Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k svar

Fico

Ganske dyktig denne Netanyahu,

Det er jo til å bli kvalm av om IDF har visst om tuneller fra Gaza til Israel og latt som om de var ukjente, for så å kunne bombe de med Hamas terrorister inne i dem ved passende anledning-

1

broren_til_noen

Ja, det er til å bli kvalm av, for det beviser jo bare at Netanyhu og hans sleng er en bøling blodtørstige sadister. Dette kommer selvsagt oppå at de forlengst har bevist at de er noen griske landtyver og vanntyver som kun er ute etter israelsk Lebensraum, og derfor nå styrer verdens eneste apartheidstat.

Hvorfor skriver du ikke slikt oftere? Du kan jo være anstendig når du vil!

At de nå med vitende og vilje også har bomba og gruslagt et hus der flere medier holdt til føyer seg jo for øvrig bare inn i rekka av at de ikke vil ha noen mediedekning av myrderiene sine.

3

Fico

verdens eneste apartheidstat.

Den får vi vel om det kommer en palestinsk stat er nå jeg redd for, eller du tror vel neppe at jøder skal kunne bo i en palestinsk stat-

1

Makro1

Det er kanskje dette man kaller å grave sin egen grav...

1

Fico

Men Hamas blir jo dog værsting

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...