Midtøsten

Maradona_123

Hyll Israel

Israelittene viser seg som varme og hyggelige mennesker, og strekker gjerne ut en hånd til folk i nød, bare se her. Hyll frihetens fyrtårn i midt-østen, som til stadighet viser verden hvordan man skal behandle sine medmennesker.

4
132 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Israel er et lite land og da sier det seg selv at de har ikke kapasitet til å ta imot flyktninger. De har opplevd fiendskap både fra nære såvel som fra fjernere naboer. Så er det rart de er skeptiske?

Det var en kommentator i Jerusalem Post som sa det så treffende angående den israelske/arabiske (palestinske) konflikten. They (muslimene) want to take over our country and then we have to live like the christians do in the muslim hell holes.

2
Drops Israel er et lite land og da sier det seg selv at de har ikke kapasitet til å ta imot flyktninger. De har opplevd fiendskap både fra nære såvel som fra fjernere naboer. Så er det r...

Det var en kommentator i Jerusalem Post som sa det så treffende angående den israelske/arabiske (palestinske) konflikten. They (muslimene) want to take over our country and then we have to live like the christians do in the muslim hell holes.

Det er ikke det dette handler om, du ser jo hva han ene jøden sa, Israel er bare for jøder, resten kan ryke å reise, nesten bokstavelig. Nei, de vil ikke ha inn for mange flyktninger, men selv du kan da se at svært mange i dette landet er svært rasistiske.

Araberne er også det, men man forventer seg liksom noe mer at et demokrati, som de liker å kalle seg.

2
Maradona_123 [sitat…] Det er ikke det dette handler om, du ser jo hva han ene jøden sa, Israel er bare for jøder, resten kan ryke å reise, nesten bokstavelig. Nei, de vil ikke ha inn for mange...

De vil ikke ha inn for mange flyktninger nei. Og det forstår jeg veldig godt du. Det er noen som slenger om seg med rasistkortet i hytt og pine. Og det er ingen som kan nekte de det. Men jødene har observert hvordan kristne og andre minoriteter blir behandlet i nabolandene så de er interessert i at Israel forblir en jødisk stat. Og det er jo forståelig nok. Da får heller noen kalle dem for rasister hvis de føler for det. Det bryr de seg ikke om for de vurderer det heller slik at det er bedre å bli kalt for rasister og beholde liv og helse fremfor å skulle påta seg oppgaven med å spille snillest i verden og gå under.

Vi kan ikke forvente all verden av demokratiene. Det er ikke alt som er tillatt innenfor demokratiets skjøre vegger heller.

2
Drops De vil ikke ha inn for mange flyktninger nei. Og det forstår jeg veldig godt du. Det er noen som slenger om seg med rasistkortet i hytt og pine. Og det er ingen som kan nekte de de...

Det bryr de seg ikke om for de vurderer det heller slik at det er bedre å bli kalt for rasister og beholde liv og helse fremfor å skulle påta seg oppgaven med å spille snillest i verden og gå under.

Det kan du si, men det er heller ikke det jeg prøver å si noe på. Det er mange land med streng innvandringspolitikk, men det trenger ikke å bety at de er rasister, men i Israel sitt tilfelle, så er det definitivt det.

Israel er kanskje mer siviliserte, og lever i et mer velutviklet land, men hatet mot omverdenen står like sterkt der, som det gjør i nabolandene, de er ikke noe bedre.

Israelittene er ekstremister på sin egen måte.

2
Maradona_123 [sitat…] Det er ikke det dette handler om, du ser jo hva han ene jøden sa, Israel er bare for jøder, resten kan ryke å reise, nesten bokstavelig. Nei, de vil ikke ha inn for mange...

Det er ikke det dette handler om, du ser jo hva han ene jøden sa, Israel er bare for jøder, resten kan ryke å reise, nesten bokstavelig. Nei, de vil ikke ha inn for mange flyktninger, men selv du kan da se at svært mange i dette landet er svært rasistiske

Også norsk utlendingspolitikk er utarbeidet slik at flest mulig av disse uvelkomne, afrikanske innvandrerne skal bli holdt borte fra vårt land. Det er langt fra fri innvandring til oss heller. Ikke til noe annet sivilisert land heller.

Derimot er Israel veldig imøtekommende mot disse afrikanerne. De har tross alt sluppet inn over 60 000 afrikanere de siste årene. Det er et betydelig antall.

Høyreorienterte rasister finnes i alle land. Heller ikke her peker Israel ut som en versting.

Men du selv skriver nedsettende om jødene. Hva mener du egentlig om jøder? Hvorfor stiller du jøder til ansvar for det en israeler uttaler seg om?

2
Maradona_123 [sitat…] Det kan du si, men det er heller ikke det jeg prøver å si noe på. Det er mange land med streng innvandringspolitikk, men det trenger ikke å bety at de er rasister, men i I...

Det kan du si, men det er heller ikke det jeg prøver å si noe på. Det er mange land med streng innvandringspolitikk, men det trenger ikke å bety at de er rasister, men i Israel sitt tilfelle, så er det definitivt det.

Med ditt syn på jøder så er ikke du den rette til å beskylde andre for rasisme.

Israelsk innvandringspolitikk overfor afrikanere er ikke strengere enn andre lands.

1
Staalisen Israelerne har full rett til å bestemme over sin egen innvandringspolitikk. Du kan da ikke mene at et sivilisert land som Israel skal ta hensyn til hva folk som deg mener om den sa...

Innvandringspolitikk? I Israel stemples afrikanske flyktninger som kommer til landet som "infiltratører" og blir behandlet deretter. Amerikanske, norske og andre lands jøder som ikke kommer til landet som flyktninger fra nød, mottas derimot med åpne armer og gis automatisk statsborgerskap og oppholdstillatelse pga. etnisitet og religion. Bør ikke "siviliserte land" innse hvor suspekt en slik forskjellsbehandling av folk er?

2
Vandringsmann Innvandringspolitikk? I Israel stemples afrikanske flyktninger som kommer til landet som "infiltratører" og blir behandlet deretter. Amerikanske, norske og andre lands jøder som ik...

Selv Norge har en prioriteringsliste når det gjelder flyktninger. Og de som ikke får opphold i Norge sendes ut. Hvorfor er det så om å gjøre for deg at Israel skal ta imot flyktninger. Burde ikke heller du konsentrere deg om de arabiske nabolandene? Merkelig at ikke arabiske land vil gi asyl til flyktninger og det til tross for at flyktningene er arabiske. Det er jo ingenting som er verre en det.

1
Drops Selv Norge har en prioriteringsliste når det gjelder flyktninger. Og de som ikke får opphold i Norge sendes ut. Hvorfor er det så om å gjøre for deg at Israel skal ta imot flyktnin...

I Norge gis asyl til de som trenger det uavhengig av etnisitet og religiøs bakgrunn. Israel derimot, gir automatisk statsborgerskap til folk som ikke kommer til landet pga. nød slik mange afrikanere gjør, men ene og alene fordi de er jøder. Ser du ikke forskjellen?

1
Vandringsmann I Norge gis asyl til de som trenger det uavhengig av etnisitet og religiøs bakgrunn. Israel derimot, gir automatisk statsborgerskap til folk som ikke kommer til landet pga. nød sli...

Så Norge gir asyl til alle som trenger det du? Det er vel derfor sånne som Mullah Krekar er her, tipper jeg. Nei, her er det nok mer snakk om å spille bingo for asylantene og spille russisk rulett med den norske befolkning.

Israel bestemmer selv hva de vil gjøre. De gjør kloke valg. Hadde araberne vært like fornuftige, ville det ha hersket fred og fordragelighet i Midt-Østen.

3
Drops Så Norge gir asyl til alle som trenger det du? Det er vel derfor sånne som Mullah Krekar er her, tipper jeg. Nei, her er det nok mer snakk om å spille bingo for asylantene og spill...

Norge har påtatt seg visse forpliktelser mht. vår flyktningepolitikk, og jeg har ingen grunn til å tvile på vår vilje til å oppfylle dem, selv om jeg oppriktig mener at vi kunne (og burde) ta imot mange flere flyktninger enn vi gjør i dag. Vi burde til og med gjøre det uten å bli forespurt. Man fråtser rett og slett ikke i velstand når naboen er i ferd med å sulte ihjel, for å si det slik.

Israelerne bestemmer selv hva de vil gjøre, men betyr det at vi som er uenige i det de gjør overfor folk som søker ly for nød og forfølgelse hos dem ikke har rett til å si hva vi mener om det? Du sier at de gjør kloke valg. Jeg sier at deres flyktningepolitikk har klare rasistiske kjennetegn, noe også Max Blumenthal får frem i videosnutten.

Ironisk er det også. Å søke trygghet for nød og forfølgelse var jo nettopp sionistenes begrunnelse for å etablere staten Israel i 1948, og da blir det også en slags bisarr logikk i det de gjør. På seg selv kjenner man andre, som det heter, og med sionistenes kolonisering av annen manns land som bakteppe, får jo tom. benevnelsen infiltratører på flyktningene en slags mening.

2
Vandringsmann Det var din påstand om at "Også Norge har et eget regelverk overfor norske borgere i utlandet eller etterkommere etter norske borgere som har emigrert for lang tid siden" som fikk...

Og det har Norge. Et regelverk som lar nordmenn slippe inn. Det er for eksempel gitt etterkommere etter nordmenn som bodde i Russland, lov til å flytte til Norge. Uten at andre russerne har fått adgang til riket. I Norge er dette oppfattet som helt uproblematisk.

1
Vandringsmann I Norge gis asyl til de som trenger det uavhengig av etnisitet og religiøs bakgrunn. Israel derimot, gir automatisk statsborgerskap til folk som ikke kommer til landet pga. nød sli...

Norsk asylpolitikk er langt fra så rosenrød og rettferdig som du vil ha det til når du skal sjikanere israelere og jøder. Men i likhet med Israel gir vi også statsborgerskap nokså automatisk til de heldige som har vunnet i tilfeldighetenes spill og fått bosettingstillatelse i Norge.

Israel er etablert for å være et hjemland for jøder. Det gir disse forfulgte og trakasserte menneskene en mulighet for å søke trygghet og sikkerhet i et sivilisert land. Akkurat i disse dager pågår det en viss tilflytting av jøder fra Jemen. Disse har levd under konstante trusler om drap og massakrer de siste årene, samtidig som det i praksis er ulovlig for dem å reise til Israel. En helt umulig situasjon, men nå er det åpnet seg muligheter for flukt til Israel.

Arabernes barbari gjør det nødvendig med en liberal innvandringspolitikk for jøder til Israel.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...