Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k kommentarer

Homo_Erectus

Javel, nå sier du at dersom en dame alltid hadde blitt voldtatt i 70 år og i alle disse årene hadde holdt seg passiv og ikke løftet en finger for å gjøre motstand, ville det vært smart av henne å forandre oppførsel og begynne å gjøre motstand.

Da er du jo enig med palestinske voldsmenn og terrorister.

1

Makro1

At du tenker slik, henger godt sammen med dine øvrige innlegg. Jeg er ikke overrasket over at du foreslår vold og terror for å løse et problem!

Men selv om du mener at det er helt naturlig, så mener ikke jeg det. Jeg ville ha anbefalt damen andre løsninger. Helt klart!

1

Homo_Erectus

Denne påstanden er så drøy og løgnaktig at du må og bør dokumentere den.

" du foreslår vold og terror for å løse et problem!" Hvor og når har jeg foreslått vold og terror for å løse et problem?

" Jeg ville ha anbefalt damen andre løsninger." Javel, en dame blir voldtatt i årevis og det er hun, ikke voldtektsmannen, som skal gjøre noe med saken og forandre oppførsel. Voldtektsmannen derimot trenger ikke å gjøre noe, han kan fortsette å oppføre seg som før.

Er det dette du mener? Det er nemlig det du skriver.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...