Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k kommentarer

Fico

These people constitute a true peasantry rooted to the soil, a fact which it is important to bear in mind in estimating the reality of the opposition to the proposed immigration of the Jews of the Diaspor

For mitt vedkommende er ikke jeg i tvil om hvem som først var "rotfestet" i områdene det gjelder innenfor en sannsynlig tidsregning på opp i mot ni tusen år. og som videre er tidfestingen for det siste beviset jeg har sett benyttet her i forumet på det området.

Vedrørende samlete beviser for jødenes vedkommende, står det et overveldende materiale til rådighet, mens når det gjelder den andre parten, er bevismaterialet her tilsvarende like skrint, som det på førstnevnte side er svært frodig.

1

Vandringsmann

For mitt vedkommende er ikke jeg i tvil om hvem som først var "rotfestet" i områdene

Hvem da - europeiske jøder som aldri hadde satt sine ben i Palestina før sionistene gjorde sitt inntog i landet for 150 år siden, eller dagens palestinske befolkning som kan vise til deres folks uavbrutte tilstedeværelse i landet siden yngre steinalder ("time immemorial") eller der omkring?

1

Fico

Hvem da - europeiske jøder som aldri hadde satt sine ben i Palestina før sionistene gjorde sitt inntog i landet for 150 år siden,

Når det er sagt, er jo det et viktig trekk med Sionismen,

Den jødiske staten Eretz Israel har gjenoppstått på grunn av både historiske kjenns-gjerninger, samt av behov for en egen stat hvor verdens jøder skal kunne føle seg trygge ved å få leve i sikkerhet i sin egen stat.

Vi vet vel alle hvordan jøder i Europa også har blitt plaget og tyrannisert opp gjennom årene. og slik hadde behov for sin egen stat

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...