, og som jeg leser det , i første rekke Tyskland. M...
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
11 svar

Motvinden løyer

Det er nå for første gang på flere år flere i Norge som ønsker landbasert vindkraft velkommen enn de som ikke ønsker den i følge en pågående undersøkelse utført av Cicero senter for klimaforskning. De...
1
9 svar
Laster...