Midtøsten

_Dial_Square_

Djevelske hyklere..

Hele verdenssamfunnet driver med dette her nå, det er helt ekstremt. Vi ser at i Syria raser en borgerkrig av en slik dimensjon at vi ikke kan fatte det. Hva er det verden bryr seg om ? Jo å gi noen eksperter på kjemiske våpen fredsprisen ! Fredsprisen for hva ? Krigen i Syria er like intens enn om mulig verre enn noen gang. Hva er det i denne krigen de har endret på som tilsier at de skal få noen som helst fredspris ? I stedet for å drepes med gass, drepes de nå med kuler og krutt i stadig større omfang.

Så kan vi se her inne i forumet ? Dette er ikke et Midtøsten forum. Det er et rent Israelhat forum. Det er mot Israel all hatet retter seg, antisemittismen manifesterer seg inn mot.

I Syria drepes det flere mennesker enn i hele konflikten mellom Israel og araberne på få år. Assad bomber sønder og sammen skoler, sykehus og sivile områder hver eneste dag.

Hva dreier Midtøsten forumet seg om ? Jo palestinerne i Israel. De samme palestinerne i Syria som drepes og drives på flukt bryr ingen seg om.

Dette er gjennomgående i hele verdenssamfunnet. Fra VGD sitt forum, ut i norsk politikk og helt inn i FN systemet.

FN har vist at de er totalt udugelige, irrelevante og uten noen som helst moralsk styrke, eller fysisk kapasitet til å hjelpe noen som helst, det de er gode på er å berike seg selv og sine maktposisjoner internt. Folkerett ? Hva er det som FN kommer frem til man kan ta seriøst og stole på ? Ikke noe som helst.

6
132 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hele verdenssamfunnet driver med dette her nå, det er helt ekstremt. Vi ser at i Syria raser en borgerkrig av en slik dimensjon at vi ikke kan fatte det. Hva er det verden bryr seg om ? Jo å gi noen eksperter på kjemiske våpen fredsprisen ! Fredsprisen for hva ? Krigen i Syria er like intens enn om mulig verre enn noen gang. Hva er det i denne krigen de har endret på som tilsier at de skal få noen som helst fredspris ? I stedet for å drepes med gass, drepes de nå med kuler og krutt i stadig større omfang. Så kan vi se her inne i forumet ? Dette er ikke et Midtøsten forum. Det er et rent Israelhat forum. Det er mot Israel all hatet retter seg, antisemittismen manifesterer seg inn mot.

Nå får du lutte å sitta her å banne og sverte, hva hjelper det verden sånn den er i dag? I Syria skulle det vært gjort noe for lenge siden, for ikke fortell meg at Assad er i stand til å styre det landet siden alle terrorist grupper er slipper inn uten problemer. Det er ingen av nabolanda det foregår seg så voldsomt i som i Syria og det må jo ha noe med styringa av landet å gjøre.

Og Israel, er det noen som har noe i mot staten Israel? Det er lov å kritisere IDF og denne Netanyahu uten å bli kalt Israel hater.

Angående Palestina så står det at det er på tide ICC handler på deres vegne.

Time for the ICC to act on Palestine. http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2013/10/time-icc-act-palestine-20131015113944266410.html

Noen ord fra Merkel også.

http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=639145

1
StellaStai [sitat…] Nå får du lutte å sitta her å banne og sverte, hva hjelper det verden sånn den er i dag? I Syria skulle det vært gjort noe for lenge siden, for ikke fortell meg at Assad e...

Nå får du lutte å sitta her å banne og sverte,

Kan du lese ? Ja hvor i dette innlegget sitter noen å banne å sverter ? Når du ikke klarer å lese et innlegg, hvorfor deltar du da i debatten ? Resten av de du skriver er jo bare usammenhengende vrøvl.

1

De eneste gangen Israel-kritikerne har "omsorg" for palestinerne er når Israel kan lastes for deres lidelser.

Vi ser jo at verden er fullstendig likegyldig overfor dem om de drepes og slaktes ned til dagen. Også når de slåss med hverandre. Hamas kan torturere og myrde palestinere bare på mistanke. Flere er blitt kastet utfor høyhus i Gaza, men verden tier. Det bryr dem ikke.

Men skal si de hyler når Israel bygger noen hus til husløse jøder. Da bygger de "på stjålen jord", og terroristene er i sin fulle rett å drepe dem.

Sant som du skriver - jeg tror den enorme fordømmelsen og demoniseringen av Israel har farlige understrømninger i seg - dårlig kamuflert bak anti-rasisme og anti-sionisme.

3
_Dial_Square_ [sitat…] Kan du lese ? Ja hvor i dette innlegget sitter noen å banne å sverter ? Når du ikke klarer å lese et innlegg, hvorfor deltar du da i debatten ? Resten av de du skriver er...

a hvor i dette innlegget sitter noen å banne å sverter ? Når du ikke klarer å lese et innlegg, hvorfor deltar du da i debatten ? Resten av de du skriver er jo bare usammenhengende vrøvl.

Å påkalle den onde selv i trådens tittel - ved å kalle verdenssamfunnets handlingslammelse og deres politikere for "djevelske hyklere" er da etter din vurdering ikke å banne?

Vel, nå er vel ikke akkurat du kjent for å spare på hatske adjektiv når du omtaler andre debattanter som ikke deler ditt syn på denne konflikten.

Jeg ser at du ellers har lite annet å bidra med av saklige argumenter - enn å kalle de som våger å fremføre kritikk av israelsk okkupasjonspolitikk for "Israel-hatere". Kanskje vurdere ditt eget ordforråd når det gjelder å slenge om seg med karakteristikker av meningsmotstandere?

3

Hva dreier Midtøsten forumet seg om ? Jo palestinerne i Israel. De samme palestinerne i Syria som drepes og drives på flukt bryr ingen seg om.

Så hvorfor starter ikke du en slik tråd?

(I stedet for nok en i den etterhvert svært lange rekken av sutretråder om at Syria ikke diskuteres, f.eks.)

Eller kanskje jeg tar feil? Kanskje du har startet (eller i det minste deltatt i) tråder om Syria, tatt stilling i konflikten og ytret meninger om den andre steder - som du kan vise til...?

3
aicat [sitat…] Å påkalle den onde selv i trådens tittel - ved å kalle verdenssamfunnets handlingslammelse og deres politikere for "djevelske hyklere" er da etter din vurdering ikke å ban...

Å påkalle den onde selv i trådens tittel - ved å kalle verdenssamfunnets handlingslammelse og deres politikere for "djevelske hyklere" er da etter din vurdering ikke å banne?

Nei det kan da ikke være å banne å påpeke fakta. Da bør du faktisk finne ut hva banne er for noe, jeg mistenker at du vet det veldig godt.

1
Fremtidshåp De eneste gangen Israel-kritikerne har "omsorg" for palestinerne er når Israel kan lastes for deres lidelser. Vi ser jo at verden er fullstendig likegyldig overfor dem om de drepes...

De eneste gangen Israel-kritikerne har "omsorg" for palestinerne er når Israel kan lastes for deres lidelser.

Siden israel er ansvarlig for palestinernes elendighet, er det jo naturlig at vi kritiserer israel, og du kan vere trygg for at jeg kommer til å gjøre det i uoverskuelig fremtid.

1

De har fått fredsprisen fordi krigen da kan fortsette med uforminsket styrke. Dersom de ikke hadde fjernet masseødeleggelsesvåpnene, kunne vi ha risikert at krigen var over nå. Og det ville jo også ha vært synd med tanke på våre muslimske hellige krigere her i Norge og ellers i Europa som da måtte ha praktisere sin relgion andre steder enn akkurat i Syria.

Antall drepte i Syria har ingen interesse. Ikke engang om det stryker med noen palestinere. Men bevares for en interesse det er for dødsstatistikker når Israel er involvert i en krig. Da er det en god del som fryder seg kan du tro. Jo høyere dødstall statistikkene kan skilte med desto bedre for Israelhaterne. Da er det hyling om massakre og krigsforbrytelser. Ja, det er jo ikke måte på hvor fælt det er hver gang Israel skal forsvare sitt lille territorium.

FN. Ja, hva er det? En samling representanter fra korrupte og mindre korrupte regimer rundt omkring i verden som er nødt til å underordne seg stormaktenes interesser.

3
VG-Mett [sitat…] Siden israel er ansvarlig for palestinernes elendighet, er det jo naturlig at vi kritiserer israel, og du kan vere trygg for at jeg kommer til å gjøre det i uoverskuelig f...

Siden israel er ansvarlig for palestinernes elendighet

Dette er jo bare rent hat, det er araberne som er årsaken til all lidelse i regionen. De har startet eller spilt opp til alle kriger i området. Araberne som palestinerne også er, ja de har utnyttet frukten av hva krig medfører nemlig flyktninger til å vinne en seier de ikke klarte militært. Men så slår det bare tilbake på de selv til slutt. Jødene er rensket ut av de arabiske landene alle som et, ren etnisk rensing. Men Israel tok i mot sine brødre, araberne har ikke slikt i seg at de bryr seg veldig om slike ting.

1

Jeg har aldri påstått at sannheten ikke medfører smerte for den som ikke er klar for den. ...

1

Hvorfor går der ingen protesttog i Oslo og andre norske byer når hundretusenvis av sivile, derav en høy andel barn og kvinner bli slaktet ned for fote i Syria og andre islamske land?

Da Israel tok tak i terror-reiret Gaza i 2008/2009, gikk de venstreradikale, blitzerne, muslimene og likesinnede fullstendig bananas i gatene og ødela biler, knuste ruter og skjøt nyttårsraketter mot Israels ambassade. Bare et under at ikke flere ble skadet og noen ble drept.

Det viser med all tydelighet at hatet mot Israel er til stede konstant. Det er en stor skam.

1
Fremtidshåp Hvorfor går der ingen protesttog i Oslo og andre norske byer når hundretusenvis av sivile, derav en høy andel barn og kvinner bli slaktet ned for fote i Syria og andre islamske lan...

Hvorfor går der ingen protesttog i Oslo og andre norske byer når hundretusenvis av sivile, derav en høy andel barn og kvinner bli slaktet ned for fote i Syria og andre islamske land?

Fordi 100 % av den norske befolkning er enig om at det som foregår i Syria er forferdelig og uhørt. I motsetning til i Israel/ Palestinakonflikten; der er det - utrolig nok - noen som støtter terroren til settlerne.

2
mo68 [sitat…] Fordi 100 % av den norske befolkning er enig om at det som foregår i Syria er forferdelig og uhørt. I motsetning til i Israel/ Palestinakonflikten; der er det - utrolig no...

Fordi 100 % av den norske befolkning er enig om at det som foregår i Syria er forferdelig og uhørt.

Nå må du ikke ta munnen for full. Noen av de mest fremtredende anti-israelerne i vårt samfunn er fullstendig uenig med deg at alt som skjer i Syria er så forferdelig. Det er flere titalls nordmenn som kjemper sammen med andre barbariske muslimer i Syria.

2
Fremtidshåp Hvorfor går der ingen protesttog i Oslo og andre norske byer når hundretusenvis av sivile, derav en høy andel barn og kvinner bli slaktet ned for fote i Syria og andre islamske lan...

Da Israel tok tak i terror-reiret Gaza i 2008/2009, gikk de venstreradikale, blitzerne, muslimene og likesinnede fullstendig bananas i gatene og ødela biler, knuste ruter og skjøt nyttårsraketter mot Israels ambassade. Bare et under at ikke flere ble skadet og noen ble drept.

Det viser med all tydelighet at hatet mot Israel er til stede konstant. Det er en stor skam.

Du har helt rett om vandalene på den politiske venstresiden i Norge og deres gatevold for noen år siden. Men etterhvert har det vist seg at det også finnes ekstremt Israel-hat på den politiske høyresiden, og til og med i Den norske kirke! En tidligere norsk statsminister har gitt sterke bidrag til å bygge opp om slik negativitet.

Det er ikke bare en stor skam, men også å legalisere holdningene til avskum.

2
Staalisen [sitat…] Nå må du ikke ta munnen for full. Noen av de mest fremtredende anti-israelerne i vårt samfunn er fullstendig uenig med deg at alt som skjer i Syria er så forferdelig. Det...

Noen av de mest fremtredende anti-israelerne i vårt samfunn er fullstendig uenig med deg at alt som skjer i Syria er så forferdelig. Det er flere titalls nordmenn som kjemper sammen med andre barbariske muslimer i Syria.

Sionistklakkører fryder seg jo over galskapen som skjer i israels naboland, det gir dere liksom en rettferdig sak når dere støtter apartheidstyret til Israel.

Så ja, jeg tok nok munnen for full. La oss trekke ifra de 5 % som støtter sionistene.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...